bebegimi sahiplenemezsem:(

messs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
237
275
133
Merhaba bayanlar 5+6 hamileyim acayip bulantilarim var cok kotuyumbebegi istemiyordum biliyorum simdi diyceksinizki o kadar isteyen var haline sukret ama istemiyordum cunku anne olmaya kendimi hazir hissetmiyordum cocuklari asiri cok severim ama kendi bebegimi sevemeyecekmisim gibi geliyor korkuyorum

Dogurunca hepsi gecer. Onu kucagina al oyle bi sahiplenir oyle bi anne olursun ki kendin bile sasirir kalirsin canim. Sahsen ben aynisini yasiyorum su an. Hayirli olsun bebegin saglicakla kucagina al

ben isteyerek ve planlı bir gebelik geçirdim.. ama kaç tane arkadaşım daha hazır değiliz, kaza oldu, zamansız dese hepsi de bebeğin hareketlerini/kendini ultrasonda gördükleri andan itibaren bebeği sahiplendiler.. hormonlar seni zaten anneliğe yönlendiriyor ufaktan..
maddi kısımla ilgili şüphelerin varsa da iki tarafın ailesi eğer sizlere düşkün ebeveynlerse inan sana hevesle alışveriş yapma fırsatı bile bıkarmıolar.. benim bebeğimin her şeyi tamamlandı, biberonundan yan yatış yastığına kadar düşün.. toplasan 1500 tl.lik harcama anca yaptım.. odasıdır, yatağıdır, beşiğidir hepsini aldılar sağolsunlar..
dolayısıyla bu ülkede bir çok şeyi sevmesem de hamile kalmayı çok sevdim.. binbir izzet ikram ile sen ana olasın mutlu mesut bebeğine kavuşasın die herkes yardımcı oluo

dün gece rüyamda bebeğimin üç yaşındaki halini gördüm uyanasım bile gelmedi insana rüyasında bile derdini sıkıntısını unutturabiliyorsa kucağına aldığınnda ne kadar hazır olduğumuzu anlayacağız annelik içgüdüseldir sonuçta

Canım benimkide planlı bi gebelik değildi hatta hamileleik aklımızın ucundan geçmedi 5 sene sonra anca diyorduk yeni evliyim daha 20 yaşındayım eşimle hergün eğlencelerdeydik ikimizde çocuk gibi bir gün gece regl ağrısıyla doktora gittiğimizde 3 aylık bir bebeğim olduğunu öğrendim onun ultrasonda heycanla güm güm güm diye atan minicik kalbini dinledim o an hayatımın her zerresi gözümün önünden geçti hemen bebeğime göre planlamalıyım herşeyi dedim anne olmalıydım o minicik kalp benimle atmalıydı eşimle nasıl ağladık anlatamam daha biz çocukken bir çocuğa bakmayı o an kabbullendik ne gerekiyorsa yapılsın dedi eşim bir baba gibi o ses dünyadaki en güzel ses o minicik atan kalp benim bütün dünyammm oldu o günden sonra dinlediğim hiç bir müzik bana o denli huzur vermedi şimdi de minicik ayaklarıyla tekmeler atıyor kurban olurum ona eşim ben ve bebeğim birlikte büyüyeceğiz

Kizlar cok sagolun hepiniz cok iyisiniz bulantilar beni mahvediyor sizde boyle olmusmuydunuz

Ben de 6+3 hamileyim şükür ki daha bulantım olmadı hiç. Herkeste farklı olurmuş Minnacık bi beden sana tutunmaya çalışıyor düşünsene Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin

Kizlar cok sagolun hepiniz cok iyisiniz bulantilar beni mahvediyor sizde boyle olmusmuydunuz

seni ne kadar iyi anladığımı anlatamam.. benim 2. bebeğim ve bundan 2-3 hafta öncesine kadar bulantılardan kafamı kaldıramıyordum.. kaç kere serum almak zorunda kaldım.. her seferinde kolum mosmor günlerce ağrısı geçmedi..daha yeni yeni evde 1-2 iş yapabiliyorum onu da yapınca sanki 10 ev temizlemiş kadar yorulup kendimi koltuğa atıyorum.. ama hepsi zamanla geçiyor biraz araştırma yap ve mideni mümkün olduğunca hafif şeylerle dolu tut faydasını göreceksin..

doğduktan sonra anne olabilecekmiyim endişeleri sık olan birşey.. benim 2. gebeliğim olmasına rağmen ultrasonda hareket ettiğini görene kadar kendimi hamile değil hasta gibi hissediyordum. ama o an dünyalara değer biliyor musun.. herkes kalp atışından etkilenir ben 2 bebeğimde de hareketini ilk gördüğüm an resmen dünyadan kopmuştum ayrıca bulantıların geçip hareketleri başlayınca o minik pıt pıtların gittikce güçlenmesini hissetmek ilerledikçe karnının şekilden şekle girmsini izlemek dünyada hissettiğin hiç bir duyguyla boy ölçüşemez... bazen eşime bakıp üzülüyorum benim bu hissettiklerimin yarısını bile hissedemediği için..

emin ol bulantıların geçip rahatlayınca herşey yoluna girecek (doğum sonrasına daha hiç girmedim farkındaysan :)) merak etme.. özellikle benim aksime çocukları seven bir insan olarak çok iyi bir anne olacağına eminim..

