Bebegimin başı büyük olduğu için erken doğum

mekselina33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
24
17
3
41
Arkadaslar 33 haftalik hamileyim.son kontrolde bebegimin başı 38 haftalik ölçtu doktor.ve kilosu fazla çıktı tabi bas büyük olunca.doktor bana 35.haftada fln bu bebegi almamız lazım dedi.cok Üzgünüm ben ya.basi büyüktü bebegimin 2 hafta fln ama birden 5 hafta fark olmuş.basina böyle bişey gelen var mı?

Canım içini ferah tut. Akşam gittiğim misafirlikte 2 aylık bir bebek vardı. Ona da bebeğin kafası vücuduna göre çok küçük demişler. Günü gelmeden doğurtmuşlar. Hiç de bir şey yok bebekte :) gayet sağlıklı kıpkırmızı yanaklı bir prenses. Bence başka doktora da görün ani karar verme hemen

Kizlar bugün asıl kendi doktorum a gittim.bana kızdı biraz neden başka doktora gidip kafanı karıştırdin dedi.bende Siz yoktunuZ bir bakım dedim.gitmez olaydım. Kendi doktorum hiçbir sorun yok.bebegin haftası normal.yanlis olcmus doktor dedi.rahatladim.zaten bundan önce başka bi kaç doktora daha gitmiştim onlarda böyle birşey söylememisler di.bu son gittiğim doktor bi tuhafmis yani.saolun arkadaşlar. Şimdilik İyiyi sukur

Canim benimkide kafa hafra olarak iri ama erken alinma gibi bir durum yok kafa ici yapilari normal. Erken alinmaz zaten bebek kafasi inde gidiyor diye

Back
X