- 14 Ağustos 2015
- 57
- 25
- 8
- 45
- Konu Sahibi ebrudiclem
-
20 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah.ankarada yaşıyorum.persembe günü Zekai Tahir deki 3lu test sonuclarim temiz çıktı bu arada 35 yaşındayım.bende sürekli gittiğim kudret hastenesindeki doktora da sonuclarimi gostereyim dedim.adam ultrsonda baktı ve beyninde 7 mm kist ve kalbinde parlak bir nokta var yasin itibariyle sıvı alınması gerek dedi.bende ağlayarak çıktım hasteneden tabiordan eşimle güven Hastanesindeki Sibel hanima gittik sağolsun çok yardım etti.bunlar birsey ifade etmez dedi.bunlarla birlikte bacak boyu kisaligi falan da olmasi gerek dedi.eger için rahat etmiyorsa fetal eko yaptırabilirsin dedi.benim gibi bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba ?
Çok teşekkür ederim canım yaaa dünyam başıma yıkıldı sandım o kadar üzüldüm ki artık doktorlara da güven olmuyor sırf para yüzünden insanların duygularıyla oynuyorlar.insallah sende sağlıkla kucağına alırsın
20 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah.ankarada yaşıyorum.persembe günü Zekai Tahir deki 3lu test sonuclarim temiz çıktı bu arada 35 yaşındayım.bende sürekli gittiğim kudret hastenesindeki doktora da sonuclarimi gostereyim dedim.adam ultrsonda baktı ve beyninde 7 mm kist ve kalbinde parlak bir nokta var yasin itibariyle sıvı alınması gerek dedi.bende ağlayarak çıktım hasteneden tabiordan eşimle güven Hastanesindeki Sibel hanima gittik sağolsun çok yardım etti.bunlar birsey ifade etmez dedi.bunlarla birlikte bacak boyu kisaligi falan da olmasi gerek dedi.eger için rahat etmiyorsa fetal eko yaptırabilirsin dedi.benim gibi bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba ?
merhaba. ben de 20 haftalık hamileyim. aynışeyleri geçenhafta bana da dedi doktorum. kistve parlak nokta. sizin sonuç ne oldu çok merak ettim. araştırırken aynı bulguları görünce yazmak istedim.20 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah.ankarada yaşıyorum.persembe günü Zekai Tahir deki 3lu test sonuclarim temiz çıktı bu arada 35 yaşındayım.bende sürekli gittiğim kudret hastenesindeki doktora da sonuclarimi gostereyim dedim.adam ultrsonda baktı ve beyninde 7 mm kist ve kalbinde parlak bir nokta var yasin itibariyle sıvı alınması gerek dedi.bende ağlayarak çıktım hasteneden tabiordan eşimle güven Hastanesindeki Sibel hanima gittik sağolsun çok yardım etti.bunlar birsey ifade etmez dedi.bunlarla birlikte bacak boyu kisaligi falan da olmasi gerek dedi.eger için rahat etmiyorsa fetal eko yaptırabilirsin dedi.benim gibi bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba ?
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. gerçekten rahatladım diyebilirim. içimi ferah tutmaya çalışıyorum. çok araştırdım ben de gerçekten . inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. kistin kaybolmasını ben de duymuştum. gerçekten sağolun. sevgilerGulsem25 ben su An 36 haftalık hamileyim.en son muayenede de kist kaybolmuştu ama kalbindeki nokta duruyor dedi doktor önemli değil geçer dedi ufuruk diyorlar kalbindeki noktaya kimisi doğumdan önce kimisi sonra geciyormus.zaten tedavi eğer kalbindeki delik olarak kalırsa doğumdan sonra müdahale ediyorlarmis.inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına gerçekten o kadar zor bir durum ki ben çok kötü günler atlattım.sakin üzme kendinı sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?