- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
Maaşallah canım allah devamını erdirsin inşallah7+3 canım benim hesabima göre :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşallah canım allah devamını erdirsin inşallah7+3 canım benim hesabima göre :)
Amin amin insallah canım bu haftalarda yapilan birsey var mi asi vs. bu arada nerede yasiyorsunuz?Maaşallah canım allah devamını erdirsin inşallah
hadi bakalım canım hyırlsı senn gönlünden geçen neeÇok sağol canım deniycem ay çok heyecanlıyım :)
İlk bebeğim kız buda oğlan istiyorum tabi Rabbim bilir :)hadi bakalım canım hyırlsı senn gönlünden geçen nee![]()
Bu hafta yok canım 19haftada oluyo asıAmin amin insallah canım bu haftalarda yapilan birsey var mi asi vs. bu arada nerede yasiyorsunuz?
inşallah nasip olur canım benm oğluşuma arkadaş gelirrrİlk bebeğim kız buda oğlan istiyorum tabi Rabbim bilir :)
Ay inşallah insan istiyo iste bi kız bi erkek olsun zaten bu erkek olursa birdaha yapmak istemiyorum uzun bir süre :)inşallah nasip olur canım benm oğluşuma arkadaş gelirrr![]()
en doğrusu bencede ikisinde tadına doyarsan ara verirsn ben bi 5 yıl ara düşünüyorum bu ilk oğluşumdn snrea bakalım inşallah öle olur tabiiAy inşallah insan istiyo iste bi kız bi erkek olsun zaten bu erkek olursa birdaha yapmak istemiyorum uzun bir süre :)
İstanbul canimBu hafta yok canım 19haftada oluyo ası
Konya ereğli sen
Sagol canimBu hafta yok canım 19haftada oluyo ası
Konya ereğli sen
Bende öyle düşünüyordum kızdan sonra ama öyle olmuyor kaza sonucu bi bakmışsın hamilesin canım aynı benim gibi :)en doğrusu bencede ikisinde tadına doyarsan ara verirsn ben bi 5 yıl ara düşünüyorum bu ilk oğluşumdn snrea bakalım inşallah öle olur tabii![]()
Sende çukulata dene canım kontrole giderken ben deniycem bakalım yarın haber ederim işe yararsa :)Benimkide gostermiyorr yaa ayaklari hep kapali olcem meraktan
Yaradı işe gösterdi kızım olacak ama ben oğlan hissediyorum hayla :)Aa hadi bakalim :) ise yarayacakmi haberini bekliyorum :)