• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalik hamileydim kalbi atmiyordu artik

Olmazsaolmazimsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
25
7
86
İstanbul
Merhaba Bayanlar,

Yaklasik 1 hafta once bi konu acmistim kanamam ile iligli. Ultrasonla baktilar ve 2 saglikli kalbi atan bebek gorduler.
1 hafta sonra tekrar gittim busefer 7 haftalik olmustum ve bebegimin digeri buyumustu digeride gelismemisti ve ikisininde kalbi atmiyordu.
Inanin cok uzuldum yikildim. Ilgimi ceken tek bisey vardi oda doktorum bakarken ekran cok karanlik duruyodu ve biturlu rahmimde bebegi bulamiyodu sonra bulunca ekran isigini baya baya acmak zorunda kaldi ve dusunuyorum o cok isiktan bebegin atan kalbinimi goremedim? Benim cunku karnim biraz daha buyudu ve nasil olur diye shoktayim? bunu boyle yasayan varmi? pazartesi gunu hastaneye gitmem gerekiyor tekrar bakcaklar... Doktorum bunu soyledikten sonra ignelerimi haplarimi hepsini biraktim ama ya dogru gormediyseler?

Kan akımını gösteren birşey var ultrasonda o şekilde baktığında ekranda mavi kırmızı ışıklar yanıp söner bebeğin üzerinde eğer kalbi atıyorsa. O şekilde de baktıysa atmıypr olabilir. Ama yinede içiniz eahat etmiyorsa başka doktora gidin bende yaşadım aynı şeyi 3 doktor 1 detaylı ultrason hekimine girdim ikna olmak için.

Kan akımını gösteren birşey var ultrasonda o şekilde baktığında ekranda mavi kırmızı ışıklar yanıp söner bebeğin üzerinde eğer kalbi atıyorsa. O şekilde de baktıysa atmıypr olabilir. Ama yinede içiniz eahat etmiyorsa başka doktora gidin bende yaşadım aynı şeyi 3 doktor 1 detaylı ultrason hekimine girdim ikna olmak için.
Ben Hollandada yasiyorum, maalesef burda o sekilde bakmadilar, bende sasirdim. Zaten buralar cok geride kaldi diye dusunuyorum tup tedavimi bile turkiyede gormeyi tercih ettim. Cok merak ediyorum pazartesi yinede bi mucize olup bi kalp gorebilcekmiyim. Aslinda suan adet olmami bekliyolar, hala olmadiysam pazartesi tekrar bakip benimle secimleri konuscaklar kurtajla ilgili. Allahim insALLAH bebegimin kalbi hala atiyordur.. neolur dua edin :(

Merhaba Bayanlar,

Yaklasik 1 hafta once bi konu acmistim kanamam ile iligli. Ultrasonla baktilar ve 2 saglikli kalbi atan bebek gorduler.
1 hafta sonra tekrar gittim busefer 7 haftalik olmustum ve bebegimin digeri buyumustu digeride gelismemisti ve ikisininde kalbi atmiyordu.
Inanin cok uzuldum yikildim. Ilgimi ceken tek bisey vardi oda doktorum bakarken ekran cok karanlik duruyodu ve biturlu rahmimde bebegi bulamiyodu sonra bulunca ekran isigini baya baya acmak zorunda kaldi ve dusunuyorum o cok isiktan bebegin atan kalbinimi goremedim? Benim cunku karnim biraz daha buyudu ve nasil olur diye shoktayim? bunu boyle yasayan varmi? pazartesi gunu hastaneye gitmem gerekiyor tekrar bakcaklar... Doktorum bunu soyledikten sonra ignelerimi haplarimi hepsini biraktim ama ya dogru gormediyseler?
Başka bir doktora da mı görünsen acaba? İkinci bir görüş olur rabbim hayırlısını versin 🤲🏻 birşey daha soracağım 7 haftalıkken nasıl karnın büyüdü şişkinlik mi oldu başka birşey mi var?

Başka bir doktora da mı görünsen acaba? İkinci bir görüş olur rabbim hayırlısını versin 🤲🏻 birşey daha soracağım 7 haftalıkken nasıl karnın büyüdü şişkinlik mi oldu başka birşey mi var?
Evet bunuda dusunuyorum baska doktora gorunmeyi. Yani 7 haftalikken kontrole gitmistim karnim hafif cikmisti, ama suan 1 hafta gecti ve gecen haftadan biras daha buyudu bende bunu anliyamadim....

