Bebekler ağızdan nefes almayı bilmezler bu nedenle öncelikleburnunun tıkalı olmamasına dikkat et.bebekler için okyanus suyu var onlarla bebeğinin burnunu odüzenli olarak aç ki rahat nefes alsın.Merhaba bebeğim 1 aylık boğazında sürekli hırıltısı oluyor. bazen nefes alamayacak diye endişeleniyorum. arada birde çok şiddetli kusuyor fışkırırcasına böyle burnundan bile geliyor. yenilerde öksürmeye başladı. daha önce bu durumu yaşayanlar varsa yardım ederseniz sevinirim. ilk bebeğim ve hiç tecrübem yok bu konulara. korkuyorum hastamı oldu acaba?
teşekkür ederimBebekler ağızdan nefes almayı bilmezler bu nedenle öncelikleburnunun tıkalı olmamasına dikkat et.bebekler için okyanus suyu var onlarla bebeğinin burnunu odüzenli olarak aç ki rahat nefes alsın.
bebeğini sağa ya da sola yatır.sol tarafa yatırdığında nefes alması daha rahat olur.
Bir de acilen doktora götür ,kusma hırıltı bunlar sıkıntı çıkarabilir.geçmiş olsun.
anladım teşekkür ederim ben ilk bebeğim olduğu için normal bir durum olabilir mi diye düşünmüştüm. anlaşılan değilmiş...doktora gidin ama kalabalık bir hastane olmasın bebekler çok hastalık kapıcı oluyorlar salgınlar çok... burnuna muhtemel kustuğu şey kaçıyor hırıltısı ondan olabilir... fışkırı kusması reflüden olabilir... bebek için burun önemli doktora götür....
inek sütü aerjisi nasıl oluyor kiBenim oğlumun inek sütü alerjisi var aynı bizimde çok fazla hırıltımız vardı ki hala devam ediyor inek sütü alerjisi olabilir en kısa zamanda doktora gidin mutlaka. tabi belki de grip gibi bir rahatsızlık ta olabilir sizinki ama süt alerjisi belirtileri de bu şekilde olabiliyor çok geçmiş olsun
Inek sütü alerjisinde sizi emdiği sürece siz de içinde süt ve herhangi bir süt ürünü olan hiçbirşeyi tüketmiyorsunuz kesinlikle çünkü bizim yediklerimiz de süt olarak bebeğe geçtiği için yasak. Eğer tüketirseniz bebekte hırıltı, kusma , kakasında sümüksü kıvam ya da kanlı, bebeğin cildinde kızarıklıklar oluşuyor ama tabiki her çocukta farklı oluyor bizim sadece hırıltımız vardı mesela bi de ek gıdaya geçince yoğurt yedirdiğimde vücudunda kızarıklıklar olmuştu. Siz hırıltı ve kusma diyince söylemek istedim mutlaka doktora gidin onlar sizi yönlendireceklerdir. Belki de sadece grip başlangıcıdır bilemiyorum ama aklınızda bulunsun bizimki de aynı sizin gibiydi çünkü ama biz beş aylık olana kadar anlayamamıştık maalesef.inek sütü aerjisi nasıl oluyor ki
evet şimdi daha iyi anladım teşekkür ederimInek sütü alerjisinde sizi emdiği sürece siz de içinde süt ve herhangi bir süt ürünü olan hiçbirşeyi tüketmiyorsunuz kesinlikle çünkü bizim yediklerimiz de süt olarak bebeğe geçtiği için yasak. Eğer tüketirseniz bebekte hırıltı, kusma , kakasında sümüksü kıvam ya da kanlı, bebeğin cildinde kızarıklıklar oluşuyor ama tabiki her çocukta farklı oluyor bizim sadece hırıltımız vardı mesela bi de ek gıdaya geçince yoğurt yedirdiğimde vücudunda kızarıklıklar olmuştu. Siz hırıltı ve kusma diyince söylemek istedim mutlaka doktora gidin onlar sizi yönlendireceklerdir. Belki de sadece grip başlangıcıdır bilemiyorum ama aklınızda bulunsun bizimki de aynı sizin gibiydi çünkü ama biz beş aylık olana kadar anlayamamıştık maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?