Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
78
herkese merhaba

biraz önce ben de hamileyim topiğine başlık açmıştım.sanırım burası daha uygun...

4 yaşında bi kızım var.2.çocuğuma hamileyim.daha 5 haftalık son adet tarhim 31 aralık 2012.şaşıracaksınız ama ben 2.nin de kız olmasını istiyorum belki de hiç kızkardeşim olmamasından dolayı...

dr shettless metoduna göre harakat ettim.şöyle ki 15 ocak yumurtlama günümdü. 10 undan 13 gecesine kadar deneme oldu.yani yumurtlamaya 24 saat kalana kadar.hani yumurtlama günü ve ya yumurtlamaya ne kadar yakın olursa erkek olur diyor ya ben de kız olsun diye en son 13 gecesi denedim erkek olur diye çok korkuyorum.tabi herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı olması ama bu isteğime engel olamıyorum

yalnız eşim erkek istiyor hatta bayağı bi takıntı yapmış durumda belli etmemeye çalışıyor ama ben anlıyorum.zaten 3.yü asla düşünmüyoruz.

benim gibi yumurtlamadan önce deneyip de kızı olan var mı
ilk kızım da ne yaptığımı hiç hatırlamıyorum.

...UMARIM ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERİR...

canım onlarla hiç alakası yok boşver hiç belirtilere takılma bende çok kızım olsun istedim aklına ne belirti geliyosa hepsi kızdı ama oğlum olucak tek fark ben oğlumun kalp atılarını 6 haftalıkken duydun genelde 8.haftalarda duyuluyo kızlar bide benim bebeğim 9 haftalıkken çok sekilliydi heryeri belliydi parmakları bile kız bebekleri biraz gec sekilleniyo bunlardan belki anlayabilirsin.

hiç şaşırmam canım benimde kızım olsaydı ikincininde kız olmasını isterdim .ama sen çok şanslısın bence bir kerede olsa kız annesi olabilmişsin şükretmelisin bence benim bir oğlum var ikinciye hamileyim oda erkek kız olması için bende çok uğraştım 3 ay hamile kalamadım dediğin yöntemi denedim ilişkiyi erken kesmeyi 15.yumurtlamam gerekiyordu adet döngüme göre ama ben 12. gün ilişkiyi kestim ve yinede erkek bebeğe hamile kaldım yumurtlamaya en uzak zamndı bana göre buna güven olmuyor bazen erken yumurtlayabiliyoruz adet döngümz uzun olsa bile hiç ummuyordum ben yaa hamile kalamam yada kalsam bile erkek spermler o kadar uzun yaşamaz diyordum kesin kızdır diyordum ki zaten önce kız dedi doktorum sevindim sonra erkek olduğunu öğrendim ne yaparsak yapalım kısmetimizde olmayan bize gelmiyor canım kızın olmasa bile dua et bir kız evlada sahipsin ve erkek evladında nasıl bir duygu olduğunu tadarsın eşinde mutlu olur.....

tabi ki herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması...bebek sahibi olmayanları düşündükçe pişmanlık duyuyorum . dilerim Allah isteyn herkese istediği gibi versin.
yalnız benim hep erkek kardeşim yada abim oldu tabi ki onları çok seviyorum ancak bi kızkardeşim yada ablam olsaydı herşey çok başka olurdu.kızkardeş ile erkek kardeş paylaşımları farklı olur...ben de kendimi kızımın yerine koyuyorum ve bi kızım daha olmasını istiyorum
benim gibi düşünenler olduğunu tahmin edemedim çok sağolasın sedatry genelde bi kız bi erkek istenir 2 sinden de olsun denir ancak ben sadece kızım olsun istiyorum elimde değil..
evet fazla güvenmemeliyim kız olacak diye erkek de olabilir en başta sağlıklı olsun da en iyisi ben erkek diye düşüneyim kız olursa artı olarak sevinirim çok fazla hayal kırıklığına uğramamak için kendimi kaptırmamalıyım sanırım...

cinsiyeti öğreneyim burda yazacağım

belirtilere takılmıyorum gamzelim ilk çocuğumda da erkek belirtileri vardı ama kız oldu.mesela bulantım çok az oldu.vs vs kısmet neyse o..

ader
ço teşekürler canım yalnız olmadığımı anladım.başka var mı acaba bizim gibi?
hiiiiiç üzülme hayırlı bi erkek evlat hayırsız bi kız evlattan iyidir belki çok iyi bi yere gelecek.çok iyi bi kaderi olacak.
Allah tan hayırlısını istememiz lazım ama işte insan isteğine engel olamıyor..

evet arkadaşlar benim gibi bebeğinin cinsiyetini merak eden başka yok mu?
Allah isteyen herkese tez zamanda gönlüne göre versin inşallah...

evet arkadaşlar benim gibi bebeğinin cinsiyetini merak eden başka yok mu?
Allah isteyen herkese tez zamanda gönlüne göre versin inşallah...

