A Ada29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2019 87 37 88 35 20 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ada29 #1 Merhaba Bebeğim 2 aylik burnu basik ve sanki yandan yuzune göre büyük gibi duruyor orta kısmi düz etli gibi geliyor degisir mi sizce ?
Merhaba Bebeğim 2 aylik burnu basik ve sanki yandan yuzune göre büyük gibi duruyor orta kısmi düz etli gibi geliyor degisir mi sizce ?
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.430 En iyi cevaplar 1 5.990 198 20 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ada29 #2 Ada29 .!.: Merhaba Bebeğim 2 aylik burnu basik ve sanki yandan yuzune göre büyük gibi duruyor orta kısmi düz etli gibi geliyor degisir mi sizce ? Genişletmek için tıkla... :) sonra tumseklesıp kanatları daha dar hale gelıyor :) 2aylıkla 3.5 yas arasındakı degısıme baktım da geldım :)
Ada29 .!.: Merhaba Bebeğim 2 aylik burnu basik ve sanki yandan yuzune göre büyük gibi duruyor orta kısmi düz etli gibi geliyor degisir mi sizce ? Genişletmek için tıkla... :) sonra tumseklesıp kanatları daha dar hale gelıyor :) 2aylıkla 3.5 yas arasındakı degısıme baktım da geldım :)
A Ada29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2019 87 37 88 35 20 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ada29 #3 soGuk nevale .!.: :) sonra tumseklesıp kanatları daha dar hale gelıyor :) 2aylıkla 3.5 yas arasındakı degısıme baktım da geldım :) Genişletmek için tıkla... Yani tumsek derken canim asagiya dogru kavis mi findik burun gibi yani
soGuk nevale .!.: :) sonra tumseklesıp kanatları daha dar hale gelıyor :) 2aylıkla 3.5 yas arasındakı degısıme baktım da geldım :) Genişletmek için tıkla... Yani tumsek derken canim asagiya dogru kavis mi findik burun gibi yani
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.430 En iyi cevaplar 1 5.990 198 20 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ada29 #4 Ada29 .!.: Yani tumsek derken canim asagiya dogru kavis mi findik burun gibi yani Genişletmek için tıkla... yuzune vurmuslar gıbı dogdu ıcerde sıkıs tepıs ortam nolcak zaten :) sonra ucu kalkık su an yayvan bı burundu sımdı barbi gibi burnu var
Ada29 .!.: Yani tumsek derken canim asagiya dogru kavis mi findik burun gibi yani Genişletmek için tıkla... yuzune vurmuslar gıbı dogdu ıcerde sıkıs tepıs ortam nolcak zaten :) sonra ucu kalkık su an yayvan bı burundu sımdı barbi gibi burnu var