Bebeğimi yakin arkadasa birakmak.

Gözümde canlandı da,getirsin biraz bebek sevelim demişlerdir.Gelince kucaktan kucağa mıncıklayınca çocuk tedirgin olmuştur.Ağlayınca acıkmıştır diye mama vermişlerdir,yemeyince aman bişey mişey olur annesini çağır demişlerdir.
Belki tecrübesizlikten korkmuş olabilirler,kötü düşünmeyin.
Bebeği olunca hatırlatırsınız.Bırakacak kimsem yok derse" yaa gördün mü" dersiniz.
Ya aynen katiliyrm.

Aynen ya iki saat sinemada bebeginiz hicmi akliniza gelmicek rahat rahat izliyceksiniz ya ben abartiyorum bebegim yabanci kucagina gittigi zaman ne zaman kucagima alabilirim diye dusunuyom
Tabiki mesaj atar arar sorardim. İki saat alt tarafi tas yagmayscak. Cocugu korkutacaklstini nerden bilebilirdim. Olmusla ölmuse care yok.

ne evliyim ne de anneyim. ama 8.5 aylık bebeğimi arkadaşıma bırakıp gitmeyi düşünmezdim. çocuk yabancı bilip ağladıysa panik yapmışlardır. nihayetinde tecrübeleri yok. bir kere kuzenim bana bebeğini bıraktı, beni her zaman gören ve oynayan bebek annesinin yokluğunu fark eder etmez yaygarayı bastı. ben de aynen arkadaşınız gibi arayıp geri çağırmak zorunda kaldım.:KK43: ha üst üste mesaj atması pek doğru olmamış.
Cocuk aglamamis oturup duran cocugu durduk yere carsafa koymusksr uyusun diye.

Sevgili anne kucuk bebegini birakip sinemaya gitmek cok mu gerekliydi bebis korkmus onlari seviyor diyorsun ya sen yani annesini goruyor sen yanlarindasin ondan rahat huzurlu.benim sekiz aylik kizim goz mesafesinden uzaklastimmi aglar.bebwisine onun capinda bir travma yasatmissin birde kalabalik yabanci insanlar birde carsafta sallamislar resmen korkmus birdaha birakma nerden biliyon belki dusurduler. Cocugunu birakma oyle ben birakama bebegimi oyle.
Guvendim ki biraktim. Guvenmemem gerekiyomus.

Cocuk aglamamis oturup duran cocugu durduk yere carsafa koymusksr uyusun diye.
e tamam da bunlar tecrübesizlikten. biri uykusu var demiştir, öbürü çarşafa koy salla demiştir. bebekleri olanlar işe dönmeden önce bile, pat diye bebeği nineye, bakıcıya bırakmıyor. birlikte bir kaç hafta geçirip alışmasını sağlıyorlar. bence sizin de tecrübesizliğiniz olmuş. kulağınıza küpe olur bu olay. ama ben şahsen böyle bir konu için arkadaşımı bir kalemde silip atmazdım. mutlaka iyi bir çok yönü var ki, yıllardır arkadaş kalmışınız.:KK66: gaza gelip de kendinizi gurbette tümden yalnız bırakmayın derim:KK66:

Aynen ya iki saat sinemada bebeginiz hicmi akliniza gelmicek rahat rahat izliyceksiniz ya ben abartiyorum bebegim yabanci kucagina gittigi zaman ne zaman kucagima alabilirim diye dusunuyom

bende sizin gibi düşünüyorum. aileden birine bile bırakmak için düşünüyorum kaldı ki dış kapının dış mandalı komşu.

Çocuk durmayınca panik yapmışlardır. Başkasının çocuğuna bakmak kolay değil...

Anlayışsız olsa öyle birşey teklif etmez zaten kendiliğinden.

Ben sinema için anneme bile bırakamıyorum içim rahat edip. Siz çocuğuhiç alışmadığı yere bırakmışsınız. Sonuç olarak da iyi bir ders olmuş size.

