Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bırakamazdım. Anne,kayınvalide bir nebze ama arkadaş,hemde bebeği olmayan bir arkadaş doğru gelmedi banada. Zaten ağlayınca panikleyip korkması gayet normal zira tecrübesi yok bebek bakımı konusunda.Bu sebeple arkadaşınıza kızmayın konu sahibi,çocuk sonuçta susmayınca korkmuştur birşey oldu diye,birde bebeginiz ortamı yadırgamış olabilir bu sebeple ağlamış olabilir.Ne olursa olsun ben bırakamazdım.
Bakamamasna kizmiyrm yarimsaatte yirmi mesaj atip zirt pirt aramak nedir geliyrz yoldayz diyorum.ne olmuş yani paniklemişlerdir haklılarda ayrıca eşininzin tepki vermeside yanlış.Emanet çocuk bian önce ailesine vermek istiyorlar çünkü çocuk ağlıyor.
Yani bizde gitmyrz artik.ben olsam bırakmazdım da siz güvenmişsiniz ve rezil olmuşsunuz. gerek yok böyle şeylere. mesafenizi koyun kırıldığınızı da belli edin derim.
bebek büyüyene kadarda sinemaya gitmeyin. ben 5 yıldır gidemiyorum napalım yani. çok mu şart birşey
Bende surekli arayip mesaj atmasna kiziyrm geliyrz yoldayz djyrm.ne evliyim ne de anneyim. ama 8.5 aylık bebeğimi arkadaşıma bırakıp gitmeyi düşünmezdim. çocuk yabancı bilip ağladıysa panik yapmışlardır. nihayetinde tecrübeleri yok. bir kere kuzenim bana bebeğini bıraktı, beni her zaman gören ve oynayan bebek annesinin yokluğunu fark eder etmez yaygarayı bastı. ben de aynen arkadaşınız gibi arayıp geri çağırmak zorunda kaldım.ha üst üste mesaj atması pek doğru olmamış.
Dil icin yarim saat izletyrm bu benm gorusum. Gorusunuze saygi duyuyorum. Dedigim gibi gel bakamuyrm demesi sorun degil yarim saatte yirmi mesaj on aramS nedrya ben o kadar sert yorumlar yapamıycam. size yardım etmek istemiş arkadaşınız. yapabilir sanmış, becerememiş, korkmuş sizi çağırmış ne var bunda? ağlatıp dursa size hiç haber vermese daha mı iyiydi? panik olmuştur da ondan aramıştır. bu kadar kızıp ta ben de ona yardım etmiycem demeye gerek var mı bilemedim. bu kadar çabuk harcamayın insanları. yavrunuz daha çok küçük. uyku zamanı daha da hassas olurlar. biraz daha sabredin, zamanla etrafındaki insanlara alışır ve siz de gidersiniz istediğiniz yere.
bu arada ukalalık yapmak istemem ama 8,5 aylık yavruya da tv filan izletmeseniz daha iyi olmaz mı? daha çok küçük.
Aynen ya iki saat sinemada bebeginiz hicmi akliniza gelmicek rahat rahat izliyceksiniz ya ben abartiyorum bebegim yabanci kucagina gittigi zaman ne zaman kucagima alabilirim diye dusunuyomben olsam bırakmazdım da siz güvenmişsiniz ve rezil olmuşsunuz. gerek yok böyle şeylere. mesafenizi koyun kırıldığınızı da belli edin derim.
bebek büyüyene kadarda sinemaya gitmeyin. ben 5 yıldır gidemiyorum napalım yani. çok mu şart birşey