Bende çok merak ediyorum cinsiyetini benim bir kızım var bende yumurtlama takibi ve tek ilişki ile hamile kaldım şu anda 10 haftalık yarın dr a gidicem sağlıklı bir erkek bebeğim olsun çokkk istiyorum

Bende çok merak ediyorum cinsiyetini benim bir kızım var bende yumurtlama takibi ve tek ilişki ile hamile kaldım şu anda 10 haftalık yarın dr a gidicem sağlıklı bir erkek bebeğim olsun çokkk istiyorum

inşallah gönlüne göre olur canım çok sağlıklı bi erkek evladın olur.yumurtlama takibi ile genellikle erkek çcuğa hamile kalındığını duymuştum..

biz 3 kardeşiz annem 2 kızdan sonra erkek kardeşim doğurmuş ablamla çok iyi anlaşırız eşlerimiz bile çok yakın arkdaşlardı biz tanıştığımızda hiç kopmadık yani ayrı şehirlerde yaşamaya başlayana kadar küçükken biraz didişirdik yaş farkından dolayı ama büyüyünce arkadaş olduk çocuklarımızın arası bile 15 gün beraber büyüttük ben bu duyguları yaşadım ilk çocuğumunda kız olmasını bu yüzden çok istedim ablamın bir kızı var ikisi nasılsa kardeşten farksız büyür dedim ama kısmet olmadı ikinci için niyet ettim oda olmadı ne yazık ki ama yeğenimle oğlum çok iyi anlaşırlar kardeşim derler birbirlerine büyüyünce değişirmi anlaşırlarmı bilemem tabi .....
şimdi tek düşündüğüm iki oğlum çok iyi anlaşırlar ve sırdaş dert ortağı olurlar ablamla ben gibi inşallahh aralarına hiç bişey girmez gerçi evlenince çoğu zaman değişiyor bu durum erkek kardeşlerde eşimden biliyorum onlar 3 erkek kardeş umarım benim oğullarım öyle olmaz......
erkek kardeşimide çok severim ama çok şeyimi paylasamam hep bir mesafe olur aramızda ama oda çok sevindi benim gibi olmıycak yanlız kalmıycak oğlum diye demek ki oda bir erkek kardeş eksikliği çekmiş ......
allah herşeyin hayırlısını versin çocuklarımıza güzel yazılar yazsın ne diyebilirim başka....

evet kesinlikle her kelimene harfi harfiyen katılıyorum.belki çok gurur duyacaksın.çok iyi yerlere gelecek... inşallah herkesin evladı...
evet işte benim demek istediğim de bu benim hep erkek kardeşim oldu yada abim...bi ablam yada kızkardeşimin olmasını çok isterdim ama olmadı kendimi kızımın yerine koyunca bi kız daha olsa diyorum tabi ki Allah tır bilen veren... gönül sadece ister.o kadar...erkek de olsa kız da olsa şükredicem kesinlikle...Allah ım herkesin muradını versin...

Bende 10 haftalik hamileyim.12 haftalik oldugunda kontrolum var.belli olurmuki o zaman ya cok merak ediyorum:)

sdf82 arkadaştan haber alan var mı baya zaman geçmiş belli olmuştur heralde.allah herkesin gönlüne göre verir inşallh

meliscim merhaba
evet belli oldu 20 haftalığım şu anda ve 2.kızım geliyoooooooorrr.ALLAH ım senin de herkesin de gönlüne göre versin inşallhh

meliscim merhaba
evet belli oldu 20 haftalığım şu anda ve 2.kızım geliyoooooooorrr.ALLAH ım senin de herkesin de gönlüne göre versin inşallhh

ayyy çok sevindim maşallah :) peki bişey sorsam yumurtlama gününü nasıl tespit ettin yani ovulasyon testi falan kullandın mı?bende kızımın olmasını çok istiyorum allah bana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallh

yoo ovülasyon testi kullanmadım.yumurtlama günü adet periyoduna göre hesaplanıyor.adet periyoduna göre adet olacağın tarihten 14 gün çıkarırsan yumurtlama günü ortaya çıkar mesela 30 günde 1 adet oluyorsan yani ilk adet tarihinin başlangıcından son adet tarihi başlancıcına kadar 30 gün geçmişse 30-14 16.gün yumurtlama olur.28 günde bir adet oluyorsan zaten 28-14 14. GÜNDÜR YUMURTLMA günü.yalnız yumurrtlama günü metodu yüzde 75 doğru sonuç veriyormuş.öyle yapıp da kızı olmayanlar var bu sayfayı da okursan baştan sona..

okudum ovulasyon testi de kullanıyorum bu ay.ben 25-26 da bir adet olduğumdan 12.gün koyu çizgiyi gördüm 13.gün silikleşmişti.10 ve 11 gecesi yakınlaşma oldu daha hamile olup olmadığım bile belli değil ama inşllh olmuştur.sence ihtimal var mı? senin yönteme biraz benziyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…