Bebeğimi yakin arkadasa birakmak.

Bebegim uc saat uyaniksa uyur kendiliginden ben bi kere bile uyutmadm bugune kadar.ben dedim sen uyutma o iki saate uyur suanda tok.

ben olsam bırakmazdım da siz güvenmişsiniz ve rezil olmuşsunuz. gerek yok böyle şeylere. mesafenizi koyun kırıldığınızı da belli edin derim.

bebek büyüyene kadarda sinemaya gitmeyin. ben 5 yıldır gidemiyorum napalım yani. çok mu şart birşey

valla şunu diyeyim,

bebek sahibi olmazdan evvel ben de kimsenin bebeğine bakamazdım panik olurdum ağlasa falan.

arkadaşınız kendini bilen biri olarak size teklifi yapmamalıymış, ama sizi aramakla bence iyi etmiş, yoksa bebeğiniz çok daha kötü vakit geçirebilirdi.
sizin yerinizde olsam arkadaşımdan soğumazdım bu sebeple.

Daha da bırakmayın.
Bende bakarım arkadaşlarımın çocuklarına ama asla aramam çok ekstrem bir durum yoksa.

Hafta sonu getirecek yine arkadaşım ,ameliyat olacak bir kaç gün bakacağım bebeğine.onunda benim de kimsemiz yok burda birbirimize sahip çıkıyoruz.

Bence onların çevresinde küçük çocuk pek yok ondan panik yaptılar ilerde anlarlar nasıl idare edildiğini.

Çok bırakmayın sizde alış verişte komşuya bırakıyorum demişsiniz yanınızda götürün dışarı çıkmış olur.

Ne olursa olsun ben bırakamazdım.
Bende bırakamazdım. Anne,kayınvalide bir nebze ama arkadaş,hemde bebeği olmayan bir arkadaş doğru gelmedi banada. Zaten ağlayınca panikleyip korkması gayet normal zira tecrübesi yok bebek bakımı konusunda.Bu sebeple arkadaşınıza kızmayın konu sahibi,çocuk sonuçta susmayınca korkmuştur birşey oldu diye,birde bebeginiz ortamı yadırgamış olabilir bu sebeple ağlamış olabilir.
Benimde kızım var 3 yaşını gećti ve bende vizyondaki filmleri izlemeden duramayan biriydim,haftada iki gün sinemaya giderdim,3 senede 600tane dvd edindim sinemaya gidemediğim için. Sizide anlıyorum,eşinizle birlikte vakit geçirmek istiyorsunuz ama aileden biri yada bebeğinizle bağı olan anne/kayınvalideye bırakıp gidin gidecekseniz. Haftasonu geç saate kadar seans oluyor,karnını doyurur uyutur cıkarsinız anne/kayınvalide bakabilir rahatça.

Ben şimdi cümleye ben bebeğimi asla bırakamam ile başlamayacağım. Herkesin kendi tercihi,zaten aileden birileri olsa başkasına bırakmazdınız,8 buçuk aylık olmuş eşinizle başbaşa birkaç saat kaçamak yapmak istemişsiniz ben çok yadırgamadım.Arkadaşınızla aranıza mesafe koyun,bebeğinizi 4kişi oyalayamamışlar mı?Aklıma gelen şu;o bebeğe bakmaya heveslendi bana bırak dedi ancak eşi,annesi ya da kardeşi başkasının bebeğini niye alıp bakıyorsun,emanet Bebek mi alınır diye arkadaşınıza kızdı, söylendi.O da bir daha bırakmayın diye ikide bir aradı rahat vermedi.Eşinizle birşey yapmayı özlediyseniz ailenizden birilerini çağırın,uzaklarsa 3-4günlüğüne de gelebilirler bence.Kötü bişey değil sonuçta,Zaman Zaman hepimizin ihtiyacı oluyor.Bebişinize maşallah diyorum ve bitiriyorum yorumumu:KK46:

Gözümde canlandı da,getirsin biraz bebek sevelim demişlerdir.Gelince kucaktan kucağa mıncıklayınca çocuk tedirgin olmuştur.Ağlayınca acıkmıştır diye mama vermişlerdir,yemeyince aman bişey mişey olur annesini çağır demişlerdir.
Belki tecrübesizlikten korkmuş olabilirler,kötü düşünmeyin.
Bebeği olunca hatırlatırsınız.Bırakacak kimsem yok derse" yaa gördün mü" dersiniz.

