- 1 Mart 2016
- 44
- 10
- 38
- 28
- Konu Sahibi Anlamsiz dusler
-
Doktor 20ci haftada kız dediyse kızdır resmi varsa at bakalım tatlım cinsiyyet onemlimi?Kizlar 20+4 gunluk hamileyim.carsamba dr gittim.cinsiyeti kiz dedi.ama kendi dr um degil bunu soyliyen.kesin kizmidir.basta kiz deyipte sonradan erkek mis dedikleri oluyor dr larin.bilgisi olanlar yardimm.
Kizlar 20+4 gunluk hamileyim.carsamba dr gittim.cinsiyeti kiz dedi.ama kendi dr um degil bunu soyliyen.kesin kizmidir.basta kiz deyipte sonradan erkek mis dedikleri oluyor dr larin.bilgisi olanlar yardimm.
Bilmiyorum yaaa.ama icimde hala bi his erkek diyo sankiBencede ilk ne diolarsa odur benim 3 aylıkken sölemişti cinsiyetini doktor ama kuzenime aylarca kız dediler son bikaç ay kala başka doktor erkek dedi. nadiren ama bence böle durumlarla karşılaşılır
Kendi doktorum goremedim dedi 3 hafta önce.ama bidaha mi baktirsam kiKendi doktorunuz ne dedi peki farklimi soyledi.normalde 16.haftada belli oluyor siz 5 aylikken soylemis yanilma olcagini sanmam
2 yasinda kizim var.ona hamileyken 6.ayin sonuna kadar erkek dediler.sonradan kiz dediler.gene mi öyle olurki20.haftalarda yanilma payi daha dusuk bana 20ye kadar erkek gibi demislerdi 20+5te kontrolde doktorum prenses geliyo dedi emin olamadim farkli bi doktora gittim 21de o da kiz diyince emin oldum
Nerde soylediler devlette mi? Renkli ultrasonda falan gördüler mi?2 yasinda kizim var.ona hamileyken 6.ayin sonuna kadar erkek dediler.sonradan kiz dediler.gene mi öyle olurki
Ilk devlette dediler.bir hafta snra özelde dediler.normal ultrasonla bakmislardiNerde soylediler devlette mi? Renkli ultrasonda falan gördüler mi?
O zaman kızdır...benim ozelde 3 doktor erkek dedi devlette ki kız dedi bekliyorum ozeldeki doktoruma gitmeyiIlk devlette dediler.bir hafta snra özelde dediler.normal ultrasonla bakmislardi
Ilk cocugumda oyle oldu.bu hamileligimde sadece devlette kiz dedi.baska biye muayene olmadim daha.iki hafta sonra renkli ultrasonla baktirmayi düşünüyorumO zaman kızdır...benim ozelde 3 doktor erkek dedi devlette ki kız dedi bekliyorum ozeldeki doktoruma gitmeyi
oyle olacaginin garantisi yok tabiki ama benimde bi sekilde bide erkekse yanilma olmaz demislerdi esim erkek oldugunu ogrenir ogrenmez gidip ona gore biseler alip surpriz yapmisti 20de bi gittik kiz oldugu ortaya cikinca sasirdik biraz2 yasinda kizim var.ona hamileyken 6.ayin sonuna kadar erkek dediler.sonradan kiz dediler.gene mi öyle olurki
Oyle olabiliyo bazen evet.ruyamda üc kere kizim oldugunu gordum.baska bi ruyamda da dogum yaptim halam vardi yaninda cocugun.yanima gelip erkekmis cocuk dedi.siz gördunuz mu ruyanizda cinsiyetini?oyle olacaginin garantisi yok tabiki ama benimde bi sekilde bide erkekse yanilma olmaz demislerdi esim erkek oldugunu ogrenir ogrenmez gidip ona gore biseler alip surpriz yapmisti 20de bi gittik kiz oldugu ortaya cikinca sasirdik biraz
hayir ama esim kiz istiyodu hep oglan cocuklarini sevmiyomus benim icin farketmezdi ama ilk erkek diyinceler o fikre alismistim sasirdim sadeceOyle olabiliyo bazen evet.ruyamda üc kere kizim oldugunu gordum.baska bi ruyamda da dogum yaptim halam vardi yaninda cocugun.yanima gelip erkekmis cocuk dedi.siz gördunuz mu ruyanizda cinsiyetini?
Tabiki önce saglikli olmalari onemli olan ama kizim vardi bide oglumuz olsun cok istedik.hakkimizda hayirlisi artkhayir ama esim kiz istiyodu hep oglan cocuklarini sevmiyomus benim icin farketmezdi ama ilk erkek diyinceler o fikre alismistim sasirdim sadece
Bu haftaya kadar kız demiş ise kızdır bence değişeceğini sanmıyorum bu saatten sonra.[/QUOTEhayirlisi diyelim artik
Tabiki önce saglikli olmalari onemli olan ama kizim vardi bide oglumuz olsun cok istedik.hakkimizda hayirlisi artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?