Bebeğimin beyninde görülen kist

16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?

Benim de detaylı ultrasonumda görültü fakat başka herhangi bir sorun çıkmadı. Yani sadece kist olduğu için sorun olarak görülmüyor. 26.hafyaya kadar kendiliğinden kaybolacaktır. Arkadaşımın oğlunda 3 tane kist ve kalbinde 1-2- tane delik vardı. Hepsi anne karnında kapandı, sadece kalbinde bir delik doğum sonrası kapandı. Şimdi kocaman oldu bile, maşallah sağlıklı

16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
merhaba
hamileliğimde 6 aylıkken aynısını bana da söylediler ve almamız gerekiyor yoksa özürlü olacak dediler. detaylı usg çekildi mecburen ve burada görünmüyor dediler. Ben Allah a olan inancımla dua ettim ve kötü düşünmeyerek çocuğumu doğrudum. 7. ayında sol gözünün altında sivilce büyüklüğünde bir kan torbası ve sağ yanagının içinde büyüyen bir kitle belirdi sanki kabakulak olmuş gibi. bunun adı hemanjion muş. aslında görünen buymuş. 10 doktora gittiysek 5 i alalım, diğer 4 ü yüz felcine yol açar almayalım, 1 i ise kendi kendine küçülür dedi. hiç bir işlem yaptırmadık ve dedikleri gibi kayboldu. sadece dikkatli ve pozitif olmak iyi düşünmek hatta çok fazla rahatsız edici bir durumu olmadığı için düşünmemeye çalıştık. 17 yaşında suan da güzeller güzeli bir kızım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…