Evet bende bu kadar zor olucağını hiç bilmiyordum çok zorlanıyorum sanki bütün dünya kokuyor eşim bile kokuyor sanki.. İlk duyduğumda uçmuştum resmen sonra bu düşünceler nasıl geldi bilmiyorum aklımdan çıkartamıyorum.Herkes iyi bir anne olmak ister bebeğine bende istiyorum ama inanın çok korkuyorum bir sey hissetmiyorum sankibende yeni hamileyim şuan bir şey hissetmiyorum evet ama onu çok seveceğimden elimden geldiğince iyi bir anne olacağımdan eminim.
bende de bulantılar var bazen aileme "bu kadar zor olacağından bahsetmemiştiniz" diyorum.
çocuklarımızı çok seveceğiz, elimizden geldiğince iyi anneler olacağız. aklınıza olumsuzluklar getirmeyin
mide bulantısı için falım sakız ağzımda tutuyorum biraz rahatlatıyor. havuçta aynı şekilde rahatlatıyor.
Ben de doğuma kadar kustum her defasında bitsin bu işkence diye haykırıyordum ama doğumdan sonra geçiyor 40 günlük lohusalığıda atalatırsan sıkıntı yok rabbim kolaylık veriyor sevgisinide bolca veriyor ilk gülümsemesi ilk emmesi ilk parmağını tutması muhteşem hissettiriyor sevgiyle kalHerkese merhaba..İlk defa yaşadığım bir his fazlasıyla korkuyorum..Bebeğim olsun çok istedim Rabbim nasip etti 8 haftalık hamileyim..O kadar sevindim ki eşim de öyle hayaller kurmaya bile başlamıştık..6. haftaya girince yoğun bulantı ve tiksinmem başladı her gün kusmaktan kilo verdim.Ne olduğunu anlamadan değişik bir his geldi sanki bebeğime karşı bir şey hissetmiyorum eşime karşı da aynısı oldu diyebilirim..Doğunca sanki sevemicem gibi hormonlardan mı olmuştur nolur bana yardım edin.Kendimi çok suçluyorum sevemem iyi bir anne olamam diye korkuyorumBöyle yaşayan oldu mu aranızda ben tek miyim bunu hisseden lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
İnşallah tek duam dediğiniz gibi olur hepsi hormonlardandır.. Sanki bu his hiç geçmicek gibi o yüzden çok korkuyorum..Tamamen hormonlardan. Hamilelik çok güzel bir dönem. Bu bulantı dönemi de geçecek inşallah, sonra hamileliğin tadını çıkarmaya çalışın. Şimdi hamile birini görünce o dönemleri özlüyorum. Bebeğinize gelince , hareketlerini hissetmeye başladığınızda içinizdeki mucizeyi daha iyi anlayacaksını ve öyle çok seveceksiniz ki o minik elleri, minik ayakları, sürekli kokusunu hissetmek isteyeceksiniz. Olumsuz şeyler düşünerek bu güzel günlerinizi harcamayın.
Allah ım inşallah dediğiniz gibi olur.Ben bebekleri çok severim kendi bebeğime neden böyle hissediyorum o yüzden üzülüyorum..Ben de doğuma kadar kustum her defasında bitsin bu işkence diye haykırıyordum ama doğumdan sonra geçiyor 40 günlük lohusalığıda atalatırsan sıkıntı yok rabbim kolaylık veriyor sevgisinide bolca veriyor ilk gülümsemesi ilk emmesi ilk parmağını tutması muhteşem hissettiriyor sevgiyle kal
Doğunca o size kendini öyle bir sevdirecekki, herşeyden önce onu düşündüğünüzü göreceksiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Herkese merhaba..İlk defa yaşadığım bir his fazlasıyla korkuyorum..Bebeğim olsun çok istedim Rabbim nasip etti 8 haftalık hamileyim..O kadar sevindim ki eşim de öyle hayaller kurmaya bile başlamıştık..6. haftaya girince yoğun bulantı ve tiksinmem başladı her gün kusmaktan kilo verdim.Ne olduğunu anlamadan değişik bir his geldi sanki bebeğime karşı bir şey hissetmiyorum eşime karşı da aynısı oldu diyebilirim..Doğunca sanki sevemicem gibi hormonlardan mı olmuştur nolur bana yardım edin.Kendimi çok suçluyorum sevemem iyi bir anne olamam diye korkuyorumBöyle yaşayan oldu mu aranızda ben tek miyim bunu hisseden lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
İnşallahCanım kimler kimler anne oluyorda sen mi olamıycan bunu dert görmen bile iyi anne olacağına işaret
Evet bende bu kadar zor olucağını hiç bilmiyordum çok zorlanıyorum sanki bütün dünya kokuyor eşim bile kokuyor sanki.. İlk duyduğumda uçmuştum resmen sonra bu düşünceler nasıl geldi bilmiyorum aklımdan çıkartamıyorum.Herkes iyi bir anne olmak ister bebeğine bende istiyorum ama inanın çok korkuyorum bir sey hissetmiyorum sanki
Çok teşekkür ederim güzel duanız için.. Kraker, leblebi hep yiyorum doktorum da tavsiye etti.İnşallah sevmek ne demekmiş bebeğimi sevince anlarım"İyi bir anne olabilir miyim" diye düşünen biri iyi bir anne olur zaten merak etme. Öyle seversin ki, daha önce sevmek nedir bilmiyormuşum dersin.
Mide bulantısı için başucunda beyaz leblebi bulundur, her sabah kalkmadan önce at ağzına. Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin.
İnşallah hormonlardır hep okuyorum dua çok teşekkür ederim..İnan tek suçlu hormonlar tatlım besmele çek ayetel kürsiyi oku rahatlarsın
Benim de migrenim var en kötü yanı da bu olsa gerek şimdi ilaç da kullanamıyoruz herşey daha zor kraker falan yiyin aç kalmayın..şuan bir şey hissetmiyor oluşumuz normal değil mi? daha çok yeni. mesela şuan bana leş gibi tavuk kokuyor ve muhtemelen öğlen yemek yiyemeyeceğim, bir de migrenim var açlıktan migren tutacak.
eşimden bende uzaklaştım adama bir şey diyemiyorum
Amin inşallah öyle olurDoğunca o size kendini öyle bir sevdirecekki, herşeyden önce onu düşündüğünüzü göreceksiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Siz de gerçekten aynı duyguları yaşadınız mı sanki doğunca sevemicek gibi miydiniz yani? Allah ım inşallah çok çok severim bu günler geçer tek duamCanim bende anne olmayi cok istemistim hamile kaldiktan sonra istemedim.
Hicbir sey hissedemedim.
Mide bulantilari kokular beni her seyden sogutmustu depresyona girdim hamileyken.
Taa ki dogum yapana kadar..
Gordum geldi minicik koklattilar o anı tekrar yasamak icin neler vermezdim suan..
Cok seviceksin o kadar cok seviceksin ki kendine inanamayacaksin kendi canindan daha cok seviceksin o yuzden dusunme bunlari herkesin annelik duygulari farkli sekillenebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?