- 27 Ağustos 2023
- 229
- 422
- 18
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet küçüktü benim kızım 18 haftalik, sizin ne kadardıÖyle tabiki Allah razı olsun başınız sağolsun sizinde erken doğummu olmuştu sizinde
Allah razı olsunBaşınız sağolsun..
Başınız sağolsun..
Acınızın büyüklüğünü tahmin bile edemem.. ne desem, ne söylesem yetersiz kalıcaktır fakat tek diyeceğim o sizin evladınız, büyümese de gelişmese de yanyana olmasanız da, ahirette beraber olacaksınız. O sizi orada bekliyor annesi kavuşacaksınız er ya da geç.. dualara sığının. Allah sabır versin
Doktorum kürtaj olduğun ay korun yeter dedi ama benim adetim 3 4 ayfa anca düzene girdi, eylülde kızımı kaybettim haziranda hamile kaldım oğluma sağlıkla kavuştum çok şükür, şimdi minik oğluma hamileyim, inşallah sağlıkla kavuşurum22 haftalıkdı doğduğunda on bir gün yoğun bakımda kaldısonrasında hamilelik düşünme süreciniz hamile olma zamanınız ne kadar sonra oldu.
Erken doğum sebebi neydiRabbim evladlarınıza ömür versin.İnsallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Mutlaka iyi bi doktorla devam et önlem alınsınRahim yetmezliği![]()
Çok teşekkür ederim ama Eş dost anlamıyor ki yanmayan ne bilsin.Gecer,yine olur,bak başkaları neler yaşıyor vb şeyler acı benim acı içimdeki ates beni yakıyor ki bu bir esyamiydi ben gidip tekrar alayım her bebek her evlâd kendine özel iki yıl beklemistim sabırla evladımı 2martta hamile kaldığımi öğrendiğimde çok mutlu olmuştum oysaki cennet kuşu büyütmüşüm.1 sene olacak 13 gün sonra benim oğluma. Zamana ihtiyacınız var ve mümkünse destek alın anlatın eş dost çevrede olabilir. Üzüntünüzü bastırmayın. Sabır diliyorum.
İnşallah ayın 20 sine bir doktor buldum peritonoloji uzmanı ona gidicem inşallah hayırlı haberlerle devam ederim sağlıklı bir gebelik sonrası bebeğim olurMutlaka iyi bi doktorla devam et önlem alınsın
Kendilerince teselli veriyorlar onlar da ama haklısınız başkalarının neler yaşadığı sizin yaşadığınız acıyı değiştirmiyor ki. Bol bol dua edin bir şeylerle meşgul edin kendinizi diyeceğim ama insan aklından bir an olsun çıkaramaz ki böyle bir şeyi ne desek boş yani. Allah sabırlar versin size.Çok teşekkür ederim ama Eş dost anlamıyor ki yanmayan ne bilsin.Gecer,yine olur,bak başkaları neler yaşıyor vb şeyler acı benim acı içimdeki ates beni yakıyor ki bu bir esyamiydi ben gidip tekrar alayım her bebek her evlâd kendine özel iki yıl beklemistim sabırla evladımı 2martta hamile kaldığımi öğrendiğimde çok mutlu olmuştum oysaki cennet kuşu büyütmüşüm.![]()