Bebegimin baş çevresi

Mgeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
51
27
88
35
Meraba arkadaşlar 3 aylık bir kızım var. Boyu 60 kilosu 5350 baş çevresi 38 dedi doktor. Kilo biraz normal altı baş çevresi alt sınıra yaklaşmış dedi. Bu beni çok endişelendirdi. Sanırım besin alerjisi olduğu için emme konusunda direniyor bu hafta doktor gaita tahlili istedi ona göre konuşalım dedi. Aktivitesi yada öyle çok huzursuz bir bebek değil. Bu baş çevresi önce bizim gibi olup sonra normal düzeye gelen varmı?

Canım baktım benim kızima boyu 62 kilosu 7100 baş cevresi 39 muş şuan 10 aylık oldu hiç sorun var demediler bıngıldak erken kapanmaya başlamıştı baş cevresiyle orantılı sorun yok demişlerdi bu zamana kadarki aylık kontrollerdede bişy cikmadı bence endişelenecek bir durum yok

Ay walla içimi rahatlattin canım ya çok teşekkür ederim. Bide besin alerjisi var sanırım ondan da emmiyor gelişimi zorlanıyor. Sürekli tettikteyim çıldırıcam artık.

Benim kızım 14 aylık kilosu 9.750 gr boyu 77 cm kafa çevresi 48 cm. Doğumdan sonra doktorlar beyin cerrahına götürün dedi. Korkuttular biraz acaba böyle bir durum yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…