Bebeğimin cinsiyeti

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
Slm kıZlar 4.5aylıkken 3boyutlu ultrasona girdim bebeğimin cinsiyetine erkek dediler hatta bn bile gördüm diyebilirim doktor %100erkek dedi benim sorum bazen kordonu olabiliomus o çıkıntı renkli ultrasona giripte %100demelerine rağmen sonradan cinsiyeti değişen oldumu hiç böylle bişi başınıZa geldimi

sizi anlıyorum bana da erkek dediler hep hemde bi kaç doktor dedi yine de insan şüpheleniyor
ama binde bir olan bişey yani bence özellikle iki farklı doktorda erkek dediyse erkektir yani

Slm kıZlar 4.5aylıkken 3boyutlu ultrasona girdim bebeğimin cinsiyetine erkek dediler hatta bn bile gördüm diyebilirim doktor %100erkek dedi benim sorum bazen kordonu olabiliomus o çıkıntı renkli ultrasona giripte %100demelerine rağmen sonradan cinsiyeti değişen oldumu hiç böylle bişi başınıZa geldimi

3 boyutluysa yanılma olasılıgı çok azdır
yani büyük olasılıkla bi ogluşunuz olacak

artık büyümüş bebiş ve 4 boyutlu da bakılmış.. yanılma payı yok bence..:emir_bebek:
hayırlı doğumlar diliorum

Merhaba, benim kızım zamanında 3 boyut yaygın değildi(6.5 yıl önce)
Kızıma 6 ay erkek dediler, ama meğerse kızmış, şok olmuştum doktorumu değiştirince öğrenmiştim:44:
Ama tabi ultrasonda gelişmiştir, bir kaç yılda neler değişmiyor ki

Kuzenim gitti erkek dediler önce bebeğe sonra tekrar gitti kız dediler sonra tekrar gittiklerinde kesin erkek dediler maviş maviş aldılar birkaç parça eşya ki çok şükür her şeyi almadılar doğumdan 2-3 hafta önceydi sanırım kız dediler kesin de ona göre aldık .
Hem kıza hem erkeğe göre giyilebilen kıyafetler alırsanız sorun olmaz :)
Olursa da zaten en fazla 1 a giyer o kıyafetleri sıkıntı yok yani :)

benım ılk gebelıgımde 11 haftada erkek dedıler
2.gebelgıımde 11 haftada yıne erkek dedıler dunyalar benım oldu cok ıstıyorum ıkı erkek annesı olmak ama allah nasıp etmedı her hafta kontrole gıttım sorunluydu bebegın cnsıyetını goremedıler kızda olabılır dedıler anlıyamıyoruz fılan sonuc olarak neyım oldugunu ogrenmeden gıttı yavrum

bence degısmez sonucun baya buyukmus haftası zıra

Teşekkür ederim hepinize kızım olsun çok istedim o yüzden değişme olanağı varmı yani doktorlar yanılabilirlermi çok merak ettim ama şimdi kendime çok kızıyorum ha kız ha erkek sağlıklı olsunda

Allah daha büyük dert vermesin inşallah
kızı erkeği olmaz bebeğin hayırlı evlat olur
Allah sağlıkla kucağınıza versin

öncelikle hayırlısı olsun diyorum.bence 3 boyutlu yanılmamışlardır.erkek çocuğu cinsiyetini kızdan önce gösterir genel olarak

Detaylı ultrasonda yanılma payı yok.

Benim gebeliğimin başından beri erkek dedi doktorum.
5. ayda Detaylıya girdim oradaki doktor kız dedi emin misiniz dedim, %1.500 eminim kız bu dedi.
Üstüne 4 ayrı doktora gittim hepsi de kız dedi
:52:
Ben başından beri hep kız istiyordum ilk erkek dediklerinde çok üzülmüştüm sonra kız dedikleri gün inanamamıştım, bütün gün ağzım kulaklarımda sırıtmıştım.
Hepsinden önemlisi Allah'ım hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.

Emin olmak istiyorsan başka doktora da sor istersen.

Allah tamamına erdirsin, inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Rabbim sana.

ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin INSALLAH kiz erkek ne farkeder.. saglikli hayirli olsun yeter..
Erkek demislerse erkektir buyuk ihtimal varligina sevinin yani benim ve bircok kisinin sahip olmak istedigi sey sizinle..

Allah saglikli,hayirli evlat versin.
Bende kizlari cok seviyorum, ama oglusumla aramada büyük bi ask var:16: yani üzülmeyin, oglan cocuguda anneye cok düskün
Oluyo cok güzel bi duygu

gebeliğiniz hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin.

benim oğlum 14 haftalıkken erkek dediler bende yanılırlar diye şüphe ediyordum ama 3 doktor da aynı şeyi söyleyince detaylı

ultrasonoda girince emin olmuştum.

detaylı ultrason yanılmıyor.

sizin cinsiyette çok büyük ihmalle doğrudur.

Benimle aynı gün doğum yapan bi bayan vardı bebeği de erkekti..

Ama üzerinde cicili bicili kız kıyafetleri vardı...Merak edip sormuştum neden böyle giydirdiniz bu bebişi diye ;)...

Doktoru her defasında kızın olacak demiş ama yanılmış..Bir de sürekli 3 boyutlu ultrasona girmiş yani..Aslında bu ultrasonlarda yanılma payı binde bir gibi bir şey..

Size de doktorunuz oğlan dediyse oğlandır bence..
Asıl önemli olan cinsiyeti değil , sağlıklı sıhhatli , hayırlı bi evlat olması..

Canim allah hayitlisini versin 26 yasindayim neler yasadim ne sikintilar uzuntuler gecirdim erkekler kismen daha rahat kizim olup,sikinti yasasin istemiyorum hayatin her anlaminda ama Allahtan ne gelirse kabulum elbette hayirli evlatlar nssip etsin Allah
Ben onumuzdeki senelerde tekrar denemeyi dusunmuyorum bakalim Allaha biraktim

Back
X