Çocuk Hastalıkları Bebeğimin ağzında pamukçuk çıktı.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

GULSEN1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
5
0
36
Edirne
Bebeğimin ağzında pamukçuk çıktı ve aşırı derecede tükürük çıkarıyor ne yapmalıyım.YARDIM LÜTFENN!

ben gaz ve pamukçuğumuzun olmaması için maden suyu içirdim hep
ama seninki çıkmış maden suyu yakarmı bilemiyorum,bebeğin canını acıtabilir

Bebeğimin ağzında pamukçuk çıktı ve aşırı derecede tükürük çıkarıyor ne yapmalıyım.YARDIM LÜTFENN!

pamukçuk için mikostatin adında bir damla var eczaneden reçetesiz alabilirsin bizede dr.yazmıştı2 günde geçirdi birde göğsünü her emzirmeden önce ve sonra karbonatlı su ile silmeni tavsiye ederim pamukçuk oluşmaması için.
geçmiş olsun..:94:

benim oglumun agzindada cikmisti diili bembeyaz olmustu yavrumun fungostatin die bi damla aldik eczaneden 3 gunde gecti cok sukur recetesiz 5 tl
ins tez zamanda gecer

kara dut reçeli yedirin küçükse bebek yalatın yada parmağınızla sürün kısa zamanda geçer. geçmiş olsun

oğlum da 3 gündür pamukçuk var,geçmiyor bir türlü,mikostatin aldık,karbonatlı suyla siliyorum geçmedi bir türlü... başka neler yapılabilir arkadaşlar,uyumuyor,emmiyor,sürekli huzursuz... çıldırmak üzereyim...

Mikostatini günde 3 kez 10 ar damla verdik biz 4.günde geçti kanıyo durumdaydı artık ondan sonraa hiç olmadı ama ben nar sıkıyodum bebeğin ağzına oda iyi geliyomuş ben karbonatgı ne kendimde ne bebekte kullanamadım bebeğin apğzını benim göğsümü yaktı göğsümü ılık suyla yıkayıp anti bakteriyel mendille sildim geçmiş olsun canım çok sancılı bi durum pamucuk

Mikostatini günde 3 kez 10 ar damla verdik biz 4.günde geçti kanıyo durumdaydı artık ondan sonraa hiç olmadı ama ben nar sıkıyodum bebeğin ağzına oda iyi geliyomuş ben karbonatgı ne kendimde ne bebekte kullanamadım bebeğin apğzını benim göğsümü yaktı göğsümü ılık suyla yıkayıp anti bakteriyel mendille sildim geçmiş olsun canım çok sancılı bi durum pamucuk
Doktorumuz bizede bu ilaçtan verdi umarım hemen geçer çok huysuz

Back
X