Aslında nasıl bir giriş yapmalıyım bilmiyorum konuyu nerden başlasam ama buraya yazmaya cesaret ettim. 25 yaşındayım ve 2 sene önce bebeğim 6 aylıkken vefat etti. Akciğerlerine sütüm kaçtı ve çıkaramadım ki ben sağlık mezunuyum ama insanın kendi evladı olunca ne soğukkanlılık kalıyor ne de bilgileri... Hiçbir sağlık sorunu olmadı, evlenince çok geçmeden de hamile oldum özel bir çaba sarf etmedim tedavi görmedim. Şimdi diyorsunuz ki bunu neden anlatıyorsun. Bebeğimin vefatını konuşmayı ve anlatmayı tercih etmiyorum zaten pek de iyi gelmiyor bana toparlanmam zor oluyor. Konum bu değil konum tekrar anne olmak 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor hsg yaptırdım ve doktor doğal yollarla anne olmamın neredeyse imkansız olduğunu söyledi, inanmadık sonuçta hiç çabasız anne olmuştum ama doktor bunun bir şans olduğunu söyledi. Bize
tüp bebek tedavisini önerdi. Tabi ben 1 sene daha denemek istedim ve olmaz dediği oldu yeniden hamile kaldım ama düşük yaptım kürtaj sürecim yeni bitti. Şimdi ne yapsam bilmiyorum tüp bebek tedavisine mi girsem yoksa beklesem mi. Kafam karışık etrafımda böyle bir durum yaşayan yok doktora güvensem mi hiç bilmiyorum korkuyorum tekrar zor süreç yaşamaktan. Konuyu biraz uzattım kusura bakmayın başından beri birazını anlatma ihtiyacı duydum...