Sanmam cunku vucudunda alerjik bisiylerde olusmustu simdi gecti ama kolik olsa gunduz bari dururdu surekli aglama krizinde oglum kolik ti anlarim kolik olsaydiBebeğiniz koliktir, zamanla geçecek. 2 ay daha sabredin
Sütünüzü sağın buzlukta saklayın ilerde kullanırsınızama bu seferde goguslerim cok rahatsiz oluyo
Makinam iyi degil sagim YapamiyorumSütünüzü sağın buzlukta saklayın ilerde kullanırsınız
E olurdu bizde hep. Alerjik kızım da, ama emerken bile gaz alıyorlar. Sütte de laktoz var. Vücudunda bir şeyler çıktıysa alerji ihtimali çoğalıyor. Siz diyeti sıkı yapın. Kızımın ağlamaları diyetimle çok değişti. İyi gelir inşallahGaz dedi dedim cikariyo diye ama yine de var demek ki dedi
Tedarik etceksiniz o zaman .birikir bebekte emmezse süt kanallarınızda tıkanma olabilir yada mastit olabilir.Makinam iyi degil sagim Yapamiyorum
Diyet yap iyi bi makine de al mama da versen sağmaya devam etMakinam iyi degil sagim Yapamiyorum
Kacinci ayda gecti alerjiden kaynakli mi sizce vucudunda ki seyler gecti evet her bezi kakali buda mi O durumla alakali acaba reflu icin surup verdi doktor kusmasi icinE olurdu bizde hep. Alerjik kızım da, ama emerken bile gaz alıyorlar. Sütte de laktoz var. Vücudunda bir şeyler çıktıysa alerji ihtimali çoğalıyor. Siz diyeti sıkı yapın. Kızımın ağlamaları diyetimle çok değişti. İyi gelir inşallah
Yapiyorum dikkat ediyorumDiyet yap iyi bi makine de al mama da versen sağmaya devam et
Tedarik etceksiniz o zaman .birikir bebekte emmezse süt kanallarınızda tıkanma olabilir yada mastit olabilir
Dün gece yasadim bunu usume geldi ve bebegimi cok zor emzirdim asiri sisti ve butun kemiklerim agriyoduTedarik etceksiniz o zaman .birikir bebekte emmezse süt kanallarınızda tıkanma olabilir yada mastit olabilir.
Ucuz manuel pompalardan alın en azından rahatlatın ara araDün gece yasadim bunu usume geldi ve bebegimi cok zor emzirdim asiri sisti ve butun kemiklerim agriyodu
Kacinci ayda gecti alerjiden kaynakli mi sizce vucudunda ki seyler gecti evet her bezi kakali buda mi O durumla alakali acaba reflu icin surup verdi doktor kusmasi icin
Laktoz intoleransi vardır emzirmeyinBebegim henuz 50 gunluk fakat sutum onu rahatsiz ediyor kusuyor uyku desen uyumuyor kucagimda uyuyup birakinca ciglik cigliga agliyor doktorumuz sut ve sut urunlerini paketli gidalari keseceksin dedi kestim carsamba gununden beri hic tuketmedim gece yatarken bir kez mama versem rahat uyuyor ama bu seferde goguslerim cok rahatsiz oluyor gazi cikiyor masajla falan bi sekilde cikariyorum ama cikardigi halde karni cok sis bebegimin benim sutumden rahatsiz olmasi mahfetti beni deneyimli anneler lutfen yardim Edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?