Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verebilmelisiniz derken?Valla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
Cok kotu bir kiz evlatsiniz demekki kendinizden pay bicmissiniz. Kiz simdiye erkek gelecege ne demek ya. Asil onemli konu isi cocuk bu can yeni bir birey yani yatirimlik ev arsa degil bi bunu farkedin onceValla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
Kendisinin bir haremde yasiyor oldugunu dusundum ben o msjindan sonra kendini adama erkek cocuk dogurmaya adammis cariye gibi. Naparsin dunyaya amacsiz gelenler de var kardeş.Verebilmelisiniz derken?
Bizim elimizde olan birşey değil hanımefendi Allah veriyor kızı da erkeği de!
Ayrıca evladı kendimiz için doğuruyoruz,onun bunun için değil!
Süs eşyası mı bu kayınvalideye verilecek...
Erkek çocuklar tatlı oluyor da kızlar olmuyormu,bi kendinize gelin aklınızı başınıza toplayın ya!
Şu yazdıklarınız ne vicdana sığar ne insanlığa.doğaya da aykırısınız mantığa da.
Allah sizi ve sizin gibileri ıslah eylesin
Erkek çocuk verebilmelisiniz derken. Allah nasip ederse olur. Cahiliye devrinde mi yaşıyorsun sen.Valla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
Benim kayınvalide de ben hamileyken, cinsiyet belli değil daha , pembe yelek örmüş. E nerden biliyorsun kız olacağını dedik. Bilmem ördüm öylesine dedi. O da kız istiyordu galibaKayınvalideler hep aynı canım benimki iki sene evvel lohusalık için nevresim pike yaptırmış bildiğin hastane mavisi ozaman ne gebelik ne bişe var olcagı meçhul tutturmuş bizim sülale erkek yapar lohusalıkta bunu sercen die iümdi cinsiyet belli zil takmadıgı kaldı onu görünce sevinemiom bile
Benim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor
ne demek bu ya pardon Allah vermiyosa vermek istemiyosa kadin ne yapsin erkek verebilmek icin!!! Kadinin hicbir sorumlulugu yok allah verirse verir vermezse vermez bu kadar net yani bu mesele!! Bu zamanda boyle dusunceler Allahim korkunc ya gercekten tuylerim diken diken oldu bir kadindan boyle dusunceler iste sende gelecekte konu sahibininki gibi bir kayinvalide olur cikarsin Allah gelinine sabir versinValla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
Şu kvlerin de herseye surat asip kusmelerinden bana fenalik geliyo kendi kizi yapsa ayni seyi tepki vermezdi. Cinsiyetini farkli istemesi bir nevi normal aslinda anneler bile 2.nin cinsiyetini farkli istiyo benim de oglum var 2 yasinda 2.ye hamileyim bu da kiz olsa ne iyi olur diye dusundum tabiki yalan degil bu evlat ayirmak degildir insan ikisini de yasamak istiyo ama asla takinti haline getirmedim ne ben ne esim ne aileler hayirlisini sagliklisini istedik Rabbim neyi uygun gorduyse o olur dedik ve kizim olucakmis 2 gun once ogrendik. Bence bu tavir daha dogru. Herkese sormak falan biraz takinti yapmis gibi geldi. Dogumdan sonra da bu tavrini surdururse kotu olur ama siz takmayin sonucta kv icin yapmadiniz o cocugu varsin cinsiyetini begenmezse begenmesin onun cahilligi der gecerimBenim 1.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim ..cinsiyet ayrımı ben de eşim de asla yapmıyoruz bi kızımız daha olsa çok .mutlu oluruz geçen kontrolden geldik cinsiyeti belli olmadı..bizim içimiz kız doğuyor nedense ..kayınvalidem siz hemen teşhisini koymuşsunuz kız diye ..ne belli falan diyo..erkek deseydim tamam oni zaman kesin erkek diyip sorgulamayacaktı . Her gördüğü kişiye sizce bebeğin cinsiyeti ne olacak benim içime erkek Doğmuş diyo..bu durum beni rahatsız etmeye başladı.siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz..bişey söylesen hemen suratını asıp küsüyor
Valla herkes konu sahibini bırakıp bana yönelmiş. Ben böyleyim, fikrim de bu. Erkek çocukları inanılmaz tatlı oluyor. Tekrar söylüyorum kayınvalidenizin en doğal hakkı, ona bir erkek çocuk verebilmelisiniz. Nokta.
Yalnız çok güzel bir noktaya değindiniz,herşeye küsüp darılan kayınvalider kendi kızları söz konusu olunca aslan kesiliyorlarŞu kvlerin de herseye surat asip kusmelerinden bana fenalik geliyo kendi kizi yapsa ayni seyi tepki vermezdi. Cinsiyetini farkli istemesi bir nevi normal aslinda anneler bile 2.nin cinsiyetini farkli istiyo benim de oglum var 2 yasinda 2.ye hamileyim bu da kiz olsa ne iyi olur diye dusundum tabiki yalan degil bu evlat ayirmak degildir insan ikisini de yasamak istiyo ama asla takinti haline getirmedim ne ben ne esim ne aileler hayirlisini sagliklisini istedik Rabbim neyi uygun gorduyse o olur dedik ve kizim olucakmis 2 gun once ogrendik. Bence bu tavir daha dogru. Herkese sormak falan biraz takinti yapmis gibi geldi. Dogumdan sonra da bu tavrini surdururse kotu olur ama siz takmayin sonucta kv icin yapmadiniz o cocugu varsin cinsiyetini begenmezse begenmesin onun cahilligi der gecerim
Büyük günah bacım,yazıktır ayıptır ya.birkez daha ne kadar sinirllenebileceğimi görüp kendimden korktum.Kendisinin bir haremde yasiyor oldugunu dusundum ben o msjindan sonra kendini adama erkek cocuk dogurmaya adammis cariye gibi. Naparsin dunyaya amacsiz gelenler de var kardeş.