Bebegimin bobreginde genisleme varmis bu durumu yasayan varmi

Perceivess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
84
60
38
Merhabalar ben 22 haftalik hamileyim.ayrintili ultrasona girdim bugun perinatoloji uzmani bakti.bebegimin bir böbregi 5mm digeri 5.3mm.genisleme var erkek bebeklerde genelde olur ama down olabilir amniyosentez alalim dedi ve ben yaptirmadim.icim icimi yiyo bunu yasayan varmi size ne dediler yada boyle olup hic bisey cikmayan varmi.lutfen yazinnn

Tatlim ben de yoktu ama erkek bebek bekleyen arkadaşlarımda vardi bu durum ama dr da aynı şekilde demiş olabilir korkulacak bişey yok diye ve su an gayet sağlıklı bebeği istersen başka dr görün için rahat etsin dualarini eksik etme şimdiden hayırlı doğumlar dilerim ınsallah sağlıkla bebeğini alırsın kucagina

Insallah canım korkulacak bisey yoktur ama kafayi yiycem iki tarafindada buyume var amniyosentez yaptirmalimiydim yoksa bu bu supheyle nasil durcam bilmiyorum.

Insallah canım korkulacak bisey yoktur ama kafayi yiycem iki tarafindada buyume var amniyosentez yaptirmalimiydim yoksa bu bu supheyle nasil durcam bilmiyorum.
gecmis olsun.aminyosentez cok tehlikeli cok uzmanini bulman lazim.hormony testler var senden kan alip yapiliyo ama biraz pahali.ve o bobrekler gecici oluyo canim ya dogana kafe yada dogduktan sonra kuculmeye gidiyo.cok azi ameliyatla sonuclaniyo.genelde yeni dogan sunneti oneriyolar erkek bebeklere.hatta bana da demislerdi fakultede iki bobrekte var diye sonra dedikelri gibi cikmadi bir guj once vardi yarinsi yoktu yani.arkadsmn kizindada vardi dogduktan 5 ay sonra gecti.ve benm dr um 10mm uzeri tehlikelidr dedi

Anladim canimm insallah benimkide oyledir ilerledikce gecer.bu hikayeleri duymaya ihtiyacim var.umut oluyosunuz bana.rabbim sizinde evlatlarinizi sizlere bagislasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…