- 21 Kasım 2017
- 22
- 38
- 3
- 40
Kız olabilir gibi görünse de bir miktar acı farkı var gibi, ancak 1-2 hafta sonra acı farkı artarsa erkek denilebilir net olarak ama şuan çok ayırt edilemiyorEki Görüntüle 2071678 Kızlar sizce bebegim cinsiyeti ne tahmin edebilen varmi yada kadın doktoru bir ay daha sıbirsizim beklemek zor geliyo kızım var birde oğlum olsun istiyorum...
Bu arada yukarda adınız soyadınız yazıyor sanırım. Düzenleyin bence
Ben de bir çıkıntı gördüm ama sanırım o ayakBi çıkıntı var gibi ama biz kadın doğumcu değiliz.
Azıcık daha heyecanlan bence
Yok sitede yazmıyor, yazmaz da zaten ama ultrason kağıdının üstünde yazıyordu :)nerden anlasiliyor? Ben siteyi pek cozemedim. sürekli yorumlari okumaktan. bende bisi gözüküyor mu?
Bence erkekEki Görüntüle 2071678 Kızlar sizce bebegim cinsiyeti ne tahmin edebilen varmi yada kadın doktoru bir ay daha sıbirsizim beklemek zor geliyo kızım var birde oğlum olsun istiyorum...
Merak ettim cinsiyeti ne çıktı :)Eki Görüntüle 2071678 Kızlar sizce bebegim cinsiyeti ne tahmin edebilen varmi yada kadın doktoru bir ay daha sıbirsizim beklemek zor geliyo kızım var birde oğlum olsun istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?