Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Onlyhopex

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
433
-180
18
Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?

Hamile kalmak isteyip kalamıyor olabilir mi? Ya da bunalimda olabilir mi? Pek yakin degilsiniz sanki kardes olarak
Evet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki

Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Hamilelik ilanı, cinsiyet partileri bana çok abartı geliyor, belki kardeşinizde böyle düşünüyordur, sevmiyordur, cinsiyet partisi nedir ki kardeşime küseyim...

Giderim konuşurum, belki ciddi bir derdi var. Kardeşsiniz sonuçta bunları konuşabilirsiniz.
Konuşmaya çalıştım ama sadece uykum vardı inemedim aşağıya dedi. Lafı kısa kesip kapattı. Ben de ustelemedim. Konuşmak istemedi çünkü barizdi

Hamilelik ilanı, cinsiyet partileri bana çok abartı geliyor, belki kardeşinizde böyle düşünüyordur, sevmiyordur, cinsiyet partisi nedir ki kardeşime küseyim...
Ben de parti istemiyordum zaten ama kayınvalidem istedi ve balonlar pastalar aldi.

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...

Bundandır başka sebep aramayın derim. Kendini buruk hissetmesi normal. Bilemedim , ben olsam üstüne gitmezdim neden gelmedin demezdim sebep aleni burda.

Şu paylaşımızdan ben bile kardeşinizin psikolojisini anladım ,sizin anlamamanız ve buraya yazmanız çok ilğinç .evet belki kardeşininizde yanınınzda olmasını istiyorsunuz ama biraz onun da düşünseniz keşke. bizim gibi evlat isteyip olamayanların yaralarını en çok sizin gibi yakınlarımız kanatıyor

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Çocuk istiyor ve olmuyor çok da üzüldüğünü söylüyorsunuz onun için de zor bir durum kendisi isterken olmuyorken öle mutluluklara şahit olmak. isteyipte olmaması çok kotu bir durum artık vazgeçtim dese de içi yanıyordur eminim.

Çocuğu olmayan bir kadından bahsediyorsunuz, allı güllü balonlu cinsiyet partisi nedir, asla orada bulunmak istemezdim? Kardeşimin çocuğu olmasa, hamilelik sürecimi biraz sade geçirmeyi, abartmamayı tercih ederdim. Bu tarz parti işlerine girişmezdim.

Üzüldüğü için gelememiş işte ben anlıyorum onu. inşallah o da bir an önce evlat sahibi olur. Siz neden kendi evinizde yapmıyorsunuz cinsiyet partinizi. Annenizde yapınca gözüne sokuyorsunuz gibi hissetmiştir.

Back
X