• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi sutum rahatsiz ediyor neden olabilir

Azraa___

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
197
40
48
27
Bebegim henuz 50 gunluk fakat sutum onu rahatsiz ediyor kusuyor uyku desen uyumuyor kucagimda uyuyup birakinca ciglik cigliga agliyor doktorumuz sut ve sut urunlerini paketli gidalari keseceksin dedi kestim carsamba gununden beri hic tuketmedim gece yatarken bir kez mama versem rahat uyuyor ama bu seferde goguslerim cok rahatsiz oluyor gazi cikiyor masajla falan bi sekilde cikariyorum ama cikardigi halde karni cok sis bebegimin benim sutumden rahatsiz olmasi mahfetti beni deneyimli anneler lutfen yardim Edin😞

Bebeğiniz koliktir, zamanla geçecek. 2 ay daha sabredin

doktorunuzun yönergelerine uyun, kaçaksız diyet 3 haftadan önce sonuç vermez. Yine de Bazı bebekler kaka gaz konusunda sorun yaşarlar. 1 yaşında anca rahat ettim diyebilirim, çoğu zaman hala sorun oluyor. Zaten 4 aya kadar gaz sorunu normalde olabilir, bazen bizimki gibi uzayabiliyor da… Umarım uzamaz :)

50 günlük normal demedi mi gaz ve karnındaki şişkinlik için doktor?

Gaz dedi dedim cikariyo diye ama yine de var demek ki dedi
E olurdu bizde hep. Alerjik kızım da, ama emerken bile gaz alıyorlar. Sütte de laktoz var. Vücudunda bir şeyler çıktıysa alerji ihtimali çoğalıyor. Siz diyeti sıkı yapın. Kızımın ağlamaları diyetimle çok değişti. İyi gelir inşallah

E olurdu bizde hep. Alerjik kızım da, ama emerken bile gaz alıyorlar. Sütte de laktoz var. Vücudunda bir şeyler çıktıysa alerji ihtimali çoğalıyor. Siz diyeti sıkı yapın. Kızımın ağlamaları diyetimle çok değişti. İyi gelir inşallah
Kacinci ayda gecti alerjiden kaynakli mi sizce vucudunda ki seyler gecti evet her bezi kakali buda mi O durumla alakali acaba reflu icin surup verdi doktor kusmasi icin

Kacinci ayda gecti alerjiden kaynakli mi sizce vucudunda ki seyler gecti evet her bezi kakali buda mi O durumla alakali acaba reflu icin surup verdi doktor kusmasi icin

Vücudundakileri bilmiyorum ama deterjana da dikkat edin. 2 kere durulayın çamaşırlarını. Alerji doktoru bize toz deterjan kullanın, farketmez markası demişti.
Bezle kakayla ilgili fotoğraflarını çekip doktora sordunuz mu?
Bizde kusma yoktu. Normal gazın 4. ay gibi azalacağı söyleniyordu. Bizimki 4. aya doğru iyice kötüleşti. Ben doktoru ikna edemedim 4. Ayda anca alerjik olduğunu kabul etti. Ek gıda aldıkça 6. aydan sonra azaldı biraz. Diyete bakın 1 ay kadar. İşe yarıyorsa devam edin. Ben yumurta yedikçe, tahin yedikçe tüm gece ıkınıyordu gaz çıkarmak için. Ağlıyordu. Bilmiyordum ilgisini.

Bebegim henuz 50 gunluk fakat sutum onu rahatsiz ediyor kusuyor uyku desen uyumuyor kucagimda uyuyup birakinca ciglik cigliga agliyor doktorumuz sut ve sut urunlerini paketli gidalari keseceksin dedi kestim carsamba gununden beri hic tuketmedim gece yatarken bir kez mama versem rahat uyuyor ama bu seferde goguslerim cok rahatsiz oluyor gazi cikiyor masajla falan bi sekilde cikariyorum ama cikardigi halde karni cok sis bebegimin benim sutumden rahatsiz olmasi mahfetti beni deneyimli anneler lutfen yardim Edin😞
Laktoz intoleransi vardır emzirmeyin
Ama önce doktorla bunu knusmali

Sütünüze baktırın belki sütünüz yaramıyor böyle bir akrabam vardı bebek içince kusuyordu sütü zehirli denir hattta eskilerden

Canım bi emzirme git sor doktora bak bir internette bi kadında var diyordu benim sütüm zehirli emzirince çocuğumu kusuyor ağlıyor napayım mecbur mam veriyorum diye hatta doktor ona devam etme bebeği zehirler demiş

Back
X