Canım hata sende asla bırakmam bebegimi izlrmeyiverin sinema şart değil ya. Arkadasinda paniklemis olabilir aglayinca ne kadar alışık olsa da bebekler annesiz duramazlar o kadar uzun

arkadaş dediğin nedir ki.. birgün var birgün yok. şahsen arkadaşa bebek bırakmazdım. o sinemayada gitmezdim. internetten izleyin

İllaki bebisler annelerini istiyorlar
bende sizin gibi düşünüyorum. aileden birine bile bırakmak için düşünüyorum kaldı ki dış kapının dış mandalı komşu.
Bazen kizimmin istegini ben bile anlamiyom gecende disciye gittim ilk defa biraktim bi saatligine anneme ve babam bakti aklim hep
ondaydi yine iki gun once ben mutfaktayim benim kiz sobaya yaklasmis hafif degmis orda babasi ailem var hepsine sitem ettim ben size guvenemeyecekmiyim diye kasla giz arasi gitmis iste hickimse anne gibi olamiyor

e tamam da bunlar tecrübesizlikten. biri uykusu var demiştir, öbürü çarşafa koy salla demiştir. bebekleri olanlar işe dönmeden önce bile, pat diye bebeği nineye, bakıcıya bırakmıyor. birlikte bir kaç hafta geçirip alışmasını sağlıyorlar. bence sizin de tecrübesizliğiniz olmuş. kulağınıza küpe olur bu olay. ama ben şahsen böyle bir konu için arkadaşımı bir kalemde silip atmazdım. mutlaka iyi bir çok yönü var ki, yıllardır arkadaş kalmışınız.:KK66: gaza gelip de kendinizi gurbette tümden yalnız bırakmayın derim:KK66:
Simdi sinirliyuim tabiki de ama eski samimiyetim hemen olmaz. Beklerdim bi eve gelince arasin sorsun. Yirmi gun sonra bisey olmamis gibi davranmasna kiziyrm. O gun deseydi boyle boyle oldu kusura bakma diye.

Valla artık kimseye güvenmem allah muhafaza bebeği düşürdüler falanda bişey olur diye korktu ondanmı panikledi arka arkaya aradı acaba.ondan belki çok agladı bebeğin ah kıyamam.evet ya bende özledim sinema tiyatro herseyi ama bırakamıyorum çok pimpirikliyim.

Valla artık kimseye güvenmem allah muhafaza bebeği düşürdüler falanda bişey olur diye korktu ondanmı panikledi arka arkaya aradı acaba.ondan belki çok agladı bebeğin ah kıyamam.evet ya bende özledim sinema tiyatro herseyi ama bırakamıyorum çok pimpirikliyim.
Bende biraktim artik . demekki guvenmemek lazimmis.

Simdi sinirliyuim tabiki de ama eski samimiyetim hemen olmaz. Beklerdim bi eve gelince arasin sorsun. Yirmi gun sonra bisey olmamis gibi davranmasna kiziyrm. O gun deseydi boyle boyle oldu kusura bakma diye.

Çok abartıyorsunuz.
Onlar sakinleştirememişler, çocuk sizde sakinleşmiştir.
Bi şey olmamış ki arasın sorsun.

Bence sizin beklentiniz biraz fazla yüksek.

Yanı burdakı arkadaslar snradan arayıp kusura bakma deseydı demiş ama sız kusura bakmayın karsı tarafında sucu yokbebek annesı olmayınca huzursuzlanmış aglamış arkadasın anne olmadıgı ıcın durumu ıdare edememiş panık yapmış senı sıkıştırmış. Sonucta sadece laf olsun dıye sana demez getır cocugunu bırak dıye.zaten panık oldugu surdan bellı annem kardesım gelcek esımde var demış yanı en basta kendıne guvenmedıgının sınyalını vermış ama yınede sana yardımcı olmya calışmış sonucta cocuk buyuk bi emanet panık yapması dogal sızın bırakamanız lazımdı sızın cocugunuzun halınden tavrından ancak sız anlarsnz

Arkadasin kotu niyetli degil sende dusuncesiz degilsin.Allah korusun ne olur ne olmaz diye bebekleri tedbir amacli sonradan daha cok uzulmeyelim diye. Birakmamaniz daha dogru.bunun icin arkadasinizla aranizi bozmaniza gerek yok.

Yanı burdakı arkadaslar snradan arayıp kusura bakma deseydı demiş ama sız kusura bakmayın karsı tarafında sucu yokbebek annesı olmayınca huzursuzlanmış aglamış arkadasın anne olmadıgı ıcın durumu ıdare edememiş panık yapmış senı sıkıştırmış. Sonucta sadece laf olsun dıye sana demez getır cocugunu bırak dıye.zaten panık oldugu surdan bellı annem kardesım gelcek esımde var demış yanı en basta kendıne guvenmedıgının sınyalını vermış ama yınede sana yardımcı olmya calışmış sonucta cocuk buyuk bi emanet panık yapması dogal sızın bırakamanız lazımdı sızın cocugunuzun halınden tavrından ancak sız anlarsnz
Yeni hamile kucaga almadgi icin anne ve kardesini soyledi canim. Artik olan oldu.

Back
X