Bebeğimin az hareket ediyor

Cnm benim zor senin için biliyorum ama sakin olmaya çalış. Çünkü senin psikolojin bebeği iyice zora sokar içerde en ufak bi duygu değişimini hemen hissediyorlar. Neden 2 hafta bekleniyor ki benim 37. Hafta da doğdu dogum olmadan once cigerleri için iğne yaptı doktor şükür gayet sağlıklı geldi. Eger gelişimi tamamsa doktoruna sor olmadı ,alabilir miyiz artık diye. Kuzucuk yeterki sağlıklı gelsin. Sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına al insallah cnm.

Senin doktorunun abartdigini düsünüyorum dikislerin yirtilirsa bebek ölürmüs de nedemek tövbe yarabbim tövbe.... sen stres yapma kendine genede fazla uzaklara gitme. Bu haftalarda normal cocugun daha sakin olmasi yeri azaldi cocuk büyüdü doguma hazirlaniyor annesi sen kafana takma. Allahim bütün hamilelere sag saglim kucagina versin insallah

Saol Can'ım benim gelişimi iyi diyor doktor hem korkutuyor son haftalarda Rahimin iyice geliştigi için dikişlerinde açılma olabilir diyor ama bebeğide almıyor istiyorum doğurmak Çunki çok yorgunum hergun doktora git bazan gunde iki defa bide aklım hep Bebek'te pisikolojim bozulmuş resmen

Amin inşallah Can'ım rabbim kimseye evlat acısı vermesin ben doktoru bu şekilde beni korttugu için kabul ediyorum o beni kabul etmiyor pisikolojin bozuk diyor tamam belki çok stres yapmış olabilirim ama doktorda tak diye herşeyi söylüyor diyor doğumda bagırsaklarında idrar torbanda yırtılma olur diyor doğumdan sonra defalarca amelyat olman gerekebilir baya bişeyler diyor

Cnm kıyamam ben sana ya doktorun inatçı çıkmış. Allah yardımcın olsun bide bu sıcaklarda hayırlısıyla kurtul melegini saglikli bir şekilde kucagina al. Yırtılma olmaz ya ablam 1 sene arayla cocuk doğurdu ki 2.de çok kilo almıştı bisey olmadı şükür

Niye öyle aeyler diyor ki daha önceden buna benzer birsey mi yasadin? Ben simdi disariya ciksam araba bana carpip ölebilirim bomba patlar gene ölebilirim yada gece deprem olur enkaz altinda kalabilirim doktorun dedigi cok sacma. Allah korusun esinle beraber bir gitsene doktor ozaman da öyle sacma sapan tuhaf seyler diyormu?

Arkadaşlar bugün kontrole geldim korktuğun başıma geldi bebeğin kalbi tuştu atışları acil sezeryan yaptılar Bebek iyi şukur çok korktum yine yanımda kimse yoktu yine perişan oldum bunada binlerce kes şukur bana destek olduğunuz için rabbim sizden binlerce kes razı olsun

doktorun manyak mi? nedemek olurse.. once bi sakin ol az bir zamanin kalmis. eger dr un boyle manyakca seyler soyleyip seni korkutuyorsa tabii ki senin tansiyonun oynar bebegin hareketleri yavaslar. sakin ve huzurlu olmaya calis. ultrasonda bebegin kalbiyke ilgili sorun yoksa sadece strese bagli bile olabilir. son 2 hafta konus bebeginle elini karnina koy seni hissetsin. Allahim yardimcin olsun. Hayirla saglikla kucagina al insallah.

Allahim drun hasta bence... Neyse hayirli olsun gule gule buyut bebegini

Can'ım dün bebeğin kalbi atışları duştu sezeryan oldum Bebek iyi şukur ciğerlerinde su varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…