- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
- Konu Sahibi duruberil10
-
canım onlarla hiç alakası yok boşver hiç belirtilere takılma bende çok kızım olsun istedim aklına ne belirti geliyosa hepsi kızdı ama oğlum olucak tek fark ben oğlumun kalp atılarını 6 haftalıkken duydun genelde 8.haftalarda duyuluyo kızlar bide benim bebeğim 9 haftalıkken çok sekilliydi heryeri belliydi parmakları bile kız bebekleri biraz gec sekilleniyo bunlardan belki anlayabilirsin.
aderhiç şaşırmam canım benimde kızım olsaydı ikincininde kız olmasını isterdim .ama sen çok şanslısın bence bir kerede olsa kız annesi olabilmişsin şükretmelisin bence benim bir oğlum var ikinciye hamileyim oda erkek kız olması için bende çok uğraştım 3 ay hamile kalamadım dediğin yöntemi denedim ilişkiyi erken kesmeyi 15.yumurtlamam gerekiyordu adet döngüme göre ama ben 12. gün ilişkiyi kestim ve yinede erkek bebeğe hamile kaldım yumurtlamaya en uzak zamndı bana göre buna güven olmuyor bazen erken yumurtlayabiliyoruz adet döngümz uzun olsa bile hiç ummuyordum ben yaa hamile kalamam yada kalsam bile erkek spermler o kadar uzun yaşamaz diyordum kesin kızdır diyordum ki zaten önce kız dedi doktorum sevindim sonra erkek olduğunu öğrendim ne yaparsak yapalım kısmetimizde olmayan bize gelmiyor canım kızın olmasa bile dua et bir kız evlada sahipsin ve erkek evladında nasıl bir duygu olduğunu tadarsın eşinde mutlu olur.....
evet arkadaşlar benim gibi bebeğinin cinsiyetini merak eden başka yok mu?
Allah isteyen herkese tez zamanda gönlüne göre versin inşallah...
Bende çok merak ediyorum cinsiyetini benim bir kızım var bende yumurtlama takibi ve tek ilişki ile hamile kaldım şu anda 10 haftalık yarın dr a gidicem sağlıklı bir erkek bebeğim olsun çokkk istiyorum
ader
ço teşekürler canım yalnız olmadığımı anladım.başka var mı acaba bizim gibi?
hiiiiiç üzülme hayırlı bi erkek evlat hayırsız bi kız evlattan iyidir belki çok iyi bi yere gelecek.çok iyi bi kaderi olacak.
Allah tan hayırlısını istememiz lazım ama işte insan isteğine engel olamıyor..
biz 3 kardeşiz annem 2 kızdan sonra erkek kardeşim doğurmuş ablamla çok iyi anlaşırız eşlerimiz bile çok yakın arkdaşlardı biz tanıştığımızda hiç kopmadık yani ayrı şehirlerde yaşamaya başlayana kadar küçükken biraz didişirdik yaş farkından dolayı ama büyüyünce arkadaş olduk çocuklarımızın arası bile 15 gün beraber büyüttük ben bu duyguları yaşadım ilk çocuğumunda kız olmasını bu yüzden çok istedim ablamın bir kızı var ikisi nasılsa kardeşten farksız büyür dedim ama kısmet olmadı ikinci için niyet ettim oda olmadı ne yazık ki ama yeğenimle oğlum çok iyi anlaşırlar kardeşim derler birbirlerine büyüyünce değişirmi anlaşırlarmı bilemem tabi .....
şimdi tek düşündüğüm iki oğlum çok iyi anlaşırlar ve sırdaş dert ortağı olurlar ablamla ben gibi inşallahh aralarına hiç bişey girmez gerçi evlenince çoğu zaman değişiyor bu durum erkek kardeşlerde eşimden biliyorum onlar 3 erkek kardeş umarım benim oğullarım öyle olmaz......
erkek kardeşimide çok severim ama çok şeyimi paylasamam hep bir mesafe olur aramızda ama oda çok sevindi benim gibi olmıycak yanlız kalmıycak oğlum diye demek ki oda bir erkek kardeş eksikliği çekmiş ......
allah herşeyin hayırlısını versin çocuklarımıza güzel yazılar yazsın ne diyebilirim başka....
Bende çok merak ediyorum cinsiyetini benim bir kızım var bende yumurtlama takibi ve tek ilişki ile hamile kaldım şu anda 10 haftalık yarın dr a gidicem sağlıklı bir erkek bebeğim olsun çokkk istiyorum
Bende 10 haftalik hamileyim.12 haftalik oldugunda kontrolum var.belli olurmuki o zaman ya cok merak ediyorum:)
kızımda 13 haftalıkken ultrasonda kıza benzettiler.hiç bi dr yanılmadı hem de ayrı ayrı drlara gitmiştim hepsi de bildi..
sdf82 arkadaştan haber alan var mı baya zaman geçmiş belli olmuştur heralde.allah herkesin gönlüne göre verir inşallh
meliscim merhaba
evet belli oldu 20 haftalığım şu anda ve 2.kızım geliyoooooooorrr.ALLAH ım senin de herkesin de gönlüne göre versin inşallhh
ayyy çok sevindim maşallah :) peki bişey sorsam yumurtlama gününü nasıl tespit ettin yani ovulasyon testi falan kullandın mı?bende kızımın olmasını çok istiyorum allah bana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallh
yoo ovülasyon testi kullanmadım.yumurtlama günü adet periyoduna göre hesaplanıyor.adet periyoduna göre adet olacağın tarihten 14 gün çıkarırsan yumurtlama günü ortaya çıkar mesela 30 günde 1 adet oluyorsan yani ilk adet tarihinin başlangıcından son adet tarihi başlancıcına kadar 30 gün geçmişse 30-14 16.gün yumurtlama olur.28 günde bir adet oluyorsan zaten 28-14 14. GÜNDÜR YUMURTLMA günü.yalnız yumurrtlama günü metodu yüzde 75 doğru sonuç veriyormuş.öyle yapıp da kızı olmayanlar var bu sayfayı da okursan baştan sona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?