Bebeğimi nasıl beslemeliyim?

Merhaba siz dedikten sonra golden goat aldım ama sonuç olumsuz . Evet birçok kişi denedi mama vermeyi fakat hayır. Benim oğlum emerek süt içmeyi seviyor. Kendi sütümü bile sağıp verdiğimde içmedi . Hani buzluğa bile koymamıştım . Gerçi bir meme reddi sonrasında sütüm azaldı keşke o zamanlar içseymiş sütümü de ama işte daha da toparlayamıyorum böyle de cins oğluşum neyse :) Uykuya geçerken de almadı biberon . Mecbur power pumping uğraşacağım ve gerçekten yorucu oluyor .
Ek gıdayı da ben kaşıkla versem bile o elleriyle yiyor zaten. Ama dediğiniz gibi deneyeceğim diğer sebzeleri de .
ek gıda ile aranız nasıl devam ediyor? Benim kızım da bizden yemek istemiyor kaşığı eline veriyorum ters tarafını ağzına alıyor

ek gıda ile aranız nasıl devam ediyor? Benim kızım da bizden yemek istemiyor kaşığı eline veriyorum ters tarafını ağzına alıyor
Merhaba daha iyi ama yine de oğluma kilo aldıramıyorum orası ayrı mevzu. Zamanla daha iyi yiyorlar o yüzden sıkıntı yapmayın. Şuan kendileri yiyemez gibi geliyor bence siz onun eline yine bir kaşık verin eğer kaşık istiyorsa ama kendiniz beslemeye devam edin. Şarkı filan söyleyince de daha iyi yiyorlar bu arada

Back