Bebeğimin burnu değişir mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ada29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ada29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
84
38
88
34
Kizlar bebegim 2 aylik burnuna bakiyorum diğer bebeklerin burnu gibi değil diğer bebeklerin orta kısmı basık geliyor findik burun çoğu bebeğin ama benim bebeğimin ki düz geliyor kavis yok ayrica ucu asağiya doğru gibi sizce değisir mi?

Bence bebeklerin burnu çok fazla değişiyor. Çünkü çoğu bebek minicik fındık burunlu ama büyüdüklerinde öyle olmuyorlar. Eğer olsalardı bu kadar burun estetiği yapılmazdı 😆 sıkmayın canınızı büyüdükçe değişir. İşe yarar mı bilmiyorum bebekken yaptıkları burun masajlarından yapın

biz doğdupu gğnden beri her dusta masaj yapiyoruz burnuna 😂😂 tabii genetik denen de bir sey var 😂😂

Peki onceden kotu diye mi yapmistiniz ?
ucu aşağıdaydı hafif ilk doğduğunda. bir de kemikleri daha tam birleşmediği için nasıl şekillendirirsek öyle olur diye düsündük 😂 yani su an burnu güzel görünüyor ama tabii ki büyüdüğünde ne olur bilmiyorum

ucu aşağıdaydı hafif ilk doğduğunda. bir de kemikleri daha tam birleşmediği için nasıl şekillendirirsek öyle olur diye düsündük 😂 yani su an burnu güzel görünüyor ama tabii ki büyüdüğünde ne olur bilmiyorum
Anladim canim bizim de ucu asagida ya insallah duzelir kac aylik senin bebegin

Allah başka dert vermesin çocuğun burnuna çirkin demek de ne bileyim.
Saniyor musunuz ki zevkten oyle diyoruz bu bi annelik ic güdüsü okulda kimsenin çocugumla dalga gecmesini istemem bu beni cok uzer koruma amacli birsey ne yapabilirim bu konuda da onu ilerde incitmezler insanlar o kadar kotu ki bi yerinde birsey olsa ya da bebeklerin kafa sekilleri ilk iyi olmuyor mesela ona bilee aaa nasil kafa bu diyebiliyorlar cocugunuz olsun da o hassasiyeti anlarsiniz

Kızım 12 yaşında oğlum 4 yaşında burunlari hâlâ çok küçük mesela eşimin de benimde burnumuz büyük 😂 Maşallah cocuklarimin şimdilik küçük büyümez heralde daha yani çok bı değişim olmaz heralde dimi 🫢

Kızım 12 yaşında oğlum 4 yaşında burunlari hâlâ çok küçük mesela eşimin de benimde burnumuz büyük 😂 Maşallah cocuklarimin şimdilik küçük büyümez heralde daha yani çok bı değişim olmaz heralde dimi 🫢
Burun ergenlikte degisiyor

Insallah degismez canim bizimki yandan düsuk gibi gorunuyor

Saniyor musunuz ki zevkten oyle diyoruz bu bi annelik ic güdüsü okulda kimsenin çocugumla dalga gecmesini istemem bu beni cok uzer koruma amacli birsey ne yapabilirim bu konuda da onu ilerde incitmezler insanlar o kadar kotu ki bi yerinde birsey olsa ya da bebeklerin kafa sekilleri ilk iyi olmuyor mesela ona bilee aaa nasil kafa bu diyebiliyorlar cocugunuz olsun da o hassasiyeti anlarsiniz
İnsanlar kötü ama kendiyle barışık çocuk yetiştirmek sizin elinizde. Annem çocukken burnumu hep sıkardı yaşıtlarım değil annem bana kendimi kötü hissettirdi ayrıca burnum hokka olmasa da çok beğenildim hep auram yüksekti kimse beni eleştirmedi.

Özetle çocuk hisseder bunu yapmayın.

Bu yeni nesil annelerin şekilciliği... Varsın burnu büyük olsun ne olacak 17,18 yaşında 2,3 saatlik bir ameliyatla düzeltirler çaresiz bir durum değil ki. Allah başka dert vermesin. Benim burnumda kemikliydi ve en çok üzen aile,akraba ve çevreydi. Okulda çok üzen olmadı olsa bile insan yabancıları o kadar takmıyor ama kendi annesi bile böyle davranırsa asla unutmaz. Büyüyünce yanında söylemeyin bari

burun ucu aşağıya bakıyor diye niye çirkin olduğunu düşünüyorsun ki ne alaka yani. Benim burnum fındık gibiydi ve ergenliğe kadar hokkaydı şimdi kemerli bir burnum var. Çok seviyorum burnumu asla estetik filan yaptırmam. (Çünkü ergenliğimde burnum kemerli olmaya başlayınca babam süreki asil bir burun olduğunu, Osmanlı padişahlarının soyundan olduğunu hatta romalı burnu olduğunu söyleyip överdi, ben hep güzel burnun kendim gibi olduğunu düşünüyordum. Çocuğa ne aşılarsanız kendini öyle hissedecek)

Sonuç olarak kimse çirkin olduğunu düşünmese bile annesi çirkin olduğunu düşünüyor diye o bebek çok kötü hissedecek.

Bu yeni nesil annelerin şekilciliği... Varsın burnu büyük olsun ne olacak 17,18 yaşında 2,3 saatlik bir ameliyatla düzeltirler çaresiz bir durum değil ki. Allah başka dert vermesin. Benim burnumda kemikliydi ve en çok üzen aile,akraba ve çevreydi. Okulda çok üzen olmadı olsa bile insan yabancıları o kadar takmıyor ama kendi annesi bile böyle davranırsa asla unutmaz. Büyüyünce yanında söylemeyin bari
Bir sürü konu açmış çocuğun burnuyla ilgili, onu düşünse yapmaz zaten.

Back
X