Doğuma Hazırlık bebeğimin banyo ürünleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebisahmet

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
30
0
286
Bursa
ya arkadaşlar ben bebeğim için hangi marka banyo ürünlerini kullanacağıma karar veremedim hala.sebamed istiyodum çok pahalı bebeğini nasıl alıştırırsan öyle gider ona para yetiştiremezsin dediler,dalin dedim artık eskisi gibi iyi değil bebeğin cildine zarar verir dediler, komili baby dedim boşver onu dediler..napıcam ben ya.karar vermemde yardımcı olurmusunuz

bende bebeğim için jhonsons baby düşünüyorum. tanıdığım bir arkadaşım bebeği için jhonsons baby şampuanın mor olanını kullanmıştı . memnundu. ben onu düşünüyorum. Pişik kremleri içinde dalin veya nivea düşünüyorum.

organik ürünler ilk tercihim olacak.Özellkle oğlumda halen kullandığım Bella B şampuandan cok memnunum.Belki biraz pahalı piyasadaki bebek ürünlerine göre ama çok uzun süre kullanıldığı için fazlada masraf olmuyor.Ayrıca Bübcsheninde şampuanı ve ürünleri çok güzel:)

bende kızım için mustela ürünlerini aldım pahalı oldu ama olsun miniğime değer. daha sonra organicare kullanırım ne kadar az kimyasal kullanırsak okadar iyi diye düşünüyorum..

öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Benim kızım 5.5 aylık oldu artık. Kızım için Mustela nın ürünlerini almıştım pişik kremi, şampuan, banyo yağı, nemlendirici. Pişik kremi hariç hepsinden çok memnun kaldım. ( Pişik kremi pişik yapmadı ama derisini sertleştirdi birazcık ben de hametan kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.) evet ürünlri pahalı ama gerçekten bebeklerimiz buna değer. şampuanımız daha yeni bitti yani pahalı ama 6 ay kullanılıyor. doktorumuz bebekleri özellikle ilk 6 ay daha fazla korumak gerekir mustela ya da sebamed kullan demişti. şimdi şampuanımız bübchen o da çok iyi tamamen bitkisel.

bende çok kararsızdım ama sebamed de karar kıldım..kendime avene nin ürünlerini kulanıyorum onlarda pahalı sonuçta kendime alıyorsam bebeğimede alırım.sebamedin ürünlerine güveniyorum kullanmıştım.o yüzden ben sebamed diyorum...ama bübchen de iyi deniyo. bütene ve aklına hangisi uyuyosa onu al bence...

jhonsons baby şampuanını kızımın bebekliğinde bir defa kullanmıştım hiç memnun kalmadım.

dalin şampuan bile daha iyi bence...ben NİVEA DÜŞÜNÜYORUM BU SEFER..

nivea kullanıyordum ilk başta
ama sebamed e geçtim kesinlike süper
özellikle pişik kremini şiddetle tavsiye ederim

herşeyini sebamed aldım dalin nivea ve jonsansa göre 3 kat para verdim ama en azından 1 yaşına kadar bu markayı düşünüyorum büyüdükçe değiştiririm

kızlar banyo ürünlerinde şampuan ,pişik kremi ,yağ,nemlendirici mi var.Bunların dışında alınacak başka birşey var mı?

merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin

ben bebeğime mustelanın hem vucut hem saç için olan şampuanını aldım (500ml). 1 yıl gidiyo dediler, yeni doğan için iyiymiş. birde mustelanın pişik önleyici kremini aldım.

doktor olan kuzenlerim, bebekler için vucut yağlarını, nemlendiricilerini önermiyorlar. çocuklarda erken ergenliğe sebep olabiliyor diye. bunu her yerde yazıyorum artık. ben bu yüzden almadım, kimseye de tavsiye etmem. bunlara verilecek para yerine en kaliteli banyo şampuanını ve pişik önleyici kremini alın. mustelayı yeni doğan için aldım, bitince başka bi markaya geçmeyi düşünüyorum, tabi ürünün ne kadar gittiğide önemli. dedikleri gibi 1 yıl kullanabilirsem değiştirmem.

chicconun şampuanınıda düşüne bilirsin. onunda 500 ml var, hem fiyatı uygun hemde alanlar gayet memnun.. onunda yorumlarını bi araştır istersen. pişik önleyici krem ve şampuan dışında bebeğin hiçbirşeye ihtiyacı yok bence

herşeyini sebamed aldım dalin nivea ve jonsansa göre 3 kat para verdim ama en azından 1 yaşına kadar bu markayı düşünüyorum büyüdükçe değiştiririm

bende sebamed aldım bakalım nasıl olacak ama alan herkes çok memnun kalmış , inş. bizde kalırız

bende bebeler için en iyi markanın sebamed oldugunu duydum. bende cok istiyorum insallah. set olanlar war internette onlardan almayı planlıyorum

en iyisi sebamed.ben onu kullanmıştım.pahalı diosan ama değer bebişlere bübchen markasınıda düşünebilirsin.uni baby buda çok güzeldir.özellikle yenidoğan ıslak havlusunu kullanmanı tavsiye ederim.doktorumuz önermişti bize paraben olmayan tek üründür.
Organicare Baby: Sertifikal Organik Bebek Bakm rnleri bu sitedekki ürünlerde güzel ve organ,iktir denedim harikalar

ben sebamedin çantalı setini internetten indirimle aldım güvendiğim bir siteden, normalde set 80 tlydi, 60 a aldım, ama kremini falan pek kullanmam heralde en çok şampuan kullanılır... ıslak mendillerini de 12li paket halinde uni baby aldım, pamuk ve su karışımı sadece hiç katkı yok içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…