Bebegımın cımsıyetı sızce ne anlayan bakabılırmı

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
18
30
16hafta 3gunluk burda ama tam gostermedı dıye doktor soylemedı bacak arası resmını atıyorum anlayan varsa yazabılırmı

E kiz dedik ya buna daha kac kere soracaksiniz?
Hasaneye gıtmeme 1 ay var merak ediyorum belkı baska anlayan varsa bakar dıye neden ters cevap verdınız anlamadım siz ıstemıyosanız cevap vermezsiniz. Merak edıyorum bende yorumları ne var bunda

Hasaneye gıtmeme 1 ay var merak ediyorum belkı baska anlayan varsa bakar dıye neden ters cevap verdınız anlamadım siz ıstemıyosanız cevap vermezsiniz. Merak edıyorum bende yorumları ne var bunda
Ayni konuda milyon tane konu acamazsiniz

Bebenin popişini ezberledik kız

Doktor devlet hastanesı oldugu ıcın pek ılgılenmıyor ozelede gıdemıyorum ama merakta edıyorum cınsıyetı burda soruyorum anlayanlar bakar dıye bunun ıcın kalp kırmaya gerek yok bende kımseyı ozel rahatsız etmıyorum ıstemeyen cevap yazmaz zaten hassas bır dönemdeyım cok kırıcısınız

Ben size ozel mesaj atıp rahatsız etmıyorum sayfaya soruyorum cevap vermezsınız olur bıter yani bu sekılde konusmaya hakkınız oldugunu sanmıyorum
Yoo yasak olan bir seyi soyluyorum size. Site kurallarini okusaydiniz haberiniz olurdu. Eski konudan devam etmeniz onerilir.

Ayrica madem bu kadar merak ediyorsunuz, 1 ay beklemezsiniz kontrole gitmek icin

Yoo yasak olan bir seyi soyluyorum size. Site kurallarini okusaydiniz haberiniz olurdu. Eski konudan devam etmeniz onerilir.

Ayrica madem bu kadar merak ediyorsunuz, 1 ay beklemezsiniz kontrole gitmek icin
Doktor devlet hastanesı oldugu ıcın pek ılgılenmıyor ozelede gıdemıyorum ama merakta edıyorum cınsıyetı burda soruyorum anlayanlar bakar dıye bunun ıcın kalp kırmaya gerek yok bende kımseyı ozel rahatsız etmıyorum ıstemeyen cevap yazmaz zaten hassas bır dönemdeyım cok kırıcısınız

Kalbiniz neden kiriliyor yahu bu kadar cabuk.

E kiz dedik ya buna daha kac kere soracaksiniz?
Bu mesajin neyi kirici?

Kalbiniz neden kiriliyor yahu bu kadar cabuk.

Bu mesajin neyi kirici?
Cunku benı tanımıyorsunuz suan ne durumda oldugumu bılmıyorsunuz bu hayatta bır basımayım kımsem yok ılgılenenım yok konusacak kımsem yok bende boyle sayfalarla kendımı avutuyorum

Cunku benı tanımıyorsunuz suan ne durumda oldugumu bılmıyorsunuz bu hayatta bır basımayım kımsem yok ılgılenenım yok konusacak kımsem yok bende boyle sayfalarla kendımı avutuyorum
Arkadasim o zaman mesaj at bana sohbet edelim ama senin kizin olacak daha sorup durma ikna ol artik

Arkadasim o zaman mesaj at bana sohbet edelim ama senin kizin olacak daha sorup durma ikna ol artik
Belkı cok abartıyorum soruyu bılmıyorum ama ruh halim ıyı dııl sıteler harıcınde cevremde kımsem yok konusacagım cok yalnızım

Kimseniz yoksa burada sohbet topikleri geyik topikleri ve hatta hangi ay doğum yapacaksanız o ayın anne topikleri var bi sürü takilacaginiz konular var oralarda kafa dağıtıp konuşabilirsiniz galiba sizin derdiniz konuşacak kimse olmaması bir başınıza olmanız değil bir kızınız olması. Yoksa sürekli aynı soru ile sohbet acmazdiniz , Erkek mi istiyordunuz??

Sayfayı pek bılmıyorum sadece soru soruyorum. Evet bır kızım olsun cok ıstıyorum hayırlısıyla ve devlette soylemıuor ogrenme sansım 1 ay yok die burda anlayam varsa dıye soruyorum.

Konusacak kımsem yok derken sunu dıyorum yanı tek sorabılcegım yer burası merak ettıgım seyı sohbet etme amaclı yazdım demedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…