Bebeğimi memeye nasıl geçirebilirim?

kafasikarisikhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
6
-20
1
29
Merhabalar 36 haftalık doğum yaptım 9 gün küvezde kaldı şuan 15 günlüğüz. Bebeğim meme reddi yapıyor. Dr brown biberonu sütümü sağıp kullanıyorum onu seviyor ama emzirmek istiyorum memeye nasıl geçiş yapabilirim? Philips avent biberonu alsam memeye geçişi sağlayabilir miyim? Not: bebeğimi 15-20 dakika memede bekletiyorum her gün ama emmek yerine uyuyor uyandıramıyoruz bir türlü

Henüz çok küçük memeye döndürebilirsin. Uyuması çok normal ama soyun gıdıklyın ayağına yüzüne dokunun emsin. Memeyi ağzına alıyorsa emer de. Bu süreçte biberon kullanmamanız lazım diye biliyorum aksi halde biberonu tercih ediyorlar. Benimki beni hiç emmedi gibi bişey

Henüz çok küçük memeye döndürebilirsin. Uyuması çok normal ama soyun gıdıklyın ayağına yüzüne dokunun emsin. Memeyi ağzına alıyorsa emer de. Bu süreçte biberon kullanmamanız lazım diye biliyorum aksi halde biberonu tercih ediyorlar. Benimki beni hiç emmedi gibi bişey
O zamanda kilo kaybı yaşıyor henüz doğum kilosuna gelmedi doktorlar gelmesi gerek diyor mecbur kaldım

Eds şırınga veya kaşık biberonla sütü verin ozamn dönebilir. Biberonu unutturmaniz lazım. Ten tene temas onemli

Back
X