Merhaba bayanlar 5+6 hamileyim acayip bulantilarim var cok kotuyumbebegi istemiyordum biliyorum simdi diyceksinizki o kadar isteyen var haline sukret ama istemiyordum cunku anne olmaya kendimi hazir hissetmiyordum cocuklari asiri cok severim ama kendi bebegimi sevemeyecekmisim gibi geliyor korkuyorum
Canım benimkide planlı bi gebelik değildi hatta hamileleik aklımızın ucundan geçmedi 5 sene sonra anca diyorduk yeni evliyim daha 20 yaşındayım eşimle hergün eğlencelerdeydik ikimizde çocuk gibi bir gün gece regl ağrısıyla doktora gittiğimizde 3 aylık bir bebeğim olduğunu öğrendim onun ultrasonda heycanla güm güm güm diye atan minicik kalbini dinledim o an hayatımın her zerresi gözümün önünden geçti hemen bebeğime göre planlamalıyım herşeyi dedim anne olmalıydım o minicik kalp benimle atmalıydı eşimle nasıl ağladık anlatamam daha biz çocukken bir çocuğa bakmayı o an kabbullendik ne gerekiyorsa yapılsın dedi eşim bir baba gibi o ses dünyadaki en güzel ses o minicik atan kalp benim bütün dünyammm oldu o günden sonra dinlediğim hiç bir müzik bana o denli huzur vermedi şimdi de minicik ayaklarıyla tekmeler atıyor kurban olurum ona eşim ben ve bebeğim birlikte büyüyeceğizMerhaba bayanlar 5+6 hamileyim acayip bulantilarim var cok kotuyumbebegi istemiyordum biliyorum simdi diyceksinizki o kadar isteyen var haline sukret ama istemiyordum cunku anne olmaya kendimi hazir hissetmiyordum cocuklari asiri cok severim ama kendi bebegimi sevemeyecekmisim gibi geliyor korkuyorum
Kizlar cok sagolun hepiniz cok iyisiniz bulantilar beni mahvediyor sizde boyle olmusmuydunuz
Canimm yaa cok tesekkurlerseni ne kadar iyi anladığımı anlatamam.. benim 2. bebeğim ve bundan 2-3 hafta öncesine kadar bulantılardan kafamı kaldıramıyordum.. kaç kere serum almak zorunda kaldım.. her seferinde kolum mosmor günlerce ağrısı geçmedi..daha yeni yeni evde 1-2 iş yapabiliyorum onu da yapınca sanki 10 ev temizlemiş kadar yorulup kendimi koltuğa atıyorum.. ama hepsi zamanla geçiyor biraz araştırma yap ve mideni mümkün olduğunca hafif şeylerle dolu tut faydasını göreceksin..
doğduktan sonra anne olabilecekmiyim endişeleri sık olan birşey.. benim 2. gebeliğim olmasına rağmen ultrasonda hareket ettiğini görene kadar kendimi hamile değil hasta gibi hissediyordum. ama o an dünyalara değer biliyor musun.. herkes kalp atışından etkilenir ben 2 bebeğimde de hareketini ilk gördüğüm an resmen dünyadan kopmuştum ayrıca bulantıların geçip hareketleri başlayınca o minik pıt pıtların gittikce güçlenmesini hissetmek ilerledikçe karnının şekilden şekle girmsini izlemek dünyada hissettiğin hiç bir duyguyla boy ölçüşemez... bazen eşime bakıp üzülüyorum benim bu hissettiklerimin yarısını bile hissedemediği için..
emin ol bulantıların geçip rahatlayınca herşey yoluna girecek (doğum sonrasına daha hiç girmedim farkındaysan :)) merak etme.. özellikle benim aksime çocukları seven bir insan olarak çok iyi bir anne olacağına eminim..
