Bebeğimin Aort Damarında Genişleme Var:(

Zynpctnr

🔅 A T L A S 🔅
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.083
1.031
83
32
21+3 haftalık hamileyim detaylı ultrason da bebeğimin kalp aort damarında genişleme olduğu goruldu . Kalpte başka bi problem yok ancak bu genişleme için net bişey söylemedi doktorlar takibinin yapılması gerekiyomus. Başına gelen var mı ? Bu belirsizlik beni öldürüyor :( yardımcı olun lütfen:(

Bizdede darlık var dendı noldu varmı gelişme canım
Darlık ve genişleme çok farklı şeyler. Fetal eco yaptırdınız mı? 2 kez gittim ben problem göremedi doktor canım. Kalp gayet iyi çalışıyo doğumdan sonra bakalim kalbin yapisi bu şekild e olabilir dendi.

Yok canım yaptırmadık beyınde su toplaması var da dedı onun için mr gırdım lutfen dua et bızdede gecsın inşallah çok sevindim senın adına

21+3 haftalık hamileyim detaylı ultrason da bebeğimin kalp aort damarında genişleme olduğu goruldu . Kalpte başka bi problem yok ancak bu genişleme için net bişey söylemedi doktorlar takibinin yapılması gerekiyomus. Başına gelen var mı ? Bu belirsizlik beni öldürüyor :KK43: yardımcı olun lütfen:KK43:

merhaba bende 22 haftalık ayrıntılı ultrason yaptım doktor dedi aort > pa !!
aort = 4.05mm
20181215_014449.webp
20181215_014449.webp
sezinki kaç mm ?

Doğuştan aort yetmezliğim olduğunu 16 yaşındayken öğrenmiştim. Düşünebiliyor musunuz Anne karnından bu hastalıkla doğup 16 yıl sonra bunu öğreniyorsunuz.. Şuan 29 yaşındayım 16 yıl kadar geç kalınmasına rağmen çok şükür hayatımı diğer sağlıklı insanlar gibi çok rahat sürdürebiliyorum. Sorunuzun cevabını veremem belki ama en azından içiniz rahat olsun lütfen. Artık herşeyi en başından öğrenebiliyoruz. Bu bilinçle doğacak evladınız için ne gerekiyorsa yapabileceksiniz. Hastalığın adı sizi korkutmasın siz güçlü olun ki bebeğinizin kalbi daha da güçlensin. Bebişinize ve size çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle ♡

merhaba bende 22 haftalık ayrıntılı ultrason yaptım doktor dedi aort > pa !!
aort = 4.05mmEki Görüntüle 2215724 Eki Görüntüle 2215724
sezinki kaç mm ?
Kaç mm olduğunu hatırlamıyorum ancak fetal eko yaptırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Benim oğlum doğdu çok şükür problem yok. Olabiliyormuş bu tarz durumlar doğduğunda problem gorulmeyebiliyor. Umarım problem çıkmaz. Sonucları bulabilirsem yazarım ne kadar olduğunu genişlemenin.

Kaç mm olduğunu hatırlamıyorum ancak fetal eko yaptırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Benim oğlum doğdu çok şükür problem yok. Olabiliyormuş bu tarz durumlar doğduğunda problem gorulmeyebiliyor. Umarım problem çıkmaz. Sonucları bulabilirsem yazarım ne kadar olduğunu genişlemenin.

Ah kusura bakmayın uykusuzluğumun azizliğine uğradım tarihlere bakmamışım bile :) bebeğinize sağ salim kavuşmanıza çok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah.

Aynı sorunu yaşıyorum size ulaşmayı çok isterim. Ayrıca bilgisi olan biri varsa cevap verebilirse çok sevinirim. Bebeğimde arkus aorta anevrizması var doktor en iyi ihtimal böyle kalır daha fazla genişleme olmazsa açık ameliyat olur sonrasında da genişleme tekrarlayabilir dedi. Tablo bize ürkütücü geldi bebek açısından tedirginiz

Back
X