- 7 Ağustos 2016
- 3.493
- 7.324
- 158
Annelik merakıBen 13 haftalik hamileyken, doktorun yaptığı tahmin doğru çıkmamıştı.
Doktor bile bilemezken bizim yaptıgimiz tahmin ne kadar dogru ? :)
Ilk kızımın fasulye gibi buda top :)Ilk ultrasonu var mı ? Fasulye gibiyse erkek derdi ananem. Ama daha bi topumsu:) olunca da kızmış.
Gönlünüzce olsun inşallah :)Ilk kızımın fasulye gibi buda top :)
Canım erkekmiş bu şimdiden hayırlı olsun diyelimKızlar sizce bebegim cinsiyeti ne tahmin edebilen varmi yada kadın doktoru bir ay daha sıbirsizim beklemek zor geliyo kızım var birde oğlum olsun istiyorum...
Hade hayırlısı cnm belli etse yazacamCanım erkekmiş bu şimdiden hayırlı olsun diyelim
yanımda 4 çocugu olan ablam var
Dördünün ultrason kagitlarindan sonra az da olsa anladığını düşünüyor
Amin Çok sağol bitanemVay canım benim maşallah. Hayırlı doğsun İnşallah annesi
Yok nie yanlis anliyim yuzustu dimi bebegin ole gordum sanki nubu paralel gibi ve daha sekillenmemis kiz bebek gec sekillenio bide gorunce icime ole doğdu: )ama hic belli olmaz bunlar sadece tahminden öteye gecemez saglikli hayirli evlat olsun:)Nerden anliyorsunuz cnm yalnış anlamasan söylermisin
Güzel dilekleriniz için çok sağolun rabbim de sizin gönlünüze göre versin inş.cnmYok nie yanlis anliyim yuzustu dimi bebegin ole gordum sanki nubu paralel gibi ve daha sekillenmemis kiz bebek gec sekillenio bide gorunce icime ole doğdu: )ama hic belli olmaz bunlar sadece tahminden öteye gecemez saglikli hayirli evlat olsun:)
Aaa hiç fark etmedimBu arada yukarda adınız soyadınız yazıyor sanırım. Düzenleyin bence
Kiz Allah razı olsunBu arada yukarda adınız soyadınız yazıyor sanırım. Düzenleyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?