Kızlar benim 3.ayda doktorum kız demişti sonra farklı bi hastaneye gittim 16 haftalıktı bi çıkıntı var erkekte olabilir dedi 17 haftalıkken bi daha gittim erkek dedi şimdi 22 haftalık hamileyim bugün devlet hastanesine gittim doktor kız dedi ve kesin konuştu neye inanacagımı şaşırdım bu ayda daha net belli olması gerekmiyomu erkek olsa böyle bi durumla karşılaşan oldu mu hiç cevaplarsanız sevinirim
Canım bende ona şaşırdım zaten başka erkek deyip kız a dönmesine anlam veremedim ne gördü de erkek dedi diğer doktor anlamadim ki
o kadar kararsız kalındıysa kesin kızdır. erkek hemen belli ediyor çünkü canım..
benim kuzene 9 ay kız dedi kesin dedi doğdu aradım hayırlı olsun adını ne koydunuz dedim yaşar yasin dedi neee dedim erkek oldu valla dedi yani allahtan başkası yüzde yüz bilemio cnm bence :)
Bide kız deyip erkek çıkan ı duyuyorum da erkekde o bölge de birşey görmedikleri sürece kız diyolar bunda o zaman ne gördü de kız a benzetti ona anlam veremedim şimdi ki doktor yok bi çıkıntısı dedi :)
canım tıp o kadar ilerledi.. yani tabiki yanılma payı var ama çok düşük ihtimal bunlar =) kuzeninin başına gelen de öyle birşeymiş. ama doktorda enteresanmış o kadar renkli ultrasonlar var mm'lik miyomları görüyor 2-3 santimlik organı görememiş mi?sağlıklı doğsunlarda önemlisi bu zaten canım ya.. çok da önemli değil cinsiyet =)
öyle işte sezeryanla değil normal yapmasam bu bebek benim değil derdim dedi hatta :)
Kızlar benim 3.ayda doktorum kız demişti sonra farklı bi hastaneye gittim 16 haftalıktı bi çıkıntı var erkekte olabilir dedi 17 haftalıkken bi daha gittim erkek dedi şimdi 22 haftalık hamileyim bugün devlet hastanesine gittim doktor kız dedi ve kesin konuştu neye inanacagımı şaşırdım bu ayda daha net belli olması gerekmiyomu erkek olsa böyle bi durumla karşılaşan oldu mu hiç cevaplarsanız sevinirim
12. , 14. ve 16. haftalara ait USG fotoğrafı yüklersen bakıp yorumlayabilirim
Haklısın öyle olabiliyomuş ama şimdi penisi i görebilmek için yeterli bi zaman diye düşünüyorum 5.5 aylık sonuçta olsa daha da belirgin olurdu neyse ya hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil zatengöbek bağını bazen penis gibi gördüklerini duymuştum. duruş açısı, bebeğin pozisyonu etkili olabiliyor. bir dahaki ultrasonda daha net öğreneceğini düşünüyorum.=)
Valla anladığım kadarıyla bizi baya uğraştıracak ama olsun bunlar tatlı meraklar:)Allaha şükür başka sıkıntımız yok bizi merakta bırakacakanne olunca merak ediliyor ama bence de sabırlı olun.. doktorlar görüntüyü yorumluyorlar her doktorun gözlemi aynı derecede keskin olmayabiliyor.. bebeğin o anki duruşu çok önemli.. ultrasona girmeden çikolata yiyin bebek hareketleniyor daha rahat görüyor doktorlar.. doktorum demişti.. kızım dönmüş poposunu yatıyordu, çikolata ye 15 dk sonra yine gel demişti.. hamburger mi sosisli sandviç mi o zaman görürürüz demişti.. hamburger gördük:)))
öğrenince bize de söyle merak ettim =)Haklısın öyle olabiliyomuş ama şimdi penisi i görebilmek için yeterli bi zaman diye düşünüyorum 5.5 aylık sonuçta olsa daha da belirgin olurdu neyse ya hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil zaten
Tamam canım ilk buraya yazarım =)öğrenince bize de söyle merak ettim =)
Olur canım öğrenir öğrenmez yazıcam:)öğrenince bize de söyle merak ettim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?