Bebegimin beyninde kist ve kalbinde parlak nokta görüldü

Kızlar hiç korkmayın biseycik olmaz kistler zaten gidiyor parlaklikta tek başına bisey ifade etmiyor.
Benim bebegimin de bagirsaginda parlaklık vardi kafasında kist vardi ama kist bi iki hafta sonra kayboldu parlakliktanda bi sorun çıkmadı.
Bosuna kendinizi uzmeyin rahat olun

TEŞEKKÜRLER. rahatlattınız beni. başından geçenler en iyi bu durumu bilir. sevgiler

Arkadaslar ben erken dogum yaptim 7 aylik dogdu oglum kalbinde parlaklik vardi ama su anda yok yani bosuna kaganiza takmayin ben takmistim simdi cok pismanim tek basina hicbirsey ifade etmiyor

Arkadaslar ben erken dogum yaptim 7 aylik dogdu oglum kalbinde parlaklik vardi ama su anda yok yani bosuna kaganiza takmayin ben takmistim simdi cok pismanim tek basina hicbirsey ifade etmiyor
geçmiş olsun . inşallah herşey yolundadır. takmıyorum ferah tutyorum içimi. teşekkür ederim. sevgiler

Merhaba çok Zaman geçmiş üstünden ama görürsünüz belki bende 20 HAFTALIK hamileuim aynı sıkıntılar var nolur güzel haberler verin bebişinizi sağsalim almışsınızdır umarım kucağınıza

Merhabalar doğum yaptınız sanırım bebeğiniz sağlıklıdır inş aynı bulgular bendede var 20 HAFTALIK hamileyim

Merhabalar doğum yaptınız sanırım bebeğiniz sağlıklıdır inş aynı bulgular bendede var 20 HAFTALIK hamileyim

Hiç korkma canım bir şey çıkmaz
Doğum yaptım oğlum sekiz aylık oldu bile maşallah hiçbir sorun yok
Onlar önemsiz şeyler şimdiye kadar araştırdığım kimsede sorun çıkmadı
Bu linktekileri oku bak bunu yaşayan çok kişi oldu sorun çıkan olmadı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hiperokojen-barsak-lutfen-yardimm.360040/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…