Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeğimin ağzında pamukçuk çıktı.
pamukçuk için mikostatin adında bir damla var eczaneden reçetesiz alabilirsin bizede dr.yazmıştı2 günde geçirdi birde göğsünü her emzirmeden önce ve sonra karbonatlı su ile silmeni tavsiye ederim pamukçuk oluşmaması için.
geçmiş olsun..:94:
benim oglumun agzindada cikmisti diili bembeyaz olmustu yavrumun fungostatin die bi damla aldik eczaneden 3 gunde gecti cok sukur recetesiz 5 tl
ins tez zamanda gecer
Mikostatini günde 3 kez 10 ar damla verdik biz 4.günde geçti kanıyo durumdaydı artık ondan sonraa hiç olmadı ama ben nar sıkıyodum bebeğin ağzına oda iyi geliyomuş ben karbonatgı ne kendimde ne bebekte kullanamadım bebeğin apğzını benim göğsümü yaktı göğsümü ılık suyla yıkayıp anti bakteriyel mendille sildim geçmiş olsun canım çok sancılı bi durum pamucuk
Mikostatini günde 3 kez 10 ar damla verdik biz 4.günde geçti kanıyo durumdaydı artık ondan sonraa hiç olmadı ama ben nar sıkıyodum bebeğin ağzına oda iyi geliyomuş ben karbonatgı ne kendimde ne bebekte kullanamadım bebeğin apğzını benim göğsümü yaktı göğsümü ılık suyla yıkayıp anti bakteriyel mendille sildim geçmiş olsun canım çok sancılı bi durum pamucuk