Bebegimi yikayamiyorum :(

Suan 9aylık benimki.dogdugundan itibaren küvet süngeri kullanıyorum.ilk üç ay esimle yıkadım hala bossa yardım eder .ama tekkende rahatlıkla yıkayabilirsiniz.

file pamuklu kumaş olan fileden mi
diğer fileden kayıyor bebek
ben daha 20 günlükken bile tek yıkadım.
herşeyini hazırlayın önce vücudunu sonra kafasına dökün
kolunuzla kaldırıp destekleyin.durulayın oldu bitti

ben şöyle başladım tek başıma yıkamaya. kendim iç çamaşırı ile giriyordum. küvete oturuyordum ayaklarımı uzatarak. kuzucuğumu da yüzü koyun bacağıma yatırıp yıkıyordum. oturana kadar böyle yaptım. sonra kendi küvetine oturuyordu kendisi ben de yıkıyordum. zaten maksimum 5 dakikayı alıyor banyosu su sıcaklığına da dirseğinizle bakın. dirseğe hoş ılık geliyorsa tamamdır. annemden öğrenmiştim.

Benim oğlum da çok hareketli. Birden arkaya falan atardı kendini küçükken. O yüzden kucağımda beraber yıkanamadım. Denedim ama eşimi de yanımda tuttum. Sabunlu elimden kayar diye. Baktım olmuyor önce küçükken küvetinde eşimle beraber, sonra duşakabinin içinde oturakla yıkadım.

İlk zamanlar tepki vermezdi şimdi kafasından aşağı su dökerken korkuyor, o yüzden oturakta oturtmak bile imkansız. Ayağa kalkıyor büyük olduğu için tek elimle kaymasın diye tutup öteki elimle yıkıyorum. 1 yaşında artık ele avuca sığmıyor. Ama bir arkadaşımla kızı ilk zamandan bu yana beraber yıkanıyorlar..

En iyisi eşinle yıkamak boşver. Hem öyle daha çok içine siner. Ben de o aylarda "iki haftalıkken tek başıma yıkıyordum şimdi yardımla yıkıyorum" diye söyleniyordum.

Oglum 1.5 yasina yakin. Kuvete sigiyor. Acaba yanlis mi konumlandiriyorsunuz veya kendiniz ters tarafta duruyor olabilir misiniz?
Youtubedan video izleyerek ogrendim ben. Nasil tutulur neyle sabunlanir nasil durulanir...
Bi bakin isterseniz.

Canım banyo oturağına oturup bebişi yüzüstü dizlerime yatırıyordum. Kovaya suyu hazırlayıp önce sırtını sonra önünü sabunla en sonda başını yıkadınmı oh mis ya ne güzel günlerdi. Banyoda şarkı söylerdim ona Banyo yapmayı çok seviyor. Dalinin Bıcı bıcı şarkısını felan söylerdim. Şimdi bıcı bıcı dediğimde bayılıyor

Eger kendi kuvetiniz varsa beraber girin. Ben kuvete oturup ayaklarimi uzatiyordum. Cok az su dolduruyodum. Sanki uyutacak gibi yatiriyordum. Once yuz ustu yatirip sirtini sabunlayip duruluyordum sonra sirtustu yatirip yikiyordum. Suan 10 aylik yine beraber giriyoruz. Aslinda oturabiliyor sadece onu yikayabilirim ama kuveti doldurup biraz oyun oynuyoruz sonra temizlenip cikiyoruz zevkli oluyor.

Küvetiniz çok mu küçük acaba. Benimki 10 aylık. Hala filede yıkıyorum. Alanı biraz daraldı tabi

Merak etmeyin bebişlerin kemikleri esnek . İncitmezsiniz.
Önemli olan kulağina su kaçirmamaiz
Çok ciddi sıkıntılar doğurur kulağina su kaçimaniz

Siz annesiniz ya azcık cesaretli olun ben kızlarımı 9 aylık olana kadar filede yıkadım. Anne dediğin cesaretli olur güçlü olur. Korkma Allahın izniyle bişey olmaz bırak azıcıkta ağlasın sudan korkması ağlaması normal.

canim onu da denedim ama beceremedim hareketli bebegim kayiyor bende panilliyorum bu defa hic yikayamiyirym
Kafasinin altina daha yüksek kıyafetler koy battaniye gibi kaymaz canim bisey olmaaz ben 2 aylikti tek basima yikamaya basladim filede durmasi gerekiyo aslinda hareketleniyolar ama durur yani

İlk zamanlarda zor canım tek yıkamak. Eşinle yıka,küvet işi sıkıntı vermişti bana. Eşimin kucağında çok rahat yıkıyordum. Yürümeye başladıktan sonra ikimiz yıkanmaya başladık. Alıyorum yanıma bi onyıkanıyor bi ben:)

Ya bebisimin dogumuna fazla kalmadi benim de en cekindigim konulardan biri daha ele avuca gelmezken nasil yikayacagim konusu

Doğduğundan beri kendim yıkıyorum kızımı (4 aylık) bilerek kimseye bırakmadım bu işi hem zevk alıyorum benim için çok özel, hem de tek kalınca zorlanmayayım dedim.
Ara sıra eşim de heveslendiği için yıkıyor.
Küvetiniz biraz dar olabilir mi rahatlıkla yıkıyorum hala filede ve küvette

malesef cnm dusa kabin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…