- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
16hafta 3gunluk burda ama tam gostermedı dıye doktor soylemedı bacak arası resmını atıyorum anlayan varsa yazabılırmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E kiz dedik ya buna daha kac kere soracaksiniz?16hafta 3gunluk burda ama tam gostermedı dıye doktor soylemedı bacak arası resmını atıyorum anlayan varsa yazabılırmı Eki Görüntüle 3330134
Hasaneye gıtmeme 1 ay var merak ediyorum belkı baska anlayan varsa bakar dıye neden ters cevap verdınız anlamadım siz ıstemıyosanız cevap vermezsiniz. Merak edıyorum bende yorumları ne var bundaE kiz dedik ya buna daha kac kere soracaksiniz?
Ayni konuda milyon tane konu acamazsinizHasaneye gıtmeme 1 ay var merak ediyorum belkı baska anlayan varsa bakar dıye neden ters cevap verdınız anlamadım siz ıstemıyosanız cevap vermezsiniz. Merak edıyorum bende yorumları ne var bunda
Ben size ozel mesaj atıp rahatsız etmıyorum sayfaya soruyorum cevap vermezsınız olur bıter yani bu sekılde konusmaya hakkınız oldugunu sanmıyorumAyni konuda milyon tane konu acamazsiniz
Yoo yasak olan bir seyi soyluyorum size. Site kurallarini okusaydiniz haberiniz olurdu. Eski konudan devam etmeniz onerilir.Ben size ozel mesaj atıp rahatsız etmıyorum sayfaya soruyorum cevap vermezsınız olur bıter yani bu sekılde konusmaya hakkınız oldugunu sanmıyorum
Doktor devlet hastanesı oldugu ıcın pek ılgılenmıyor ozelede gıdemıyorum ama merakta edıyorum cınsıyetı burda soruyorum anlayanlar bakar dıye bunun ıcın kalp kırmaya gerek yok bende kımseyı ozel rahatsız etmıyorum ıstemeyen cevap yazmaz zaten hassas bır dönemdeyım cok kırıcısınızYoo yasak olan bir seyi soyluyorum size. Site kurallarini okusaydiniz haberiniz olurdu. Eski konudan devam etmeniz onerilir.
Ayrica madem bu kadar merak ediyorsunuz, 1 ay beklemezsiniz kontrole gitmek icin
Kalbiniz neden kiriliyor yahu bu kadar cabuk.Doktor devlet hastanesı oldugu ıcın pek ılgılenmıyor ozelede gıdemıyorum ama merakta edıyorum cınsıyetı burda soruyorum anlayanlar bakar dıye bunun ıcın kalp kırmaya gerek yok bende kımseyı ozel rahatsız etmıyorum ıstemeyen cevap yazmaz zaten hassas bır dönemdeyım cok kırıcısınız
Bu mesajin neyi kirici?E kiz dedik ya buna daha kac kere soracaksiniz?
Cunku benı tanımıyorsunuz suan ne durumda oldugumu bılmıyorsunuz bu hayatta bır basımayım kımsem yok ılgılenenım yok konusacak kımsem yok bende boyle sayfalarla kendımı avutuyorumKalbiniz neden kiriliyor yahu bu kadar cabuk.
Bu mesajin neyi kirici?
Arkadasim o zaman mesaj at bana sohbet edelim ama senin kizin olacak daha sorup durma ikna ol artikCunku benı tanımıyorsunuz suan ne durumda oldugumu bılmıyorsunuz bu hayatta bır basımayım kımsem yok ılgılenenım yok konusacak kımsem yok bende boyle sayfalarla kendımı avutuyorum
Belkı cok abartıyorum soruyu bılmıyorum ama ruh halim ıyı dııl sıteler harıcınde cevremde kımsem yok konusacagım cok yalnızımArkadasim o zaman mesaj at bana sohbet edelim ama senin kizin olacak daha sorup durma ikna ol artik![]()
Kimseniz yoksa burada sohbet topikleri geyik topikleri ve hatta hangi ay doğum yapacaksanız o ayın anne topikleri var bi sürü takilacaginiz konular var oralarda kafa dağıtıp konuşabilirsiniz galiba sizin derdiniz konuşacak kimse olmaması bir başınıza olmanız değil bir kızınız olması. Yoksa sürekli aynı soru ile sohbet acmazdiniz , Erkek mi istiyordunuz??Cunku benı tanımıyorsunuz suan ne durumda oldugumu bılmıyorsunuz bu hayatta bır basımayım kımsem yok ılgılenenım yok konusacak kımsem yok bende boyle sayfalarla kendımı avutuyorum
Sayfayı pek bılmıyorum sadece soru soruyorum. Evet bır kızım olsun cok ıstıyorum hayırlısıyla ve devlette soylemıuor ogrenme sansım 1 ay yok die burda anlayam varsa dıye soruyorum.Kimseniz yoksa burada sohbet topikleri geyik topikleri ve hatta hangi ay doğum yapacaksanız o ayın anne topikleri var bi sürü takilacaginiz konular var oralarda kafa dağıtıp konuşabilirsiniz galiba sizin derdiniz konuşacak kimse olmaması bir başınıza olmanız değil bir kızınız olması. Yoksa sürekli aynı soru ile sohbet acmazdiniz , Erkek mi istiyordunuz??