Bebeğimi sevememekten korkuyorum :(

Böyle hissetmeniz normal. Doğunca en çok siz seveceksiniz merak etmeyin. Sadece sakin olun ve duygularınızı çok abartmayın ki bebiş de bu duygu yoğunluğundan, tedirginlikten olumsuz etkilenmesin

O öyle bi his ki, istesen de istemesen de sevmekten ötesini yaşayacaksın ahh henüz gebeliğiniz çok yeni,hatta ilk trimester en sancılı zor geçeni. Büyüdükçe tekmeler başlayacak, karnınızla birlikte kalbinizde de sevgisi her gün daha çok büyüyecek... bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim vakitlice kucağınıza aldırsın

Hareketlerini hissedince kendinizi kaptirirsiniz merak etmeyin :) hayırlı olsun

Hanımlar bu durumları yaşayan kişiler daha çok yazın lütfen... sevgi hissedememe hissizlik sürekli üzüntülü olmak ne kadar kötüymüş(

Hanımlar bu durumları yaşayan kişiler daha çok yazın lütfen... sevgi hissedememe hissizlik sürekli üzüntülü olmak ne kadar kötüymüş(
Ben yaşayan ölü gibi hissediyordum, doğumdan sonra daha kötü oldu durum ama cidden zamanla geçiyor. Yani benim gibi kötü durumda olan bile atlattıysa herkes atlatır diye düşünüyorum. Atlatamayanlar yeterli destek almamış veya çabalamamıştır.
Sadece zaman...

Canı merhametsız bı ınsan degılsen merak etme dogunca cok seversın hamıleyken oyle oluyor sonucta nekadar ne olacagını bılsende karnında bır cocuk var ama ne olacak nasıl bısey olacak ınsan hayal bıle edemıyor yuzunu gozunu o yuzden sevgı hıssetmemek normal. Benım bı arakadasım vardı ben cocukları cok severım gordugum her cocugu severdım bayılırdım oda hıc sevmez hıc bakmazdı bıle cocuk deme bana nasıl sevıyorsun sunları dıyordu sımdı anne oldu meraktan ertesı gun aradım suan mukemmel bır annee bendende daha ıyı valla merak etme ıyı bır anne olursunq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…