Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyeti hala belli değil!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oguzer3

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
113
16
623
45
Tekirdağ
mrb kızlar, ben şu anda 5 aylığım geçen hafta doktora gittim doktor bebek kendini göstermiyor ama kız olabilir ama kesin değil dedi.
sizce ne olabilir belirtilerimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim.
karnım ortada top gibi yanlardan büyümedi,bebeğin kalp atışı 153 ,mide bulantım hiç olmadı, bebek sağ yumurtalığımda oluştu.
aşermiyorum ama genelde tuzlu yiyorum.

Son düzenleme:
Güzelim belirtilerin erkek bebek :51: Ama genelde ge gösterenler kız oluyor ama seninki küçük istinaların arasına girebilüüü :9:
Hayırlısı olsun ama çok merak ediyorsan özel hastaneye git devlet hastanesinde bakınıyorsan çok ilgilenmiyorlar cinsiyetle

mrb kızlar, ben şu anda 5 aylığım geçen hafta doktora gittim doktor bebek kendini göstermiyor ama kız olabilir ama kesin değil dedi.
sizce ne olabilir belirtilerimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim.
karnım ortada top gibi yanlardan büyümedi,bebeğin kalp atışı 153 ,mide bulantım hiç olmadı, bebek sağ yumurtalığımda oluştu.
aşermiyorum ama genelde tuzlu yiyorum.

kaçıncı bebeğin...

benim ilk bebeğim insan merak ediyor işte daha hiç kıyafet alamadım bu gidişle çok geçe kalıcak alışverişi
bu arada özel hastaneye gidiyorum doktorumun dediğine göre bebek kendini göstermiyor bizimkide çekingenmi olcak ne?

canım alışveriş için acele etme.. ben 7. ay itibari ile alıcam... hatta herşeyi 9 ay da almak istiyorum.

hem dahsa yeni şeyler çıkacak.. hemde allah korusun birşey çıkarsa fazla eşya görmek istemem.

bebeğinin hareketlerini az çok duyuyorsundur. döndüğünü falan farkettiğinde git bakalım. belki görürler.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

benımde suanda 17 haftalık ama gostermıyor ıkıdır bakıyor doktor ters donmus uyuyor oluyor.:emir_bebek:doktorda kız dıye dusunun diyor ..ama kesın bir sey diyemiyor ...ilk bebek olunca bende cok merak edıyorum ınsallah bır daha gıttıgımızde bellı olur :49:

renkli dopplere girdinizmi orda görünüyor ve kesin olduğunu söylüyorlar ben 20. haftamda dopplerden öğrendim sonrasında doktoruma gittiğimde o da erkek olduğunu söyledi artık doğunca görücez :)

girmediyseniz eğer kadın doğum hastaneleri her 20. haftadakki bayanı dopplere yönlendiriyor ücretsiz özel hastanelerde de 20 tl ye bile girebiliyorsun izmir için böyle yani ...

Son düzenleme:
solangül bende şu anda 19 haftadayım doktora gittiğimde 17 haftadaydım doktor kendini göstermiyor ama banada kız olabilir dedi hayırlısı inşallah 6 ayda kesin söyler.
benim gittiğim özel hastanede renkli dopler şu anda bozukmuş siyah beyazla bakıyor doktor.

bence kiz gibi 16 haftadan sonra doktorlar pek yanilmiyor

sana yine kiza benziyor demis bana tek kelime söylemedi inatci doktorum:1:

bebeğim kızmış çok mutluyum inşallah öğrenemeyen arkadaşlar da en kısa zamanda cinsiyetlerini öğrenir ben 20 hafta öğrendim çok şükür sağlıklı şimdi 23 hafta detaylı ultrasona giricem inşallah oda iyi çıkar herkese bebeklerini sağlıklı kucaklarına almalarını diliyorum.

Back
X