Evet bunuda dusunuyorum baska doktora gorunmeyi. Yani 7 haftalikken kontrole gitmistim karnim hafif cikmisti, ama suan 1 hafta gecti ve gecen haftadan biras daha buyudu bende bunu anliyamadim....
Doktora sordun mu hiç karnının büyümesini çünkü bebeklerden büyümesi imkansız ama şişkinlik vs oluyor o haftalarda belki o yüzden de olmuştur ama sor bence gittiğinde bu durumu da

Ben Hollandada yasiyorum, maalesef burda o sekilde bakmadilar, bende sasirdim. Zaten buralar cok geride kaldi diye dusunuyorum tup tedavimi bile turkiyede gormeyi tercih ettim. Cok merak ediyorum pazartesi yinede bi mucize olup bi kalp gorebilcekmiyim. Aslinda suan adet olmami bekliyolar, hala olmadiysam pazartesi tekrar bakip benimle secimleri konuscaklar kurtajla ilgili. Allahim insALLAH bebegimin kalbi hala atiyordur.. neolur dua edin :KK43:
İnşallah çok sağlıklıdır doktor yanılmıştır 🤲🏼

Merhaba Bayanlar,

Benim de bebeğimin kalbi durmuştu en son 7 haftalıkken kalbini dinledim 12. Haftamda gittiğim de kalbinin durduğunu gelişiminin durduğunu öğrendim zaten ekranda bebek olması gerekirken küçücük gelişmemiş bir şey vardı çok üzüldüm çok yıkıldım o kadar çaba emek ve bir ay haberim olmadan yaşamışım kalbinin durduğunu bilmeden. Benimde karnım büyümüştü bende git gide büyüyoruz sanıyordum sizin inşallah bebekleriniz yaşıyordur eğer aksi olursa mecbur kürtaj olmak zorundasınız benim haftam ilerlemişti başka çarem yoktu zaten.

Benim de bebeğimin kalbi durmuştu en son 7 haftalıkken kalbini dinledim 12. Haftamda gittiğim de kalbinin durduğunu gelişiminin durduğunu öğrendim zaten ekranda bebek olması gerekirken küçücük gelişmemiş bir şey vardı çok üzüldüm çok yıkıldım o kadar çaba emek ve bir ay haberim olmadan yaşamışım kalbinin durduğunu bilmeden. Benimde karnım büyümüştü bende git gide büyüyoruz sanıyordum sizin inşallah bebekleriniz yaşıyordur eğer aksi olursa mecbur kürtaj olmak zorundasınız benim haftam ilerlemişti başka çarem yoktu zaten.
Cok ama cok uzuldum sizin icin, acinizi cok iyi anliyabiliyorun. Okadar emek ve cabayi cok iyi biliyorum. Benim bebegimin birtanesi zaten kucuktu gelismemisti ama digeri tam 7 haftalikti sadece kalbinin attigini gormedik. Umarim pazartesi gunu hersey belli olur. Cok korkuyorum insallah kurtaja gerek kalmadan kendim adet olurum.. veya rabbimin mucizesiyle bebegimin birtanesi yinede yasiyordur :( dualarim sizin icinde umarim bundan sonra sag saglim evladinizi kucaginiza alirsiniz AMIN!

Cok ama cok uzuldum sizin icin, acinizi cok iyi anliyabiliyorun. Okadar emek ve cabayi cok iyi biliyorum. Benim bebegimin birtanesi zaten kucuktu gelismemisti ama digeri tam 7 haftalikti sadece kalbinin attigini gormedik. Umarim pazartesi gunu hersey belli olur. Cok korkuyorum insallah kurtaja gerek kalmadan kendim adet olurum.. veya rabbimin mucizesiyle bebegimin birtanesi yinede yasiyordur :KK43: dualarim sizin icinde umarim bundan sonra sag saglim evladinizi kucaginiza alirsiniz AMIN!
Amin canım amin çok teşekkür ederim ☺️ inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat ya da evlatlar nasip etsin 🤲 İnşallah kalp atışını duyarsınız daha haftası erken ama olmaz Rabbim kısmet etmezse de illa ki üzüleceksiniz emeğimiz çok büyük ama vardır bir bildiği üzülsek de elimizden bir şey gelmiyor malesef. İnşallah her şey gönlünüzce olur 🤲♥️

Back
X