bebeğimi yatağında uyutamıyorum - ACİL

yataktan dusmesine cozum bulamazmisiniz acaba adem gunes okursaniz guvenli baglanma olmasi icin 2 yasina kdr bebek anneyle koyun koyuna olmali diyor yattiginiz yatagin yerlerine battaniyeler koyun kenarlarina yastiklar yada korkuluk yaptirin bebegin oldugu tarafa bende uyku egitimi pesinde kosan annelerdendim aman uyku egitimi olmazsa aman yanimda yatarsa aman kendi yataginda yatmazsa hicbiride olmuyor ztn az biraz daha buyuyunce koynumuza istesekte gelmicekler bide benimkiler erkek hic gelmezlee adem gunes okudum rahatladim aldim bebeleri bi yataklarindalar bi bizleler 4 kisi uyaniyoz sabahlari napalim

bence de yatağa kokunuz olan bir şey koyun uyku arkadaşları varmış olmadı ondan alıp onu koynunuzda gezdirin sonra yatağına koyun

Adem Güneş in kitabı mi var yoksa blog felan mi? Ben de okuyayım benim oğlan da 7 aylık kucağımda uyuyor ve tabiki meme emerek meme ağzından çıkınca ağlıyor...

farklı karakterdeki çocuklar farklı şekillerde uyutulabilir. biraz nette araştırma yapınca birkaç şey buldum.

sevdiği yerde uyumasına izin vermeyin oraya alıştığı zaman yatakta yatıramazsınız

Adem Güneş in kitabı mi var yoksa blog felan mi? Ben de okuyayım benim oğlan da 7 aylık kucağımda uyuyor ve tabiki meme emerek meme ağzından çıkınca ağlıyor...
Merhaba adem güneş çok iyi bir pedagog kitapları var ben oğlumu tavsiyeleriyle büyüttüm mutlaka tavsiye ederim internette bir araştırın isterseniz birçok soruya cevapları var özellikle güvenli bağlanma çok önemli bu yaşlarda ilk iki sene anneyle aynı yatakta yatmali çocukların uyanmalari bu isteklerinden kaynaklanıyor genelde..Sonra 2 yaşında kademeli olarak sütten kesilmeli ve 4 yaşına kadarda aynı odada farklı yatakta(beşik) yatmali 4 yasindada odası ayrılmalı çocuk anneye doyum sağlıyinca çok kolay ayrılıyor doğru yaş dönemlerinde

Tesekkur ederim hemen edinecegim. Suan zaten benimle yatiyor cogu kisi yanlis yapıyorsun dedi

Babamda çok diyen oldu ama adem günesin tavsiyeleri vicdanımın sesi gibiydi oyuzden hep içim rahattır alışır seni bırakmaz dediler babamda hep ama anneye doyum sağlıyinca yaş dönemlerinde rahat ayrılma oluyor

Ilk cocugumda farkinda olmadan adem gunesin tavsiyesine uymusum ilk cocugum 4 yasina kadar benim odamda kendi yataginda yatti ve 4 yasinda kendisi farkli odada yatmak istedi ve cok kolay yanimdan ayrildi hicbir sorun yasamadik tavsiye ederim cocuklarin bencede anne yaninda yatmasinda hicbir sakinca yok

Canım çok geçmiş olsun . Allah korumuş ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum. Kararlı olman gerek ama ben bebeklerin alıştırılmak için ağlatılmasına karşıyım. Nasıl olsa hayat ileride onları çok zorlayacak bırakalım da istediklerini yaprınlar diye düşünüyorum :) Acaba yatağına senin bir hırkan kazağın gibi bişey mi koysan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…