bu kadar keskin konuşmayın, şu an hamileymişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah günü gelecek siz de göreceksiniz ki ilk aylarda eşinizle başbaşa bir yerlere gitmek çok iyi geliyor. Bebeğinizi sevdiğiniz kadar hiçkimseyi sevmiyorsunuz o ayrı ama inanın ufak molalar çok gerekli oluyor.
kızım 3 aylıktı ilk kez anneme 3 saatliğine bırakıp sinemaya gittik. o kadar tedirgindim ki kardeşim en son mesaj olarak "bizi rahat bırak" yazmıştı.

aklım o kadar bebekteydi ki gittiğimiz filmi bile hatırlamıyorum. şimdi ne gerek varmış o kadar gerilmeye diyorum.
ilerleyen zamanlarda da ev hanımı bile olsanız arada güvendiğiniz insanlara kısa süreli olarak bebeği bırakmak iyi oluyor. hem kendinize vakit ayırmış oluyorsunuz hem de çocuk sosyalleşiyor ve anneye aşırı bağımlı olmuyor.
konu sahibi, talihsizlik olmuş ama bu vesileyle arkadaşınızı tanımış oldunuz gereksiz fedakarlıklara girişmemiş olacaksınız.
bu olay ters tepki yapmasın ama güvendiğiniz eş dost akrabaya çocuğu bırakmaktan çekinmeyin.
bebeğiniz çok çok küçük değil yani etrafında onu eğlendirecek şeylerin farkına varabilecek bir bebek, pekala oyalanabilirdi,
üstelik de uslu bir bebekmiş.
sıkmayın canınızı
sağlıkla büyütün