• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin bezinde kristaller var yardim

chocolatte1

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
18
Merhaba 3 aylık bebeğimin bezinde 2 gündür kristal görüyorum.bezden mi yoksa cisinden mi anlayamadim nedir bu

Merhaba 3 aylık bebeğimin bezinde 2 gündür kristal görüyorum.bezden mi yoksa cisinden mi anlayamadim nedir bu
bezden cıkıyordur o benimde olmuştu hatta bezi kes karşılaştır canım daha net anlarsın

Kristal derken? Turunculuk görüyorsan susuzluktandır. Süt miktarını kontrol et ya da mama takviyesi gerekebilir. Ev çok mu sıcak?

Fotoğraf atsan daha iyi olur

Kristal derken? Turunculuk görüyorsan susuzluktandır. Süt miktarını kontrol et ya da mama takviyesi gerekebilir. Ev çok mu sıcak?

Fotoğraf atsan daha iyi olur
Turuncu değil beyaz şeffaf renk gibi .evet ev 25 derece civari.mama veremiyorum bı kaç gündür biberon reddi yaşıyor sütüm de yetmiyor

Turuncu değil beyaz şeffaf renk gibi .evet ev 25 derece civari.mama veremiyorum bı kaç gündür biberon reddi yaşıyor sütüm de yetmiyor
Şeffaf ise kristal değildir muhtemelen
Vajenden gelen salgı olabilir mi kız bebek mi

Susuzluktan olsa turuncu olur kristal dediğimiz şey

Şeffaf ise kristal değildir muhtemelen
Vajenden gelen salgı olabilir mi kız bebek mi

Susuzluktan olsa turuncu olur kristal dediğimiz şey
Evet kız bebek bazen bacaklarının orda bazen poposunda görüyorum damla damla gibi bir daha olursa görselini atacagim

Evet kız bebek bazen bacaklarının orda bazen poposunda görüyorum damla damla gibi bir daha olursa görselini atacagim
tatlım bezden cıkıyor onlar altını degiştirdiğinde kirli bezi kes içindeki kristallerle karşılaştır susuzluk olsa zaten idrar rengi koyu olur benimde başıma geldi bi arkadaşım söyledi bezi kestim baktım gercektende aynısı içinde var bazı bezlerden sızıyor bu emme krıstalleri

Hanımefendi benim de bebeğim geçen yıl sizinki kadarken aynısı oldu doktora götürdüm susuz kalmış ama su verme şu an çok ufak bolca emzir dedi o şekilde geçti. Havalar yeni ısınmaya başlamıştı ve çok terleyen bi bebekti çok şükür geçti

Back
X