Canimm yaa cok tesekkurler benimle ayni duygulari paylasan insanlarla konusmak cok rahatlatiyor insallah kalp atislarini duydugumda kendime gelirim ama beni en mahveden sey su bulantilar insallah duzelir bi gecseydi

Ya sahiplenemezsem diye düşünüp endişe etmen bile bebeğini şu an sahiplenmiş onu benimsemiş olduğunu gösterir canım. Hiç endişelenme. Gebeliğin ilerledikçe hareketlerini hissettikçe o kendini kabullendiriyor zaten. Otomatikman o moda giriyorsun. Sağlıkla al kucağına bebişini inşallah...

Ben 15 ay bekleyip de hamile kalmama rağmen 1 hafta önce bir delirdim kafa gitti acaba ben gerçekten istiyormuyum bu bebeği dedim. Hormonlardan oluyor. Bir annelik hormonu adam gibi salgılansında bırak sevmeyi onsuz bir hayatı düşünemeyecek hale geleceğiz inşallah :)

Benim de çok fena. Kusamıyorum da öğürünce bile kasığıma sancı giriyor. Sabah uyanınca en kötü ama akşam yatana kadar devam ediyor.

9 ay cektim bulantiyi ve baska baska bi cok sorunu. dusuk tehlikesi erken dogum vs.9 ay igne vurundum yerimden kalkmadim risk yuzunden. birgun bile off demedim.basta benimde korkularm vardi sevemezsem kabullenemezsem diye. ama oyle bi mucizeki kalp atisini duydugun an oyle bi baglaniyosunki ona cok cok cok mukemmel bisey. Rabbim bebegini sana bagislasin

Sagolun kizlar insallah dediginiz gibi olur bende hic kusamiyorum kendi kendime kusmayida denedim aynen kasiklarim agriyo insallah biran once biter mide bulantisiyla yatip kalkmak berbat birsy cunku Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kizlar sanirim artik iyice sahipleniyorumbirde sizle birsey paylasayim belki yanlistir ama simdi uzaniyorum elimi karnima koymustum tik tik birsey atiyor kalp atisini duymam mumkunmu sizce bu sekilde yoksa nabzimmi sadece belki size komikte gelebilir

Kesşke öyle duyulsa canım heran dinlerdim

Hic endiselenme canim.. ben planli bi sekilde hamile kaldim ama ilk uc ay mide bulantilarinin da etkisiyle hic zevkini cikaramadim, annelik duygusu hissetmedim icimde. Hatta vicdan azabi duydum niye boyle oluyor diye. Hic heyecanlanmayacak miyim dedim hep. Sanki karnimda bi canli yokmua gibi..

Sonra hareket etmeye basladi ya her sey degisti.. ben hamile oldugumu 4.aydan sonra anladim. Inan senin de oyle olacak hic uzulme :)

Sizinle ayni duygulari paylasiyorum sanirim .. Ben 27 yasindayim 1.5 yillik evliyim esimi cok seviyorum cok guveniyorum bebekde cok istiyorduk hatta benden cok esim istiyordu her gun bebegimiz oluncaki gunlerimizi hayal ettik ama ben hep cok korkuyordum esimin ailesiyle gorusmuyoruz maddi olarak ikimiz yalniziz biraz bu korkularim vardi hep ertelemek istedim bebegi ona istedigim herseyi alabilecegim zaman dogsun istedim . Ama biraz supriz oldu hamile oldugumu ogrendigimden beri panikteyim esim cok mutlu ona belli etmiyordum ama gecenlerde bi patlama yasadim .bana sen neden karnini hic sevmiyorsun gibi bisey soyledi ben birden hungur hungur aglayarak nasil bakicaz ozgurlugumuz bitti ya onu sevemezsek ya bende dogurup bakmayan kinadigim annelerden olursam diye . Esimi cok etkiledim oda cok uzuldu tum korkularimi ona asiladim yani sonra cevremizde cocuk sahibi olanlara sorduk herkes cok muhtesem oldugunu hayatimizin degiscegini falan soyledide biraz sakinlestik .. Simdi hersey yolunda olmasina ragmen hem cok istiyorum onu hem korkuyorum insallah onu gorur gormez yada karnimda hareketlerini hissedince anne oldugumu hissedecegim anlari bekliyorum.bu arada bende 6. Haftadan beri bulanti yasiyorum

Ayni duygulari paylasiyoruz hele su dogurup bakmayan sevmeyen kadin olma korkusu tipatip benziyor ben soyle dusunuyorum cocuklari cok severim normalde hani bi baskasinin cocugunu bu kadar sevebiliyosam kendi cocugumu mutlaka severim diyorum benim sorunum su daha meslegimi tam oturtmamisken ve daha anne olmaya hic bazir hissetmezken olmasi ama yapacak birsey yok bende bir an once anne gibi hissetmeyi bekliyorum

Bosuna korkuyorsun canim bebis dogunca oyle bir anne olacaksinki kendin bile sasiracaksin benim gibi kafamda hep bebek olunca nasil temizlik yapcam yemegi nasil yetistircem artik utu yapmyim bari vakit olur gibi dusunceler vardi smdi ohooooo saatlerce boş oturdugumu biliyorum hicte isim kalmiyor bebisimle oyunlar oynuyoruz uste vakit bile kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…