- 18 Haziran 2015
- 344
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi melek ozgur
-
Amin inşallah Can'ım rabbim bütün ummetine saglıklı çocuklar verir banada inşallah korkum hep ya kalbi durursa hep düşüyor ya yurt dışındayım dil bilmiyorum yanlız gitmek zorunda kalıyorum iki kelimeyi bi araya getirene kadar olup olup diriliyorum bu doktorda beni sevmiyor yabancıyım diye hep seni istemiyorum diyordu başka doktorda vermiyorlar bana psikologla git diyordu şukur bu aya kadar geldik inşallah bundan sonrada bi sorun çıkmaz37 haftalık ve sağlıklıysa erken doğsa da yaşar
arkadaşım ameliyatının üzerinden bir yıl geçmeden doğum yaptı yırtılma vs de olmadı
bebeğin sıkıntısı varsa başka bir hekime de görünseniz
ya da madem riskli erken gelse, anladığım kadarı ile doktor alalım sezeryana da demiyor
bu yürek çarpıntısı sizi daha gerer çok fazla düşünmemeye çalışın
sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Dua ediyorum Can'ım bende panik atakta var o yüzden kalbim hep çarpıntı yapıyor bide hergun hergun hastaneye git çok yorucu oluyor yakın yerde degil git sıra bekle felan ama zor hem stres hem yorgunluk insan bitiyor resmenaslinda 37 haftada artik saglikli bi sekilde dogabilir.
2 haftaya otelemek zorunda mi ki doktor dogumu,zaten sezeryan yapilacakmis.
38. hafta itibariyle alabilirler bebegi.
siz icinizi rahat tutun,Allahin izniyle bisey olmaz..
benim oglumda cok hareket etmezdi,cok kosup gittim acile bisey mi oldu acaba diye,cok sukur sapasaglam dogdu.
bol bol dua edin.
Merhaba arkadaşlar 37 hafta 2 günlük hamileyim bebeğimin hareketleri yaklaşık bir aydır aşırı derecede çok azaldı bir gun içerisinde bazan bir bazan uç dört gibi hissediyorum hergun yarım saat hastanede kalbini dinliyor doktor çoğu kes kalbi duşuk çıkıyor bazı günlerde çok düşüp sonrada düzeliyor kalbi çok korkuyorum birşey olacak diye diger bebeğiminde kalbi düşmüştü o yüzden her gittigimde kalbi duşuk çıktığında titriyorum tansiyonum düşüyor kimsede yanımda olmuyor korkularım çok iki hafta sonrada sezeryan olacağım ilkinde sezeryan olmuştum ve dikişlerim bazan çok agrıyor doktor Dedi Eger dikişlerde bir açılma olursa Bebek olur Dedi hep hastaneye beş dakika yakınında ol uzaklara sakın gitme her hangi bir Ağrı'da beş dk içinde bebeği alabilirsek kurtulur Bebek alamazsak olur Dedi korkularım çok her an olecek korkusu sarıyor beni o yüzden bebege bişeyde alamıyorum Can'ımda istiyor ya olurse bunları görürsem dayanamam diyorum boyle bir durumu yaşayan varmı
Amin inşallah Can'ım rabbim bütün ummetine saglıklı çocuklar verir banada inşallah korkum hep ya kalbi durursa hep düşüyor ya yurt dışındayım dil bilmiyorum yanlız gitmek zorunda kalıyorum iki kelimeyi bi araya getirene kadar olup olup diriliyorum bu doktorda beni sevmiyor yabancıyım diye hep seni istemiyorum diyordu başka doktorda vermiyorlar bana psikologla git diyordu şukur bu aya kadar geldik inşallah bundan sonrada bi sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?