Bebeğimin ayağı içe dönükmüş doğumuma 3 ay var psikolojim bozuldu böyle bişey duyan?

Olur çok iyi olur Dr faceden ekledim şimdi baktım tam branşı. Süpersin canım ya

umarım işine yarar bu arkadaşlarda çok ararştırdı..çok iyi hastalr için seminer aktivite takip çok iyi yani bn bile hayran kaldım piknik düzenlediler mesela çocukları rahatsız olan hastalarla falan kaynaşma çok iyi bi doktor...görüş...

Benim arkadaşımın bebegide ayağı içe dönük doğdu hemen alciya aldılar 1 hafta sonra farklı bi doktora gittiklerinde alciya bile gerek olmadığını masajla iyilesebilcegini söylemişler şimdi maşallah iki ayakta aynı.anne karninda sıkısıp ayağı oynayamadığı için olduğunu soledi doktor

Benim arkadaşımın bebegide ayağı içe dönük doğdu hemen alciya aldılar 1 hafta sonra farklı bi doktora gittiklerinde alciya bile gerek olmadığını masajla iyilesebilcegini söylemişler şimdi maşallah iki ayakta aynı.anne karninda sıkısıp ayağı oynayamadığı için olduğunu soledi doktor

Ben dün Dr gittim o da çok önemli berşey yok hafif bi dönüklük var sakin ol dedi çok rahatladım :)

Detaylı ultrasonda oğlumun sağ ayağında içe dönüklük olduğunu öğrendim ameliyat olacakmış yaşadıklarım çok ağır geldi kaldıramıyorum :KK43:(((
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Şu an durumu nasıl peki? Banada aynısı dedi detaylı ultrasonda doktorum. Şu an nasıl, durumunuz iyi mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Back
X