Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş cnmben 21. haftada hissettim ilk.
amin inşallah. genelde geç hissedenler direkt tekme olarak hissediyor, hazırlıklı ol :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş cnm
Tek hissedeyim de tekmelerle yumruklarla girişsinamin inşallah. genelde geç hissedenler direkt tekme olarak hissediyor, hazırlıklı ol :)
Kaç haftalık hissetmeye başladın..?Ben hissediyorum sanırım :) böyle damar atar gibi oluyor bazen sırt üstü yatarken saniyelik oluyor tabi :) :)
12 haftalıkken canım doktor erkege benziyor dedi o zaman daha cinsiyetini tam ögrenmedik p.tesi insallah erkek daha erken hisstirir diyorlar bilmiyorum artik :)Kaç haftalık hissetmeye başladın..?
cnm ilk hamilelikte biraz geç hissediliyor ben 18-19. haftalarda hissettim. Aslında senin haftalardayken birşeyler hissederdim ama onu karnımda gurultu zannederdim gaz zannederdim meğer bebekmiş,,.. O şu an suyun içnde cnm ve küçük o yüzden biraz daha büyümesi lazım endişe etme daha yeni yeni hissedeceksin.Sorun mu war acaba ben hala hissetmiyorum 16. Haftamdayım..??
Sorun mu war acaba ben hala hissetmiyorum 16. Haftamdayım..??
Baktım böle konu yok.. Merakımdantamda acmak istedgim konu. bende 20+3 gala hissedemedim sabirsizlikla bekliyorumm
Sorun yok 20 ve 21. Haftada hissedersin benim 3.gebelik 21.hafta bitti yeni yeni hissediyorumSorun mu war acaba ben hala hissetmiyorum 16. Haftamdayım..??
Hıcbir sorun yoktur canım bende gecen hafta hıssetmeye başladım ılk hamılelıkler de gec hıssedıyormusun 2 3 haftaya kalmaz hıssedersinSorun mu war acaba ben hala hissetmiyorum 16. Haftamdayım..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?