Bebeğimi özlüyorum

Zaman herseyin ilacı.. Ben kızımı kaybedince bana kuran okumak tesbih çekmek çok iyi gelmişti.. İlk günler çok zor ama zamanla hafifliyor..o sizi cennette bekliyor ve kavuşacaksınız.. Bu dünya geçici kaç sene yasicaz ki..

Öyle tabiki Allah razı olsun başınız sağolsun sizinde erken doğummu olmuştu sizinde

22 haftalıkdı doğduğunda on bir gün yoğun bakımda kaldı 😔 sonrasında hamilelik düşünme süreciniz hamile olma zamanınız ne kadar sonra oldu.

Benim normal doğum oldu kırkım dün çıktı doktor kontrolüne gideceğim ama uzun süre korun demesinden korkuyorum 😔

Acınızın büyüklüğünü tahmin bile edemem.. ne desem, ne söylesem yetersiz kalıcaktır fakat tek diyeceğim o sizin evladınız, büyümese de gelişmese de yanyana olmasanız da, ahirette beraber olacaksınız. O sizi orada bekliyor annesi kavuşacaksınız er ya da geç.. dualara sığının. Allah sabır versin

Acınızın büyüklüğünü tahmin bile edemem.. ne desem, ne söylesem yetersiz kalıcaktır fakat tek diyeceğim o sizin evladınız, büyümese de gelişmese de yanyana olmasanız da, ahirette beraber olacaksınız. O sizi orada bekliyor annesi kavuşacaksınız er ya da geç.. dualara sığının. Allah sabır versin

22 haftalıkdı doğduğunda on bir gün yoğun bakımda kaldı 😔 sonrasında hamilelik düşünme süreciniz hamile olma zamanınız ne kadar sonra oldu.
Doktorum kürtaj olduğun ay korun yeter dedi ama benim adetim 3 4 ayfa anca düzene girdi, eylülde kızımı kaybettim haziranda hamile kaldım oğluma sağlıkla kavuştum çok şükür, şimdi minik oğluma hamileyim, inşallah sağlıkla kavuşurum

Rabbim evladlarınıza ömür versin.İnsallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

1 sene olacak 13 gün sonra benim oğluma. Zamana ihtiyacınız var ve mümkünse destek alın anlatın eş dost çevrede olabilir. Üzüntünüzü bastırmayın. Sabır diliyorum.

1 sene olacak 13 gün sonra benim oğluma. Zamana ihtiyacınız var ve mümkünse destek alın anlatın eş dost çevrede olabilir. Üzüntünüzü bastırmayın. Sabır diliyorum.
Çok teşekkür ederim ama Eş dost anlamıyor ki yanmayan ne bilsin.Gecer,yine olur,bak başkaları neler yaşıyor vb şeyler acı benim acı içimdeki ates beni yakıyor ki bu bir esyamiydi ben gidip tekrar alayım her bebek her evlâd kendine özel iki yıl beklemistim sabırla evladımı 2martta hamile kaldığımi öğrendiğimde çok mutlu olmuştum oysaki cennet kuşu büyütmüşüm.😔

Çok teşekkür ederim ama Eş dost anlamıyor ki yanmayan ne bilsin.Gecer,yine olur,bak başkaları neler yaşıyor vb şeyler acı benim acı içimdeki ates beni yakıyor ki bu bir esyamiydi ben gidip tekrar alayım her bebek her evlâd kendine özel iki yıl beklemistim sabırla evladımı 2martta hamile kaldığımi öğrendiğimde çok mutlu olmuştum oysaki cennet kuşu büyütmüşüm.😔
Kendilerince teselli veriyorlar onlar da ama haklısınız başkalarının neler yaşadığı sizin yaşadığınız acıyı değiştirmiyor ki. Bol bol dua edin bir şeylerle meşgul edin kendinizi diyeceğim ama insan aklından bir an olsun çıkaramaz ki böyle bir şeyi ne desek boş yani. Allah sabırlar versin size.

Back
X