Doğuma Hazırlık bebeğimin banyo ürünleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kesinlikle Bella B'yi ben de öneriyorum. Hamilelikte çatlak ürünlerini kullandım, bebeğim doğduğunda da şampuanını, nemlendiricisini ve pişik kremini aldım. Hepsinde çok memnunum. Dediğim gibi etiket fiyatı biraz fazla gibi duruyor ama kullanım süresi çok uzun. Şampuanı 3 ay kullandım ben. Ayrıca hem saç hem de vücut şampuanı. İki ayrı ürün masrafı da olmuyor.

bugün bir sitede özelcan bebe diye orda chicco nun çanta ve ürünleri 57 lira uygun geldi ama chicconun ürünlerini kullanan yok galiba

Bir arkadaşım bebeğime hediye olarak banyo takımlarını almış dün getirdik eve. Küveti, kovası, maşrafası, filesi, süngeri herr şeyi var. Bayb jem diye bi markadan almış. Şampuan vs tarzı ürünleri de yine aynı arkadaşım sebamedden almış. çok mutlu oldum :)

sebamed aldım ben en azından ilk aylar onu kullanabilirsin ciltleri çok narin oluyo ya zaten hemen bitmez bebekler her gün bizim gibi banyo yapmıyo ya

Kizima en basta sebamed kullandim. Hata etmisim. Sampuaninindan hic memnun kalmadim. Ama kizim allerjen. Sebamedin pisik onleyici kremi iyi ama sicak yaz gunlerinde hametan kullanmak zorunda kaldigim oldu. Kizim 4,5 yasinda cilt tipi nedeniyle hala bioderma kullaniyorum. hipoallerjenik. Mustela da azdirmisti.
Bebegim icin de ya bioderma ya da mustelayla devam edicem. Pahali ama cilt sorunu da cok uzucu oluyor. ciltlerine cok iyi bakmak gerek.

Bana bir aile dostumuz Hollanda'dan hediye olarak zwitsal urunlerinden getirdi. Daha bebegime kullanmadan kendimde denedim. Sonuc super :)) Simdi Turkiye'de de var. Ben cok memnunum. Tavsiye ederim :)

Ben Su anda chicco kullaniyorum kizima ve cok memnunum keske daha once deneseymisim. dalin kullandim .Johnson's baby kullandim.bide komili kullandim neredeyse hepsi birbirinin ayni.komiliyi zeytinyagli diye daha cok sevdim.fakat chicco tu kullaninca onlarda neydi oyle falan oldum. pisik kreminde de kimse onermemis AMA Ben popolinle buyuttum kizimi 2.yi de oyle planliyorum tavsiye ederim

Ben Su anda chicco kullaniyorum kizima ve cok memnunum keske daha once deneseymisim. dalin kullandim .Johnson's baby kullandim.bide komili kullandim neredeyse hepsi birbirinin ayni.komiliyi zeytinyagli diye daha cok sevdim.fakat chicco tu kullaninca onlarda neydi oyle falan oldum. pisik kreminde de kimse onermemis AMA Ben popolinle buyuttum kizimi 2.yi de oyle planliyorum tavsiye ederim

Kesinlikle Sebamed kullanmayın derim. Çünkü içerisinde SLES denilen SÜLFAT var. Bu da bebeğin göz ve cilt tahrişine neden oluyormuş. Araştırırsanız internetten görebilirsiniz. Bende sebamed diye tutturmuştum etrafımdan gelen önerilere göre ama içeriğine bakınca hayal kırıklığı yaşadım. Ben chicco almaya karar verdim, Şampuanını falan küçük boy alacağım ilk etapta. Eğer problem yaşarsamda Mustelaya döneceğim mecburen

Kesinlikle Sebamed kullanmayın derim. Çünkü içerisinde SLES denilen SÜLFAT var. Bu da bebeğin göz ve cilt tahrişine neden oluyormuş. Araştırırsanız internetten görebilirsiniz. Bende sebamed diye tutturmuştum etrafımdan gelen önerilere göre ama içeriğine bakınca hayal kırıklığı yaşadım. Ben chicco almaya karar verdim, Şampuanını falan küçük boy alacağım ilk etapta. Eğer problem yaşarsamda Mustelaya döneceğim mecburen

Bende minik prensesime chicco bebek bakım setini aldım şampuan,masaj yağı, pişik kremi, sabunu, pudrası, temizleme mendili herşey içinde çantasıyla beraber çok uygun fiyata aldım internetten tavsiye ederim oğlumada chicco kullanmıştım diğerlerinden pek memnun kalmamıştım açıkçası

Arkadaşlar bebeğim 4.5 aylık oldu ve hala mustelanın hem vücut hemde saç için olan sampuanını kullanamadım. bebepim mayış doğumlu, yaz bebeği yani. önce işirik oldu yüzü gözü bi süre ara verdik. sonra tekrar kullanayım dedim kafasında konak oluştu. artık kışın tekrar deniycem birşey olmazsa kullanıcam. sanırım bazı bebeklere pek yaramıyor, bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…