Doğuma Hazırlık Bebeğimin Cinsiyet göstermesi için napmalıyım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
Slm kızlar yarın doktor kontrolüm var 20haftalık hamileyim yada 21 tam bilmiyorum ama sıpam daha cinsiyetini göstermiyor bacakları kapalı değil ama hep oturur vaziyette duruyor arkası dönük napmalıyım göstermesi için bilen varmı

Slm kızlar yarın doktor kontrolüm var 20haftalık hamileyim yada 21 tam bilmiyorum ama sıpam daha cinsiyetini göstermiyor bacakları kapalı değil ama hep oturur vaziyette duruyor arkası dönük napmalıyım göstermesi için bilen varmı
Kız mı acaba .. Genel de kızlar göstermez derler benim yeğenim de 9 ay boyunca göstermedi .. Pek yapılabilecek birşey yok Can'ım belki ultrasona girmeden önce bi meyve suyu ya da çikolata yersen hareketleri artarmış o ara görürsünüz belki :)

Kız mı acaba .. Genel de kızlar göstermez derler benim yeğenim de 9 ay boyunca göstermedi .. Pek yapılabilecek birşey yok Can'ım belki ultrasona girmeden önce bi meyve suyu ya da çikolata yersen hareketleri artarmış o ara görürsünüz belki :)
İlk bebeğin kızdı ama 4.ayında gösterdi ya bide burda ikinci Çocuklar da 6ay geçene kadar söylemiyorlar galiba benim doktorum da öyle yapıyor :(

doktorun muanesinden yaklaşık 5 dk önce bi tane süt ve 2 tane çikolata ye benmmki süt ve çikolata çok hareketeniyort mutluluk hormonları artıp oynamaya başlıyorlar sende öle yap mutlaka işe yarar

Back
X