Merhaba bayanlar 5+6 hamileyim acayip bulantilarim var cok kotuyumbebegi istemiyordum biliyorum simdi diyceksinizki o kadar isteyen var haline sukret ama istemiyordum cunku anne olmaya kendimi hazir hissetmiyordum cocuklari asiri cok severim ama kendi bebegimi sevemeyecekmisim gibi geliyor korkuyorum
Kizlar cok sagolun hepiniz cok iyisiniz bulantilar beni mahvediyor sizde boyle olmusmuydunuz
9 ay cektim bulantiyi ve baska baska bi cok sorunu. dusuk tehlikesi erken dogum vs.9 ay igne vurundum yerimden kalkmadim risk yuzunden. birgun bile off demedim.basta benimde korkularm vardi sevemezsem kabullenemezsem diye. ama oyle bi mucizeki kalp atisini duydugun an oyle bi baglaniyosunki ona cok cok cok mukemmel bisey. Rabbim bebegini sana bagislasinMerhaba bayanlar 5+6 hamileyim acayip bulantilarim var cok kotuyumbebegi istemiyordum biliyorum simdi diyceksinizki o kadar isteyen var haline sukret ama istemiyordum cunku anne olmaya kendimi hazir hissetmiyordum cocuklari asiri cok severim ama kendi bebegimi sevemeyecekmisim gibi geliyor korkuyorum
Sizinle ayni duygulari paylasiyorum sanirim .. Ben 27 yasindayim 1.5 yillik evliyim esimi cok seviyorum cok guveniyorum bebekde cok istiyorduk hatta benden cok esim istiyordu her gun bebegimiz oluncaki gunlerimizi hayal ettik ama ben hep cok korkuyordum esimin ailesiyle gorusmuyoruz maddi olarak ikimiz yalniziz biraz bu korkularim vardi hep ertelemek istedim bebegi ona istedigim herseyi alabilecegim zaman dogsun istedim . Ama biraz supriz oldu hamile oldugumu ogrendigimden beri panikteyim esim cok mutlu ona belli etmiyordum ama gecenlerde bi patlama yasadim .bana sen neden karnini hic sevmiyorsun gibi bisey soyledi ben birden hungur hungur aglayarak nasil bakicaz ozgurlugumuz bitti ya onu sevemezsek ya bende dogurup bakmayan kinadigim annelerden olursam diye . Esimi cok etkiledim oda cok uzuldu tum korkularimi ona asiladim yaniMerhaba bayanlar 5+6 hamileyim acayip bulantilarim var cok kotuyumbebegi istemiyordum biliyorum simdi diyceksinizki o kadar isteyen var haline sukret ama istemiyordum cunku anne olmaya kendimi hazir hissetmiyordum cocuklari asiri cok severim ama kendi bebegimi sevemeyecekmisim gibi geliyor korkuyorum
Ayni duygulari paylasiyoruz hele su dogurup bakmayan sevmeyen kadin olma korkusu tipatip benziyor ben soyle dusunuyorum cocuklari cok severim normalde hani bi baskasinin cocugunu bu kadar sevebiliyosam kendi cocugumu mutlaka severim diyorum benim sorunum su daha meslegimi tam oturtmamisken ve daha anne olmaya hic bazir hissetmezken olmasi ama yapacak birsey yok bende bir an once anne gibi hissetmeyi bekliyorumSizinle ayni duygulari paylasiyorum sanirim .. Ben 27 yasindayim 1.5 yillik evliyim esimi cok seviyorum cok guveniyorum bebekde cok istiyorduk hatta benden cok esim istiyordu her gun bebegimiz oluncaki gunlerimizi hayal ettik ama ben hep cok korkuyordum esimin ailesiyle gorusmuyoruz maddi olarak ikimiz yalniziz biraz bu korkularim vardi hep ertelemek istedim bebegi ona istedigim herseyi alabilecegim zaman dogsun istedim . Ama biraz supriz oldu hamile oldugumu ogrendigimden beri panikteyim esim cok mutlu ona belli etmiyordum ama gecenlerde bi patlama yasadim .bana sen neden karnini hic sevmiyorsun gibi bisey soyledi ben birden hungur hungur aglayarak nasil bakicaz ozgurlugumuz bitti ya onu sevemezsek ya bende dogurup bakmayan kinadigim annelerden olursam diye . Esimi cok etkiledim oda cok uzuldu tum korkularimi ona asiladim yanisonra cevremizde cocuk sahibi olanlara sorduk herkes cok muhtesem oldugunu hayatimizin degiscegini falan soyledide biraz sakinlestik .. Simdi hersey yolunda olmasina ragmen hem cok istiyorum onu hem korkuyorum insallah onu gorur gormez yada karnimda hareketlerini hissedince anne oldugumu hissedecegim anlari bekliyorum.bu arada bende 6. Haftadan beri bulanti yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?