Sevgili anne kucuk bebegini birakip sinemaya gitmek cok mu gerekliydi bebis korkmus onlari seviyor diyorsun ya sen yani annesini goruyor sen yanlarindasin ondan rahat huzurlu.benim sekiz aylik kizim goz mesafesinden uzaklastimmi aglar.bebwisine onun capinda bir travma yasatmissin birde kalabalik yabanci insanlar birde carsafta sallamislar resmen korkmus birdaha birakma nerden biliyon belki dusurduler. Cocugunu birakma oyle ben birakama bebegimi oyle.

ya ben o kadar sert yorumlar yapamıycam. size yardım etmek istemiş arkadaşınız. yapabilir sanmış, becerememiş, korkmuş sizi çağırmış ne var bunda? ağlatıp dursa size hiç haber vermese daha mı iyiydi? panik olmuştur da ondan aramıştır. bu kadar kızıp ta ben de ona yardım etmiycem demeye gerek var mı bilemedim. bu kadar çabuk harcamayın insanları. yavrunuz daha çok küçük. uyku zamanı daha da hassas olurlar. biraz daha sabredin, zamanla etrafındaki insanlara alışır ve siz de gidersiniz istediğiniz yere.

bu arada ukalalık yapmak istemem ama 8,5 aylık yavruya da tv filan izletmeseniz daha iyi olmaz mı? daha çok küçük.

ne olmuş yani paniklemişlerdir haklılarda ayrıca eşininzin tepki vermeside yanlış.Emanet çocuk bian önce ailesine vermek istiyorlar çünkü çocuk ağlıyor.
Bakamamasna kizmiyrm yarimsaatte yirmi mesaj atip zirt pirt aramak nedir geliyrz yoldayz diyorum.

ne evliyim ne de anneyim. ama 8.5 aylık bebeğimi arkadaşıma bırakıp gitmeyi düşünmezdim. çocuk yabancı bilip ağladıysa panik yapmışlardır. nihayetinde tecrübeleri yok. bir kere kuzenim bana bebeğini bıraktı, beni her zaman gören ve oynayan bebek annesinin yokluğunu fark eder etmez yaygarayı bastı. ben de aynen arkadaşınız gibi arayıp geri çağırmak zorunda kaldım.:KK43: ha üst üste mesaj atması pek doğru olmamış.

ben olsam bırakmazdım da siz güvenmişsiniz ve rezil olmuşsunuz. gerek yok böyle şeylere. mesafenizi koyun kırıldığınızı da belli edin derim.

bebek büyüyene kadarda sinemaya gitmeyin. ben 5 yıldır gidemiyorum napalım yani. çok mu şart birşey
Yani bizde gitmyrz artik.

ne evliyim ne de anneyim. ama 8.5 aylık bebeğimi arkadaşıma bırakıp gitmeyi düşünmezdim. çocuk yabancı bilip ağladıysa panik yapmışlardır. nihayetinde tecrübeleri yok. bir kere kuzenim bana bebeğini bıraktı, beni her zaman gören ve oynayan bebek annesinin yokluğunu fark eder etmez yaygarayı bastı. ben de aynen arkadaşınız gibi arayıp geri çağırmak zorunda kaldım.:KK43: ha üst üste mesaj atması pek doğru olmamış.
Bende surekli arayip mesaj atmasna kiziyrm geliyrz yoldayz djyrm.

ya ben o kadar sert yorumlar yapamıycam. size yardım etmek istemiş arkadaşınız. yapabilir sanmış, becerememiş, korkmuş sizi çağırmış ne var bunda? ağlatıp dursa size hiç haber vermese daha mı iyiydi? panik olmuştur da ondan aramıştır. bu kadar kızıp ta ben de ona yardım etmiycem demeye gerek var mı bilemedim. bu kadar çabuk harcamayın insanları. yavrunuz daha çok küçük. uyku zamanı daha da hassas olurlar. biraz daha sabredin, zamanla etrafındaki insanlara alışır ve siz de gidersiniz istediğiniz yere.

bu arada ukalalık yapmak istemem ama 8,5 aylık yavruya da tv filan izletmeseniz daha iyi olmaz mı? daha çok küçük.
Dil icin yarim saat izletyrm bu benm gorusum. Gorusunuze saygi duyuyorum. Dedigim gibi gel bakamuyrm demesi sorun degil yarim saatte yirmi mesaj on aramS nedr

Aynen ya iki saat sinemada bebeginiz hicmi akliniza gelmicek rahat rahat izliyceksiniz ya ben abartiyorum bebegim yabanci kucagina gittigi zaman ne zaman kucagima alabilirim diye dusunuyom

Back
X