Çocuk Hastalıkları bebeğimin boğaz hırıltısı var...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melisim1

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
49
300
8
31
Merhaba bebeğim 1 aylık boğazında sürekli hırıltısı oluyor. bazen nefes alamayacak diye endişeleniyorum. arada birde çok şiddetli kusuyor fışkırırcasına böyle burnundan bile geliyor. yenilerde öksürmeye başladı. daha önce bu durumu yaşayanlar varsa yardım ederseniz sevinirim. ilk bebeğim ve hiç tecrübem yok bu konulara. korkuyorum hastamı oldu acaba?

doktora götürün hemen. 3 yaşındaki kuzenim geçen hafta hastaneye yattı yoğun bakıma. yanında 40 ve 41 günlük iki bebek vardı biri bronşit olmuş biri zatürre.

Öksürükte başlamış siz en iyisi bir doktora gösterin. Odasının çok sıcak olmamasına dikkat edin. Kaloriferlerin üzerine su dolu kap koyabilirsiniz. Hava kurumasın.

Doktora gitmediniz mi k6cucuk bebek dem3k ki bir sorunu var ben bile koca kadin dayanamiyorum kiytirik gribe kucucuk melege Allah yardim etsin

Bebekler ağızdan nefes almayı bilmezler bu nedenle öncelikleburnunun tıkalı olmamasına dikkat et.bebekler için okyanus suyu var onlarla bebeğinin burnunu odüzenli olarak aç ki rahat nefes alsın.
bebeğini sağa ya da sola yatır.sol tarafa yatırdığında nefes alması daha rahat olur.
Bir de acilen doktora götür ,kusma hırıltı bunlar sıkıntı çıkarabilir.geçmiş olsun.

doktora gidin ama kalabalık bir hastane olmasın bebekler çok hastalık kapıcı oluyorlar salgınlar çok... burnuna muhtemel kustuğu şey kaçıyor hırıltısı ondan olabilir... fışkırı kusması reflüden olabilir... bebek için burun önemli doktora götür....

belki serum fizyolojik verir doktor burun aspiratörleri ile temizlettirir ...

teşekkür ederim

anladım teşekkür ederim ben ilk bebeğim olduğu için normal bir durum olabilir mi diye düşünmüştüm. anlaşılan değilmiş...

Deniz suyu ve burun aspiratörü bebekli her evde olmalı
Benim kızımın da sık sık burnu tıkanır
Bir de cold mix damlatıyorum kıyafetine ya da yastığına , iyi geliyo
Fakat sizin ki daha 1 aylık ve hırıltısı var diyorsunuz en kısa sürede doktora götürmelisiniz

Benim bebegimdede oldu ve Dr çok emir dedi antiyobitik verdiKüçükken başka ilaç vermiyorlar ama sen Dr gotur

Benim oğlumun inek sütü alerjisi var aynı bizimde çok fazla hırıltımız vardı ki hala devam ediyor inek sütü alerjisi olabilir en kısa zamanda doktora gidin mutlaka. tabi belki de grip gibi bir rahatsızlık ta olabilir sizinki ama süt alerjisi belirtileri de bu şekilde olabiliyor çok geçmiş olsun

inek sütü aerjisi nasıl oluyor ki

inek sütü aerjisi nasıl oluyor ki
Inek sütü alerjisinde sizi emdiği sürece siz de içinde süt ve herhangi bir süt ürünü olan hiçbirşeyi tüketmiyorsunuz kesinlikle çünkü bizim yediklerimiz de süt olarak bebeğe geçtiği için yasak. Eğer tüketirseniz bebekte hırıltı, kusma , kakasında sümüksü kıvam ya da kanlı, bebeğin cildinde kızarıklıklar oluşuyor ama tabiki her çocukta farklı oluyor bizim sadece hırıltımız vardı mesela bi de ek gıdaya geçince yoğurt yedirdiğimde vücudunda kızarıklıklar olmuştu. Siz hırıltı ve kusma diyince söylemek istedim mutlaka doktora gidin onlar sizi yönlendireceklerdir. Belki de sadece grip başlangıcıdır bilemiyorum ama aklınızda bulunsun bizimki de aynı sizin gibiydi çünkü ama biz beş aylık olana kadar anlayamamıştık maalesef.

evet şimdi daha iyi anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…