Bebeğimi yakin arkadasa birakmak.

Matunumm

Canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
790
386
23
Arkadaslar meraba
Sekiz bucuj aylik bebeim var. Masallah cok uslu yesin icsin tvye bakip uyur. Dogumda bile aglamadi oyle soyliyuim. Esimle dogumdan beri sinemaya bi kere gidemedik. Oturdugum sehirde de bi akrabam bile yok cocugumu emanet edeyim . normalde her hafta sinemaya giderdik esimle. Arkadasim da evli. Dedi ki hafta sonu annemle kiz kardesim gelecek esimde evde dort kisi bakariz siz gidin sinemaya. Bebegim de arkadasimla kocasini seviyor taniyor. Brende cok sevindim. Brbegimin kiyafetlerini. Yogurdunu biskuvisini koydum. Bir biberon da sut sagdim verdim evlerine biraktik avm ye gittik. Cocugum kendilignden uyur oyle ayakta sallama carsafta sallama falan yapmayin dedim. Avmnin kapisindan girdik on dakika olmadi arkadasim basladi cocuk dutmuyor carsafa koyduk agliyor mama yemiyor. Ki cocugum toktu . geri gel alin cocugu. Dedi . tmm dedim iki dakikada bir ariyor nerdesin surekli msj atiyot daha nerdesin cikmadnz mi yola yarim saatlik yolda yirmi tane mesaj atti. Esimle aram bozuldu. Carsafa koymayin dedigim halde koyup korkutmuslar. Aldim cocugumu ciktim cok sagol zahmet verdm dedim. İlk defa cocugum agladi bu kadar. Bin pisman oldum esim diyor geliyrz dedin neden surekli gel gel diye mesaj atip taciz ediyor. Esimle de kot oldum. Eve geldim arayip sormadi bi kere. Naptiniz demedi bile. Yirmi gun sonra aradi hic birsey olmamis gibi . icim sisti sizle paylasmak istedim. Bu arada arkadasim da yeni hamile bebegimi birakirken dedim ki allah razi olsun bi sinema bizim icin cok buyuk bisey. Sen dogum yapinca da ben senin bebegine bakarim hep. Bu lafin ustune bu kadar mesaja cok bozuldum. Bana hep diyor sen yanimda olacaksn dogum da sen bana yardim edersn.sen tecrubrlisin bilmem ne. Peki bu kadar sık bogaz etmeye deger miydi geliyorum dedigim halde. Arkadasligimi napmaliyim. Esim diyor o geliyorsa gelsn bir daha evine gitme dogumda gider altinini takar gelirsin. Ki ben ona demistim. Esi calisiyor dogumda bize de gelebilirsn . ben bakarim annesi kaynanasi hep koyde gelemezler cok. Bu kadar da yakindik.

Canım demek ki o seni senin onu gördüğün gibi görmüyor.sonradan arayıp ya kusura bakmayın falan der insan al başına çal çocuğunu der gibi.anladığım kadarıyla senin tecrübelerinden FAYDALANMAK için seninle devam eden bir arkadaş.
Bazı çocuk da ne kadar sevse anne babası olmayınca huysuzlanabiliyor ama bu kadar sıkboğaz etmesi saçma olmuş.ben olsam çok sık görüşmezdim eşiniz haklı takın altını dönün bir de çaeşafta sallama dendiği halde özellikle çarşaf nedir yaa

çocuk durmamış olabilir ama bu kadar taciz biraz fazla sonuçta sen zorla götürüp vermemişsin kendi talep etmiş..
eşin haklı belli ki samimiyeti gerçek değil.. 8buçuk aylık bebek oyalanmicak gibi değildir bir şekil şarkı türkü oyalanır.. en azından siz gelene kadar ses çıkarılmaz.. biraz abartmış..
çocuğum var ilgilenemem dersin bence daha da fazla samimiyete girme derim..

Kocanı dinle. Başkaları yüzünden kocanla kötü olma. Çocuğu uyutup kendiniz evde sinema ortamı oluştursaydınız keşke. Neyse olan olmuş.
Esim dugun dernek hastasi. Birincisini sinemsda bes kere izledik .o derece. Onu merak ediyordu. Benszde arkadasdyla gitmek istemiyor. Uzuluyor sensz vicdan azabi cekerm diyor. Evde cocugum karismiyr zaten film izlememize canim. Aynen olan oldu.

Sorma beni arayip kusura bakma bari deseydi.o da yok.

Esim dugun dernek hastasi. Birincisini sinemsda bes kere izledik .o derece. Onu merak ediyordu. Benszde arkadasdyla gitmek istemiyor. Uzuluyor sensz vicdan azabi cekerm diyor. Evde cocugum karismiyr zaten film izlememize canim. Aynen olan oldu.
Hiç birşey çocuğunuzdan değerli olmamalı bence.

Aynen bende oyle yapicam. Cok iyi bi ders cikardim.

ay sinir oldum. o kişiyi arkdaşlıktan çıkar. sana ihtiyacı olmasa o kadar zaman sonra sana mesaj atmazdı bile

Çok dengesiz bir arkadaşın var. Bence eşinin dediğini yap doğumda altınını tak gel. Hiiç onun etrafında dönme. Bebeğimle ilgilenmem lazım de geç. Küserse de küssün. Bi sinema nedir ya 2 saat. İsteseler gayet iyi bakarlardı ama istememişler.

bidahada yapmazsiniz artik araya mesafe koyun derim ben.. belliki size ihtiyaci oldugu icin yaninizda.. yan komsum boyle bi insan cikti bebegi dogdugunda herseyine kostum dogum hazirliklarina bebgin banyosuna vs vs cocuk buyudu hanfendinin sesi cikmiyo.. ilerde dogum zamaninda cok bi aciliyeti olursa gidersiniz yanina onun disinda pek yanasmayin derim... bi cocuk ne kadar zorluk cikarabilir ki anne olacakmis bak 3 saat bi bebegi idare edemiyosa dogurmasin o cocugu

Aynen . tas yagsa ben bana yapilan muameleyi yapmazdim. Oyuncaklarini bile cikartip koymamisdlar onune su verdim cocugum su icmemis du vermeyi akil edememislerr yarim bardak su icti yavrum. Cigeri yanmis.

Kizin annexi diyor ki cocugun kizimla damadimi korkuttu. Keske cocugumun yarisi kadar uslu bi bebekleri olsa dedim.

Demek ki o kadar yakın değilmiş, yakın arkadaş diyince gözümde 2 kişi canlanıyor benim, ikisinede bırakırım ben, eminim sağlık problemi olmadıkça da ne yapar eder bakar beni rahatsız etmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…