Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yapiyorum canim hergun ama ise yariyor mu acaba sizin ?biz doğdupu gğnden beri her dusta masaj yapiyoruz burnunatabii genetik denen de bir sey var
![]()
yani burnu gayet güzel su anBen de yapiyorum canim hergun ama ise yariyor mu acaba sizin ?
Peki onceden kotu diye mi yapmistiniz ?yani burnu gayet güzel su an
ucu aşağıdaydı hafif ilk doğduğunda. bir de kemikleri daha tam birleşmediği için nasıl şekillendirirsek öyle olur diye düsündükPeki onceden kotu diye mi yapmistiniz ?
Anladim canim bizim de ucu asagida ya insallah duzelir kac aylik senin bebeginucu aşağıdaydı hafif ilk doğduğunda. bir de kemikleri daha tam birleşmediği için nasıl şekillendirirsek öyle olur diye düsündükyani su an burnu güzel görünüyor ama tabii ki büyüdüğünde ne olur bilmiyorum
4 aylık su anAnladim canim bizim de ucu asagida ya insallah duzelir kac aylik senin bebegin
Saniyor musunuz ki zevkten oyle diyoruz bu bi annelik ic güdüsü okulda kimsenin çocugumla dalga gecmesini istemem bu beni cok uzer koruma amacli birsey ne yapabilirim bu konuda da onu ilerde incitmezler insanlar o kadar kotu ki bi yerinde birsey olsa ya da bebeklerin kafa sekilleri ilk iyi olmuyor mesela ona bilee aaa nasil kafa bu diyebiliyorlar cocugunuz olsun da o hassasiyeti anlarsinizAllah başka dert vermesin çocuğun burnuna çirkin demek de ne bileyim.
Burun ergenlikte degisiyorKızım 12 yaşında oğlum 4 yaşında burunlari hâlâ çok küçük mesela eşimin de benimde burnumuz büyükMaşallah cocuklarimin şimdilik küçük büyümez heralde daha yani çok bı değişim olmaz heralde dimi
![]()
Insallah degismez canim bizimki yandan düsuk gibi gorunuyorKızım 12 yaşında oğlum 4 yaşında burunlari hâlâ çok küçük mesela eşimin de benimde burnumuz büyükMaşallah cocuklarimin şimdilik küçük büyümez heralde daha yani çok bı değişim olmaz heralde dimi
![]()
İnsanlar kötü ama kendiyle barışık çocuk yetiştirmek sizin elinizde. Annem çocukken burnumu hep sıkardı yaşıtlarım değil annem bana kendimi kötü hissettirdi ayrıca burnum hokka olmasa da çok beğenildim hep auram yüksekti kimse beni eleştirmedi.Saniyor musunuz ki zevkten oyle diyoruz bu bi annelik ic güdüsü okulda kimsenin çocugumla dalga gecmesini istemem bu beni cok uzer koruma amacli birsey ne yapabilirim bu konuda da onu ilerde incitmezler insanlar o kadar kotu ki bi yerinde birsey olsa ya da bebeklerin kafa sekilleri ilk iyi olmuyor mesela ona bilee aaa nasil kafa bu diyebiliyorlar cocugunuz olsun da o hassasiyeti anlarsiniz
Bir sürü konu açmış çocuğun burnuyla ilgili, onu düşünse yapmaz zaten.Bu yeni nesil annelerin şekilciliği... Varsın burnu büyük olsun ne olacak 17,18 yaşında 2,3 saatlik bir ameliyatla düzeltirler çaresiz bir durum değil ki. Allah başka dert vermesin. Benim burnumda kemikliydi ve en çok üzen aile,akraba ve çevreydi. Okulda çok üzen olmadı olsa bile insan yabancıları o kadar takmıyor ama kendi annesi bile böyle davranırsa asla unutmaz. Büyüyünce yanında söylemeyin bari