• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin burnu değişir mi ?

Bu yeni nesil annelerin şekilciliği... Varsın burnu büyük olsun ne olacak 17,18 yaşında 2,3 saatlik bir ameliyatla düzeltirler çaresiz bir durum değil ki. Allah başka dert vermesin. Benim burnumda kemikliydi ve en çok üzen aile,akraba ve çevreydi. Okulda çok üzen olmadı olsa bile insan yabancıları o kadar takmıyor ama kendi annesi bile böyle davranırsa asla unutmaz. Büyüyünce yanında söylemeyin bari
Iste cocugumu kimsenin uzmesini istemiyorum ben birsey demem zaten burnun oyle soyle diye ama disarda denir gelip evde psikolojisi bozulursa o zaman ne olacak ben bunu dusunuyorum

Sizin ve kocanızın burnu nasılsa bebeğin de öyle olacak işte

Iste cocugumu kimsenin uzmesini istemiyorum ben birsey demem zaten burnun oyle soyle diye ama disarda denir gelip evde psikolojisi bozulursa o zaman ne olacak ben bunu dusunuyorum
Ya siz sanıyor musunuz ki burnu çok düzgün olursa başka özellikleriyle dalga geçilmeyecek? Zorba çocuklar,insanlar kafayı taktı mı gerekirse kusur yaratır yine dalga geçer. Bunun bir sonu yok. Dişine takar,kulağına takar,saçına takar adıyla ilgili bir şeyler uydurur. Çocukları sırça köşelerde büyütemeyiz. Gerçekte yaşamasa bu çağda siber zorbalık yaşayacak. Sanki sadece burnu kemikli,büyük olanlar bu sorunu yaşıyor. Yarın bir gün 5 kilo alsa veya verse yine yaşayacak. Her şeye engel olamazsınız. Siz elinizden geldiğince özgüvenli yetiştirirsiniz gerisi deneyim,tecrübe olur. Ayrıca genetikte değişmez benim de bebekken,çocukken burnum gayet normaldi ergenlikte büyüdü. Sonuç ergenlikte ortaya çıkacak biyoloji,gen bilimi,fenotip,genotip var. Bunlara böyle engel olamazsınız.

Ayrıca çaresi var ya üniversiteye gitmeden rahatsız olursa yaptırır sanki genetik,imkansız hastalığı var gibi konuşuyorsunuz. Ayrıca Türkiye'de harika bir burun genetiği yok zaten çoğu insanda var bu. Belki çocuğunuz rahatsız bile olmayacak karakteristik bulacak takılmayın bu kadar. Lisede sıkıntı yaşarsa yüzü oturunca yaptırır

Back
X