Bebeğimin cinsiyeti???

Nirvana3435

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
23
14
18
Mrb arkadaşlar bir kızım var 4 yaşında şuan hamileyim bugün 16. Haftamdayım bir hafta önce dr gitmiştim cinsiyetinin erkek olduğunu soyledi hatta emin olmak için çok baktı.. bugün tekrar bel ağrılarım fazlaydı bundan dolayı evimin yakınında baska bir dr muayne için gittim oda bir kızım olacağını söyledi kafam çok karıştı boyle bir durum yasayan varmı?not: kızda olsa erkekte olsa benim evladımm sağlıklı olması benim içinde öncelik.. ama cinsiyetinide merak etmiyor değilimmm. Teşekkürler şimdiden

Hayırlı olsun bebişin.. 12. Hafta ve sonrasında çekilmiş usg resmi varsa elinde yükle buraya nubuna göre yorumlayalım cnm..

Kendı doktorunun tıtiz bilgili ve tecrübeli olduğunu düşünüyorsan ıkıncıyı umursama bence.her doktor farklı bişi söylüyor.ama bacak arasında kordonla karıştırılma ihtimalide olabilir

IMG_8499.webp
Hayırlı olsun bebişin.. 12. Hafta ve sonrasında çekilmiş usg resmi varsa elinde yükle buraya nubuna göre yorumlayalım cnm..
Teşekkür ederim..

ANGIE79 benim için nub bakar mısınız ben paralel görüyorum ama

Eklentiler

• DSC_0081.webp
    DSC_0081.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 75
İlk doktorunuz çocuğunuzun pipisini göstermedi mi? :) bir de o kadar detaylı bakmış, yanılmıyordur diye düşünüyorum. Bir sonraki kontrolünüzde tekrar bakar cinsiyetine, sabredin biraz :)

Back
X